* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » WoW Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Thu May 21, 2009 3:17 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 40:53:20
Status: active
Reg. players: 0
to neeeeeeee =)
a scim ? luk sa k nemu vobec nehodi... a puska je dost rofl :D
skor uz druida!

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Thu May 21, 2009 4:09 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Wed Oct 15, 2008 4:42 pm
Posts: 19
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
hunter je nuda :D ma preboosteny dmg a pritom vicemene nic nemusi delat :lol: :lol: Shaman rulezz, po novem patchi je pry i dost brutal druid


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 07, 2009 8:25 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Tue Jul 07, 2009 8:14 pm
Posts: 53
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
trasardur wrote:
hunter je nuda :D ma preboosteny dmg a pritom vicemene nic nemusi delat :lol: :lol: Shaman rulezz, po novem patchi je pry i dost brutal druid


heh loool sory nic ve zlem takze to reknu strucne WoW neboli world of warcraft jsem ´´paril´´ cely 3roky od clasicu po wotk s tim ze jsem hral na DT,executu,a thunderhornu a ver mi ze od wotk wow je pouze uz jen plny faganu uz nezustaly zadny old skilery je to tam samej plsak a jeste uz to nema s hrou jako takovou nic spolecniho jako sory kdyz na high end raid ve wow (uldaman 25) se skladaj pugy na trade ehmm dooost ubohy vzivote jsem za tbc nevydel ze by se vubec nekdo opovazil jen opovazil slozit pud na BT (black temple) na toz na uldaman krom toho wotk uz ani nema temer nic spolecneho s clasic wow ci w3 snad jen arthase ale to je tak all a ver nevracim se z5 na UO jen tak pro nic za nic wow uz neni to co bylo jinak co se tice druid?? nevim jak v 3.2.x patchy ho boostly ale ze by byl brutal i po boostu bych nerekl a shaman? mno tak ten vice mene byl vzdicky OP stejne jako pala jenze na shamana si nikdo nestezoval pac nema bublu na kterou si deti na DT stezovaly kdyz je 70lvl retry pala stipal pred ogr lvl 80 jak rikam pokud blizz. neudela slibovani clasic or tbc servry (jakoz to ze zatim to nema v planu) tak se vracim na starou stale stejnou a dobrou UO :-) old legend game for4 :-)

_________________
Magraluska=70lvl Disco/Shadow Priest (wow)
Holystrong=70lvl Retro plech/holy plech (wow)
Igolas=20lvl Ranga (uo)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jul 08, 2009 8:03 am
 
Newbie

Joined: Sun Jun 01, 2003 8:33 pm
Posts: 13
Online: 345:19:22
Status: active
Reg. players: 0
Holystrong wrote:
heh loool sory nic ve zlem takze to reknu strucne WoW neboli world of warcraft jsem ´´paril´´ cely 3roky od clasicu po wotk s tim ze jsem hral na DT,executu,a thunderhornu a ver mi ze od wotk wow je pouze uz jen plny faganu uz nezustaly zadny old skilery je to tam samej plsak a jeste uz to nema s hrou jako takovou nic spolecniho jako sory kdyz na high end raid ve wow (uldaman 25) se skladaj pugy na trade ehmm dooost ubohy vzivote jsem za tbc nevydel ze by se vubec nekdo opovazil jen opovazil slozit pud na BT (black temple) na toz na uldaman krom toho wotk uz ani nema temer nic spolecneho s clasic wow ci w3 snad jen arthase ale to je tak all a ver nevracim se z5 na UO jen tak pro nic za nic wow uz neni to co bylo jinak co se tice druid?? nevim jak v 3.2.x patchy ho boostly ale ze by byl brutal i po boostu bych nerekl a shaman? mno tak ten vice mene byl vzdicky OP stejne jako pala jenze na shamana si nikdo nestezoval pac nema bublu na kterou si deti na DT stezovaly kdyz je 70lvl retry pala stipal pred ogr lvl 80 jak rikam pokud blizz. neudela slibovani clasic or tbc servry (jakoz to ze zatim to nema v planu) tak se vracim na starou stale stejnou a dobrou UO :-) old legend game for4 :-)


1. instance se jmenuje Ulduar
2. jakakoli MMO je o slozeni lidi s kterymi tu hru hrajes. Blba parta = spatny prozitek = shit game yy?
3. blizzard uz v TBC zacal casualovat a zacal davat moc epixu vsem, zavrsil to absurdnim patchem pred vydanim wotlk, kdy jsi mohl opravdu rici ahoj tak jsme tu vydej loot. Nastesti momentalne existuji hard mody (ktere nikdy pug neda - jeste ze tak)
4. kazdy se ohani OP classama, kazdy hned jak ho zabije jine povolani se dovolava nerfu, je treba objektivne posoudit zda jsem zlamil, souper to zahral chytre a dobre a to nejdulezitejsi WOW bohuzel neni balanced 1v1, balance zacina trosku od 3v3


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jul 08, 2009 4:40 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Tue Jul 07, 2009 8:14 pm
Posts: 53
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ramsess wrote:

1. instance se jmenuje Ulduar
2. jakakoli MMO je o slozeni lidi s kterymi tu hru hrajes. Blba parta = spatny prozitek = shit game yy?
3. blizzard uz v TBC zacal casualovat a zacal davat moc epixu vsem, zavrsil to absurdnim patchem pred vydanim wotlk, kdy jsi mohl opravdu rici ahoj tak jsme tu vydej loot. Nastesti momentalne existuji hard mody (ktere nikdy pug neda - jeste ze tak)
4. kazdy se ohani OP classama, kazdy hned jak ho zabije jine povolani se dovolava nerfu, je treba objektivne posoudit zda jsem zlamil, souper to zahral chytre a dobre a to nejdulezitejsi WOW bohuzel neni balanced 1v1, balance zacina trosku od 3v3


1)jaj sryy mensi chybka :-) vim co tam hraje za dementy co se tice tbc moc epicu ano na konci jako pro rychlej start ve wotk a ano souhlasim path 2.9.x a 3.0.x byli vubec snad nejhorsi patche co blizz pustil a predpokladam ze hrajes wow a to na DT jestly se nemejlim ano o hard modu vim ale porad to neresi ten zasadny problem promin kdyz das pug na normal dung pochopim je to ucel hry kdyz das pug na raid 10man jako kdy si v tbc na kara pochopim kdyz sezenes good epiq ppl proc ne da se to ale slozit pug na ulduar ??? mno lol to je silenost a jeste vetsi kdyz to ta parta da a co se tice OP class ano souhlasim zalezi na pohledu ja nikdy nerekl ze ve wow je vylozene doslova OP system jen poukazuju na skutecnosti ktery se dejou na wow a jde jen o to jak to umis hrat nic vic kazda classa ma neco a neco ne ty jsi pouze mozek kterej urcuje co pouzijes a kdy a pak jeste zalezi na lucku proc jsem rikal OP pac od tech decek je to strasne nakazlivy a clovek se to rychle nauci vyslovovat :( ale jak rikam primi OP system ve wow neni a nebyl zalezo jen na tobe jak se v danim patchy zachovas ty proty urcitim classam a co se tice PVP balance? 1vs1 neni balance proto mas arenu od 2vs2 a ne 1vs1 :-) ale dikas za topic vice mene jsi to prevedl do jednodusi CJ :-) coz mi moc nejde :-) takze thx

_________________
Magraluska=70lvl Disco/Shadow Priest (wow)
Holystrong=70lvl Retro plech/holy plech (wow)
Igolas=20lvl Ranga (uo)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 11:52 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2004 10:17 am
Posts: 137
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 49
tendle clovek je dost zavislej *censored* na wowku? hej muzes nam vysvetlit, proc nam ty wow hovna furt cpes? co post, to meles o necem, o cem tu vetsina lidi vubec nema paru a myslim ze tu vetsinu to ani nezajima....nejen ze pises o vecech, o kterych nic nevime.. ale ten tvuj styl psani.. to se ani cist neda...

_________________
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 1:35 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Mar 01, 2009 1:13 pm
Posts: 150
Online: 531:18:21
Status: banned
Reg. players: 0
Co si to vubec dovoluje ve WoW sekci psat o WoWku :evil: :evil: :evil:


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 10:59 am
 
Scout
Scout
User avatar

Joined: Thu Aug 19, 2004 11:14 am
Posts: 48
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
hry wrote:
tendle clovek je dost zavislej *censored* na wowku? hej muzes nam vysvetlit, proc nam ty wow hovna furt cpes? co post, to meles o necem, o cem tu vetsina lidi vubec nema paru a myslim ze tu vetsinu to ani nezajima....nejen ze pises o vecech, o kterych nic nevime.. ale ten tvuj styl psani.. to se ani cist neda...

vyliskej se blbe hned

_________________
Scisko:timto protestuji proti pk.
Ertai:pisu si vase jmena


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 4:39 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Tue Jul 07, 2009 8:14 pm
Posts: 53
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Pelor wrote:
Co si to vubec dovoluje ve WoW sekci psat o WoWku :evil: :evil: :evil:


:D :D :D :D :D :D tak to byla asi nejlepsi odpoved jakou jsem asi slisel v zivote xD
hry wrote:
tendle clovek je dost zavislej *censored* na wowku? hej muzes nam vysvetlit, proc nam ty wow hovna furt cpes? co post, to meles o necem, o cem tu vetsina lidi vubec nema paru a myslim ze tu vetsinu to ani nezajima....nejen ze pises o vecech, o kterych nic nevime.. ale ten tvuj styl psani.. to se ani cist neda...

ehmmm lol ty mas asi jiste na me nejakou averzi ne ? me tak prijde nebo te sere snad ze mam vic pozornosti nez ty nebo jak nechapu to je vec jedna vec druha mezi nama jak uz psal Pelor o wow ve wow sekci tak nevim co te zere o tom ze pisu o wow dalsi vec proc je cpu ? necpu jen debatuju o wow ap. nic vic a kdyby to to ty lidy nezajimalo tak tady nedelaj sekce nemyslis? a co se tice miho psani hele nic ve zlem ale nechapu co se do me se*** zada te nekdo o kritiku?? opravdu bez si dat studenou sprchu,spanek a pak se podivej do zrdcadla a jednu si vraz a mozna se proberes do reality snad

Ps: srrry ze to nebylo k tematu ale tohle me proste nedalo de**** se ma trestat jeste vetsi de****

_________________
Magraluska=70lvl Disco/Shadow Priest (wow)
Holystrong=70lvl Retro plech/holy plech (wow)
Igolas=20lvl Ranga (uo)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 6:26 pm
 
Adept
Adept

Joined: Thu Dec 22, 2005 11:26 am
Posts: 209
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
na posty co si clovek musi cist 8x za sebou, projet nejakym superfiltrem a par veci si domyslet by melo byt nejaky udelatko...

so, po nekterejch lidech to fakt nejde precist... to je takovej problem nahazet par carek do souveti, pouzit tecku na konci vety a tak... hrubky pro me nejsou tak fatalni jako text kterej se neda cist...

disgrafie a dislexie s tim nema nic spolecnyho... jak se na to tady vymlouva kazdej druhej...

sorry za OT, ale mr. Holystrong me donutil...

_________________
------------------------
Due to the global crisis the light at the end of the tunnel will be switched off.
Sincerely yours,God


MOST RUN, a few chase...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jul 12, 2009 1:33 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Feb 21, 2004 10:17 am
Posts: 137
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 49
Pelor wrote:
Co si to vubec dovoluje ve WoW sekci psat o WoWku :evil: :evil: :evil:


hm to mi nak nedoslo :lol: ale on vali vsude.. :roll: staci prolistovat vyvesku ..
sry.

_________________
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Mar 20, 2010 5:01 pm
 
Newbie

Joined: Sat Mar 20, 2010 4:49 pm
Posts: 1
Online: 31:37:48
Status: active
Reg. players: 0
...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 19, 2010 10:06 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Sep 19, 2003 10:50 am
Posts: 354
Location: Lios
Online: 00:00:00
Status:
Reg. players: 0
Jsem to tu zběžně prolistoval, feral druid je velmi op, v 25man jsem se udržoval v dps/dmg na předních příčkách (nepočítám trash tam je druid většinou první protože "swipe + bersekr") za DK a rogunama co mačkají 2 slovy dvě klávesnice, důležité jsou rotace (jak to mačkáte), equip (moc), správné nastavení talentů a zdravá úvaha (při switchování targetů boos-addi).
Když budeš mít 80 doporučuji si zkusit DK je to hero postava, když to umíš mačkat je to nejlepší co můžeš mít za postavu. z 55 levelu na 80 jsem to prolítl jak po másle.

Jinak každá postava je OP pokud za to umíš hrát. osobně znám člověka, který ze své postavy vytěží maximum, i když má itemy na úrovni toc/hero icc5.

PvP je o ničem, nemáš pvp itemy, jsi mrtvej do 5ti sekund, (beru to z pohledu sekačko/feral druida) :) horší je snad už jen potkat ret pala, nebo v mim případě frost mága :)

Beztak se wow dostává do fáze, kdy budou umět všichni všechno :)

Ať z toho taky někdo něco má:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Co&cn=Inko
už nehraju tak 2 týdny, už mne to neba :o

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 23, 2010 4:35 am
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Oct 31, 2005 2:51 pm
Posts: 655
Location: Most
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 6
A zrovna nam feral chybi :)

Tak ja se taky pochlubim, muzu? :)
Btw, jestli si zazil tu hroznou modu GS, tak tam mas pripsany i cisla :)

Protect 5,85 / Retri 5,6
Image

MM PvE 5,81 / MM PvP
Image

Balance 5,82 / Feral (Tank)
Image

Mam neuveritelnou smulu na drop .. a kdyz uz dropne, tak na OS rollnu 99 a na dalsim bossovi do MS 13 :)
Ale i kdyz jsem momentalne neuveritelne vytizenej, tak me wow stale bavi :) Ale spis jen ty 10ky a ruzny "vyzvy" :)

_________________
[Master] Mis Safety - Priest - 40 lvl
[Veteran] Mhu - Druid - 24 lvl
*****************************************
Zapůjčené
[Master] Solo - Druid - 37 lvl
Aelin - Priest - 30 lvl (te doby v [Hrabství Kůže])
*****************************************
oupisovo stránky


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue May 25, 2010 1:18 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat May 13, 2006 3:39 pm
Posts: 135
Online: 195:45:27
Status: active
Reg. players: 0
S Hondosem a Keirakem hrajem na Drak´Thulu, Keirak Sejrak vicemene PvEckar, Hondos tak na pul a ja po rozpadu guildy pure PvP :)

Hondos : Shadow priest : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Ilander
Prot / Arms war : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Maocetung

Keirak : Prot / Fury war : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &cn=Keirak

Slim : Discipline priest : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Science

_________________
Image
Život je, jako když tě uštkne had. Chvilku se trápíš a pak chcípneš...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue May 25, 2010 1:41 am
 
Newbie

Joined: Wed Nov 25, 2009 10:33 pm
Posts: 1
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Čus Malcolm - (Sakall)


WoW Drak'thul


Hraju jen chvili na Offiku : s Hondosem , Keirakem a Slimem.

Sice chvilec ale taky se pochlubim.

PVP
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &cn=Gronas


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed May 26, 2010 3:23 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2004 8:46 pm
Posts: 774
Location: Ja sa za to nepriznavam
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Asi zalozim DK na drakthule a idem na to :D

_________________
A:to je nový trend maturovať v septembri?
B:nie, to je termin pre hracov MMORPG

V:nesucitit s modrakmi, alebo hrajem tu hru preto aby som sa bavil ja!

Zerk


Top
 Profile WWW ICQ YIM  
 
PostPosted: Wed May 26, 2010 3:44 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Sep 19, 2003 10:50 am
Posts: 354
Location: Lios
Online: 00:00:00
Status:
Reg. players: 0
.) pokud ho ještě nemáš tak směle do toho, ty první questy za něj jsou celkem vtipné.

Jinak se těším na cata kdy zkusím další novou (hero) postavu, akorát se obávám, že to všechno spadne do již zažitého stereotypu. :-/

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Jun 06, 2010 5:14 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 40:53:20
Status: active
Reg. players: 0
ma byt nova hero postava ?

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jun 09, 2010 10:25 am
 
Newbie

Joined: Sun Jun 01, 2003 8:33 pm
Posts: 13
Online: 345:19:22
Status: active
Reg. players: 0
Nema.

V Cataclysm budou jen nove rasy: Goblini u hordy a Worgeni u aliance. Plus pribudou urcite kombinace rasa/classa (napr UD hunter, tauren paladin).


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jun 11, 2010 2:32 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Mar 08, 2005 12:01 pm
Posts: 174
Location: Trosečník
Online: 00:00:00
Status: disabled
Reg. players: 0
Dalsi hero classa ma byt neco mezi shamanem/hunterem, neni to oficialni ale parkrat se to uz zminilo v nekterejch rozhovorech atd... nejakej temnej hunter :D.

_________________
Image
MTG - Mind's Desire, Dragonstorm, T&N
WoW DT - Ilander (disco priest), Maocetung (tank warrior)
UO Endor - Ilander (icemage), Maocetung (rouge), Leeroy (ranger)

starej Quel - Časy se mění, a my se měníme s nimi....


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Apr 09, 2017 12:22 pm
 
Newbie

Joined: Sun Apr 09, 2017 12:20 pm
Posts: 2
Online: 62:26:03
Status: active
Reg. players: 0
.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 2 of 2
 [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Board index » WoW
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek