* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Toto fórum a vůbec info o webu, hotpics, vývěsce, ... Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 7:01 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jun 24, 2009 10:47 am
Posts: 8
Online: 312:36:37
Status: active
Reg. players: 0
Tak sem se rozhodl, ža otestuji váš shard, ale fatal error hned ze startu nejde stáhnout Endor updater :)


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 7:18 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Mar 01, 2009 1:13 pm
Posts: 150
Online: 531:18:21
Status: banned
Reg. players: 0
http://endor.mafyje.com/index.php?akce=ftp


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jun 24, 2009 7:35 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jun 24, 2009 10:47 am
Posts: 8
Online: 312:36:37
Status: active
Reg. players: 0
Díky moc za bleskovou odpověd. Ale i přesto bych to co nejrychleji opravil, aby to případně neodradilo nové hráče.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 25, 2009 10:14 pm
 
Developer team leader
Developer team leader
User avatar

Joined: Thu Jul 03, 2008 10:36 pm
Posts: 440
Online: 354:08:47
Status: banned
Reg. players: 0
Jaxino wrote:
Tak sem se rozhodl, ža otestuji váš shard, ale fatal error hned ze startu nejde stáhnout Endor updater :)


odkud jsi to prosimte zkousel? ted jsem se dival jestli to jde stahnout z webu endoru, a bez problemu ..adresa
http://www.endor.cz/download

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 25, 2009 10:18 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Mar 01, 2009 1:13 pm
Posts: 150
Online: 531:18:21
Status: banned
Reg. players: 0
Neslo to vcera :wink:


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 25, 2009 10:19 pm
 
Developer team leader
Developer team leader
User avatar

Joined: Thu Jul 03, 2008 10:36 pm
Posts: 440
Online: 354:08:47
Status: banned
Reg. players: 0
hmm sakr zase mam zpozdeni

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 06, 2010 2:51 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jan 06, 2010 12:45 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
hmm.. stahnout jde .. ale ma 0kb... to plati o vsem z te vasi download sekce...

http://endor.mafyje.com/index.php?akce=ftp <--- odsud to vali..

ale doporucil bych vam opravit ten updater,ptz ikdyz jde stahnout.. tak se nestahnou endor soubory... podle navodu na hlavni strance to nejde...
takze jedine manualni stahnuti souboru..

po 100 letech se vracim k UO na asi nejlepsi free shard a ono prd.. odradilo me to asi na 3dny,nez jsem se dokopal to stahnout rucne.. jen pokud chcete prilakat nejaky novy hrace.. meli byste to dat do poradku.. kazdej nebude mit nervy jako ja ... diky..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 06, 2010 4:15 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 5:10 pm
Posts: 357
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 4
Link funguje úplně normálně ftp://game4.dkm.cz/endor/e2/SetupEndor_1.3.1.exe z Firefoxu i IE

_________________
http://www.endor.cz/politicka-mapa-endoru


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 06, 2010 6:15 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jan 06, 2010 12:45 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tanaros wrote:
Link funguje úplně normálně ftp://game4.dkm.cz/endor/e2/SetupEndor_1.3.1.exe z Firefoxu i IE


ehm... priste si poradne precti, co clovek napise....---> link funguje.. a stahovat jde... ale vsechno co stahnes ma 0 Kb!!...
jak proste..

jeste bych poprosil o radu.. stahnul jsem ten nejnovejsi balik endor souboru... cca 500 mb.. nikde ale nemuzu najit endor.exe
ani v tech ostatnich souborech


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 06, 2010 6:39 pm
 
Developer team leader
Developer team leader
User avatar

Joined: Thu Jul 03, 2008 10:36 pm
Posts: 440
Online: 354:08:47
Status: banned
Reg. players: 0
mozna je problem v tom, ze je to primo .exe soubor. Mi to jde, ale je mozne ze to u tebe neprojde pres ..cojavim, neco co ti hlida pocitac :-) Zkus prosim schvalne stahnout napr. to ventrilo (zip) co tam je, jestli to bude mit zase velikost 0 nebo to bude OK.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 06, 2010 6:54 pm
 
Newbie

Joined: Thu Aug 13, 2009 4:32 pm
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
cheval wrote:
mozna je problem v tom, ze je to primo .exe soubor. Mi to jde, ale je mozne ze to u tebe neprojde pres ..cojavim, neco co ti hlida pocitac :-) Zkus prosim schvalne stahnout napr. to ventrilo (zip) co tam je, jestli to bude mit zase velikost 0 nebo to bude OK.


Chevala opravdu te obdivuju jak se snazis pomoct cloveku kterej je rad, ze vy jak zapnout pc!
Natoz co v nem ma ! 1) rekl all co na endoru stahne ma velikost 0! tim se resi to ze je problem u neho !2) Tim padam neni co resit sam jsem zkusil all stahnout z endoru a all v poho full soubory!
Jen nechapu jak se mu to povedlo z Mafii stahnout cele i kdyz jak tak posloucham nema endor.exe tak ze asi taky nebude uplne v poho.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 06, 2010 8:33 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jan 06, 2010 12:45 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
candymen2 wrote:
cheval wrote:
mozna je problem v tom, ze je to primo .exe soubor. Mi to jde, ale je mozne ze to u tebe neprojde pres ..cojavim, neco co ti hlida pocitac :-) Zkus prosim schvalne stahnout napr. to ventrilo (zip) co tam je, jestli to bude mit zase velikost 0 nebo to bude OK.


Chevala opravdu te obdivuju jak se snazis pomoct cloveku kterej je rad, ze vy jak zapnout pc!
Natoz co v nem ma ! 1) rekl all co na endoru stahne ma velikost 0! tim se resi to ze je problem u neho !2) Tim padam neni co resit sam jsem zkusil all stahnout z endoru a all v poho full soubory!
Jen nechapu jak se mu to povedlo z Mafii stahnout cele i kdyz jak tak posloucham nema endor.exe tak ze asi taky nebude uplne v poho.


ehm.. 1) rozumim VT urcite vic nez ty.. to mi ver..ty se radsi nauc zaklady svyho rodnyho jazyka.. 2) urcite to neni problemem na me strane.. nemam zadnym zpusobem braneno ve stahnuti nejakyho upocenyho souboru.. stahnu kdekoliv,cokoliv :D za 3) jsem se zeptal celkem slusne a prakticky prosil o radu,aby kvalitni hrac rozsiril vase rady.. a ty tu placas nejaky nesmysly kiddo.. :roll:

radsi se s tim jeste nejak poperu sam, nez aby tu dalsi candyman2 plodil v hlave moudra..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 1:03 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 5:10 pm
Posts: 357
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 4
dziizsi: Nepoučuj mě, tím že link funguje jsem samozřejmě myslel, že se stáhne soubor v pořádku. Chyba je očividně na tvé straně a budeš tu rozdávat moudra...

_________________
http://www.endor.cz/politicka-mapa-endoru


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 1:29 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jan 06, 2010 12:45 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tanaros wrote:
dziizsi: Nepoučuj mě, tím že link funguje jsem samozřejmě myslel, že se stáhne soubor v pořádku. Chyba je očividně na tvé straně a budeš tu rozdávat moudra...


aha.. proto jsem to ted chtel stahnout u souseda a taky to neslo .. :D lolek.. zajimavy,ze kdekoliv jinde zadny podobny problem nenastal..
http://www.endor.cz/zaciname <-- tady to zkus stahnout


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 2:32 pm
 
Demigod
Demigod
User avatar

Joined: Sat Aug 09, 2003 2:13 pm
Posts: 3418
Location: Barovy pult :oD
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
dziizs wrote:
Tanaros wrote:
dziizsi: Nepoučuj mě, tím že link funguje jsem samozřejmě myslel, že se stáhne soubor v pořádku. Chyba je očividně na tvé straně a budeš tu rozdávat moudra...


aha.. proto jsem to ted chtel stahnout u souseda a taky to neslo .. :D lolek.. zajimavy,ze kdekoliv jinde zadny podobny problem nenastal..
http://www.endor.cz/zaciname <-- tady to zkus stahnout


bez problemu slo stahnout ;]

_________________
+1©®

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy


Top
 Profile WWW ICQ YIM  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 4:38 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Oct 31, 2009 10:50 pm
Posts: 202
Online: 19:18:20
Status: banned
Reg. players: 0
Taktéž mohu potvrdit úspěšné stažení(1,07 MB).

_________________
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
TheChosen napsal: Nejses buger pokud te nechytli :) Mě chytili před dvěma roky, a odsrávám to pořád (:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:10 pm
 
Newbie

Joined: Wed Jan 06, 2010 12:45 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
tak to je ulet... ted jsem to zkousel u dalsiho souseda a neslo to.. lol ? wtf? :(
mozna mame vsichni spolecny ip .. ale v tom nevidim duvod proc to nejde.. no dik no..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:20 pm
 
Demigod
Demigod
User avatar

Joined: Sat Aug 09, 2003 2:13 pm
Posts: 3418
Location: Barovy pult :oD
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
dziizs wrote:
tak to je ulet... ted jsem to zkousel u dalsiho souseda a neslo to.. lol ? wtf? :(
mozna mame vsichni spolecny ip .. ale v tom nevidim duvod proc to nejde.. no dik no..

nemate vsichni stejne pofiderniho providera?:D

_________________
+1©®

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy


Top
 Profile WWW ICQ YIM  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 7:29 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
dziizs wrote:
hmm.. stahnout jde .. ale ma 0kb... to plati o vsem z te vasi download sekce...

http://endor.mafyje.com/index.php?akce=ftp <--- odsud to vali...

To vypadá, že máš stejnou IP adresu i se sousedama a na té IP adrese BAN :D :D :D

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Thu Jan 07, 2010 10:04 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun May 16, 2004 10:07 am
Posts: 614
Location: Ostrava
Online: 00:02:29
Status: active
Reg. players: 0
jde to stahnout v poradku... i nainstalovat...

zkouseno na 2 ruznych kompech,2 ruzne linky...
pres FF, IE7, IE 8 x64, Chrome i Operu... proste jde to...

_________________
"Neexistují velké problémy, jen malá kladiva!"

potrebujete neco ohledne majty Mercenaryho? -> http://mercenary.jemny.net/

"111,111,111 x 111,111,111 = 12,345,678,987,654,321"


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Fri Jan 29, 2010 9:11 pm
 
Newbie

Joined: Fri Jan 29, 2010 6:40 pm
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Nene stahnout to opravdu nejde. Testoval sem 3 prohlizece. Maxthon IE a Chrome. Ani odpoved nemam od FTP. Chvilku byl server mimo provoz. Naskocil, nereaguje a ted to po me chtelo login :) No doporucuju dat nejakej mirror napriklad na stabilnejsi fileserver. Trebas uloz.to.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 30, 2010 6:48 am
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Stizynek wrote:
Nene stahnout to opravdu nejde. Testoval sem 3 prohlizece. Maxthon IE a Chrome. Ani odpoved nemam od FTP. Chvilku byl server mimo provoz. Naskocil, nereaguje a ted to po me chtelo login :) No doporucuju dat nejakej mirror napriklad na stabilnejsi fileserver. Trebas uloz.to.

Tady máš Endor updater ver.1.3.1 http://leteckaposta.cz/539106118
Bude tam po dobu 25 dní.
Tady je kompletní nainstalovaná verze Ultimmy (je funkční, protože ji hraji)
http://download.cz.hellshare.com/ultima-endor/ultima-endor.001/654332
http://download.cz.hellshare.com/ultima-endor/ultima-endor.002/654578
http://download.cz.hellshare.com/ultima-endor/ultima-endor.crc/654104
Není sice nejaktuálnější. Je z : Sat Oct 24, 2009 9:31 pm

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Last edited by lada_alda on Sat Jan 30, 2010 8:55 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sat Jan 30, 2010 8:38 am
 
Newbie

Joined: Fri Jan 29, 2010 6:40 pm
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
lada_alda wrote:
Stizynek wrote:
Nene stahnout to opravdu nejde. Testoval sem 3 prohlizece. Maxthon IE a Chrome. Ani odpoved nemam od FTP. Chvilku byl server mimo provoz. Naskocil, nereaguje a ted to po me chtelo login :) No doporucuju dat nejakej mirror napriklad na stabilnejsi fileserver. Trebas uloz.to.

Tady máš Endor updater ver.1.3.1 http://leteckaposta.cz/539106118
Bude tam po dobu 25 dní.


Ja uz si updater sehnal. Ovsem smutne na tom je to ze ten updater vsecko taha ze stejneho FTP. Bohuzel jedine co po spusteni a zmacknuti tlacitka "Aktualizuj" dela tak to ze "Endor Updater nyní načítá nastavení z: ftp://game4.dkm.cz/endor/nupdate"
....
Nenacita. Pise to uz dobrych 20 minut. Tak sem si teda stahl ze stranek http://endor.mafyje.com/store//Endor_so ... latest.zip
Ma to skoro 600 MB a nejaky exe soubor endor.exe nebo zmena realmlistu v tom neni.

Nevi nekdo o nejakej funkcni alternative?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 30, 2010 8:57 am
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Stizynek wrote:
Nevi nekdo o nejakej funkcni alternative?

Viz můj předchozí post. (Edit)

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sat Jan 30, 2010 9:10 am
 
Newbie

Joined: Fri Jan 29, 2010 6:40 pm
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
lada_alda wrote:
Stizynek wrote:
Nevi nekdo o nejakej funkcni alternative?

Viz můj předchozí post. (Edit)


Díky díky. I kdyz se standartní vytíženosti hellshare to nestáhnu minimálně tejden :-D ale pokousim se:D

Edit: Tyjou at klikam jak klikam uz od rana,furt je server vytizenej. Ty asi nemas po ruce upload jeste na jinej fileserver vid?
Je to skoda, vypada to ze si tu neskrtnu :-D a to vypadal tenhle server velice kvalitne :) No nic, drzim palecky at je to co nejdriv spraveny :)


Top
 Profile  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 3
 [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Board index » Toto fórum a vůbec info o webu, hotpics, vývěsce, ...
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek