* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Toto fórum a vůbec info o webu, hotpics, vývěsce, ... Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:02 pm
 
Newbie

Joined: Sun Apr 14, 2013 4:29 pm
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zdravím jsem zde nový a nejde se připojit na endor přitom učet už mám starý už asi 2 týdny i aktivovaný a pořád se nejde připojit. Vždy endor client napiše Couldn't connect to Ultima Online. Please try it again in a few moments.


Top
 Profile  
 
Ads
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:18 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Feb 09, 2008 1:51 pm
Posts: 504
Location: Tam kde půlka shardu
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
spatne si ho nainstaloval, udelej reinstal

_________________
P.S. Hráči by neměli lvlem převyšovat svůj věk v reálu, neboť jak řekl Spider-manův strejda: "Velká síla nese i velkou zodpovědnost."

Leshrack - mocný zvířecí přítel temna.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:20 pm
 
Newbie

Joined: Sun Apr 14, 2013 4:29 pm
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mno už to dělám asi po 8mé takže tím to nebude


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:20 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Dec 18, 2008 2:10 pm
Posts: 815
Online: 00:07:53
Status: active
Reg. players: 0
Když spustíš klienta a máš tam okno s přihlášením, vidíš na pozadí obrázek draka, nebo obrázek hradu?

Nedávno jsem totiž chtěl nainstalovat Endor, abych si zaplatil nájem a z nějakého důvodu se mi to nainstalovalo špatně. Spouštěl se mi normální UO klient (ten se pozná právě podle hradu na pozadí) místo endorského (ten má draka). Bohužel nevím jak se to dá opravit, po chvíli jsem to vzdal a zaplatil nájem z bratrovýho PC :D

Nicméně očividně se to stává více lidem, už jsem tu pár dalších podobných postů viděl. Není něco s instalátorem?

_________________
Image
Pozn.: Serenu na Endoru jsem měl už asi od r. 2005, ale udělal jsem s ní maximálně tak 15 lvl, takže to nepočítám :)
Cube & Ravage: Heeding the Call (Guild Video)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:23 pm
 
Newbie

Joined: Sun Apr 14, 2013 4:29 pm
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mno spíš je tam mapa a zeleň a nahoře napsáno Endor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:25 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Dec 18, 2008 2:10 pm
Posts: 815
Online: 00:07:53
Status: active
Reg. players: 0
jo aha tak to je endorské pozadí, to se ti spouští správně. V tom případě můj poslední post ignoruj, já jsem měl zřejmě jiný problém.

_________________
Image
Pozn.: Serenu na Endoru jsem měl už asi od r. 2005, ale udělal jsem s ní maximálně tak 15 lvl, takže to nepočítám :)
Cube & Ravage: Heeding the Call (Guild Video)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 20, 2013 3:54 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Sat Oct 22, 2011 4:40 pm
Posts: 194
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Podle mě má instalováno ze starší instalace, tedy z instalace kdy se client připojoval ještě na starý server. Zkus si stáhnout migrační balíček. http://www.endor.cz/dwnl/endor_migration.zip

_________________
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Quote:
SmudlinkaIII
Dostane tohle stvoreni uz konecne nakej trest za neustale urasky?

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 14, 2013 5:56 pm
 
Newbie

Joined: Tue Aug 13, 2013 6:06 pm
Posts: 4
Location: Nitra
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ahojte mozete mi prosim poradit.

Podla instalatoru som vsetko nainstalovaj teda aj Razor. ale cez razor mi hra nejde spustit. Cez Endor exe ide vsetko v poriadku.

Dakujem za odpovede


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Aug 14, 2013 5:58 pm
 
Newbie

Joined: Wed Dec 24, 2008 1:45 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Hadrogh wrote:
Ahojte mozete mi prosim poradit.

Podla instalatoru som vsetko nainstalovaj teda aj Razor. ale cez razor mi hra nejde spustit. Cez Endor exe ide vsetko v poriadku.

Dakujem za odpovede



Na zastupci endor dej pravej vlastnosti a cil musis mit na konci mezeru1 napr:"C:\Program Files\Ultima Online\endor.exe" 1


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 14, 2013 6:47 pm
 
Newbie

Joined: Tue Aug 13, 2013 6:06 pm
Posts: 4
Location: Nitra
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
To tam mam, ale aj tak to nejde...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Aug 14, 2013 6:49 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Hadrogh wrote:
To tam mam, ale aj tak to nejde...


Máš nainstalovaný .NET Framework? Myslím, že to jde jednoduše nainstalovat přes Windows Updater. Pokud bys potřeboval pomoct, dej mi vědět do pošty.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 5:30 pm
 
Newbie

Joined: Tue Aug 13, 2013 6:06 pm
Posts: 4
Location: Nitra
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tuto chybu mi stale pise Razor. uz som skusil snad vsetko neviete mi poradit ?

"Unable to launch the client specified. (Error:Unknown_error)
Custom:C:\Program Files(x86)\Ultima Online\endor.exe"


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:14 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Protože nesmíš pouštět endor.exe přes razor ale razor přes endor.exe (parametr 1)
v tvém případě bude mít zástupce takovou podobu:
["C:\Program Files(x86)\Ultima Online\endor.exe" 1] (bez hranatych zavorek)
Nebo http://bit.ly/MultiUO :P

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:19 pm
 
Newbie

Joined: Tue Aug 13, 2013 6:06 pm
Posts: 4
Location: Nitra
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Aj tak to nejde bohuzial nejde :( Uz s tym blbnem 3 den. a vy skusal som vsetko. proste po zadani Acc a Hesla sa mi UO len nacitava, ale ani po 15 min. sa nenacita. Zostane to proste v tom okne

"Verifying Account"


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 11:53 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Tento problém tu mělo víc lidí a zdá se, že by mohly fungovat tři věci: pročistit razorovské registry, přeinstalovat Razora, aktualizovat .NET Framework. Zkus vyhledat příspěvky s verifying account.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 1:41 pm
 
Newbie

Joined: Sat Nov 30, 2013 9:25 am
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
pročet jsem cele tema, vše mam tak jak je psano, dnes jsem to naisntaloval, pořad piše
Couldn't connect to Ultima Online. Please try it again in a few moments.
upřesnim:
-parametr 1 mam v zastupci
-v razoru zaškrtnute "Negotiale..." (bylo už po instalaci)
- NET frame nainstalovan při instalaci endoru (při opakování píše že už tam je)

Takže jak to spustit aby to jelo? nebo v čem je dal problem?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 30, 2013 3:52 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
zrovna nefachal server beztak

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Jul 06, 2015 8:02 pm
 
Newbie

Joined: Mon Jul 06, 2015 7:43 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tohle téma se mi zdálo nejvhodnější pro můj problém, tak doufám, že si toho někdo všimne:)
Nejsem schopen se připojit. Jeden acc jsem si vytvořil už před pár týdny a nešlo to a další jsem si vytvořil dneska a také nic. Zobrazuje se mi následný error při spouštění klienta:

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jul 10, 2015 9:00 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
špatný login

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Jul 13, 2015 7:28 pm
 
Newbie

Joined: Mon Jul 06, 2015 7:43 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
To si úplně nemyslím. Zadávám tam stejný jako na foru, a to bylo první co mě napadlo, takže jsem si na to dával extra pozor:(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 14, 2015 8:17 am
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Heslo na forum a do hry je jine.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 14, 2015 9:53 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
No ja nevim, ale tenhle error se mi proste neukaze jinak nez u neexistujiciho loginu.

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jul 15, 2015 6:58 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Feb 08, 2009 10:19 am
Posts: 1269
Online: 00:54:25
Status: active
Reg. players: 0
ja si myslim, ze je to proto, ze ma v nicku preklep.. misto Arthur se menuje Artuhr :DD ucet Artuhr existuje, a hazi mi hlasku o spatnym hesle.. :D

_________________
Neversab wrote:
..kdybych mel lepsi net tak vas rozjebu i charem 20 level, al diky netu nemuzu .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 15, 2015 8:05 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Oct 21, 2010 1:19 pm
Posts: 137
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jul 15, 2015 10:01 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Sat Oct 22, 2011 4:40 pm
Posts: 194
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Honya (Honza) verze 2.0 ? :lol: :D :mrgreen:

_________________
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Quote:
SmudlinkaIII
Dostane tohle stvoreni uz konecne nakej trest za neustale urasky?

Image


Top
 Profile  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 2
 [ 26 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » Toto fórum a vůbec info o webu, hotpics, vývěsce, ...
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek