* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Toto fórum a vůbec info o webu, hotpics, vývěsce, ... Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Tue Apr 17, 2012 4:11 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Tímto prosím o vyzkoušení nového instalátoru, který obsahuje Ultimu, endorská data, UOAM i Razor. Jedná se o testovací verzi, která by ale už měla být použitelná (vyzkoušeno na Win XP a 7). Zejména bych potřeboval zjistit, jestli to funguje na Vistách. Pište nejen problémy, ale i potvrzení toho, že se vám to povedlo nainstalovat a vše je v pořádku. Vždy uvádějte operační systém. Zde je odkaz:

http://www.endor.cz/dwnl/Endor_instalator.exe

Instalátor (zatím) neobsahuje Endor Updater, na jehož opravách se pracuje. V případě širšího nasazení instalátoru budeme aktualizace vydávat i prostřednictvím balíčků.

Instalace vyžaduje nenainstalovanou Ultimu a měla by fungovat na bázi proklikat se - spustit zástupce na ploše a hrát. Pokud máte UO nainstalovanou, můžete si její složku zazálohovat někam bokem (nebo přejmenovat), UO odinstalovat a použít instalátor. Jednotlivé složky s UO pak můžete přepínat jejich přejmenováváním. Vše samozřejmě na vlastní nebezpečí, ale já vesele přepínám mezi třemi složkami a žádnou neplechu to nedělá (v registrech toho totiž moc uloženého není). Upozorňuji, že tato instalace Ultimy je šitá pro Endor a díky absenci některých nepotřebných souborů nebude fungovat nikde jinde (pokud nepřepnete na složku s jinou instalací).


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Tue Apr 17, 2012 4:38 pm
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Na W7 funguje. GJ


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 10:26 am
 
Moderátor
Moderátor
User avatar

Joined: Thu Jan 22, 2004 2:58 pm
Posts: 469
Online: 1733:38:47
Status: active
Reg. players: 0
Potvrzuji, funguje vyborne. Win7 64bit


Last edited by William on Mon Apr 30, 2012 7:11 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 2:43 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Image

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 6:29 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Kdy se to zobrazuje, na jakém systému a s jakým antivirem? Vadí tomu antiviru i endor.exe? Používáš nějakou z těchto verzí?
Ten soubor je samozřejmě čistý, buď tomu vadí instalátor jako takový nebo endor.exe uvnitř. To první by byl problém antiviru, to druhé je klasický problém, se kterým nic neuděláme. Další možnosti mě nenapadají.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 10:28 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Ukazuje to chrome, nejspíš proto že má endor.cz spojený s tím virem co tu tedka nejak dela bordel..

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 12:41 am
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4832
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
GaNjAsTyLe wrote:
nejspíš proto že má endor.cz spojený s tím virem co tu tedka nejak dela bordel..


Nesmysl.

_________________
Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody.

http://www.sosariantales.com/Tale%2004% ... 20pker.htm


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 9:30 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Demostenes wrote:
GaNjAsTyLe wrote:
nejspíš proto že má endor.cz spojený s tím virem co tu tedka nejak dela bordel..


Nesmysl.


Je to tak. Dela to Chrome protože byl detekován Malware. Aj ve škole...

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 9:55 am
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Potvrzuji co říká GanjaStyle.
Před týdnem jsem to sosal a bylo to v klidu, ale když jsem to nyní zkusil, tak to píše to samé, že je soubor škodlivý. Takže si to tu konečně spravte a bude to v klidu. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 10:32 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Feb 19, 2010 8:39 pm
Posts: 67
Online: 854:02:52
Status: banned
Reg. players: 0
Instalátor jakožto soubor sám o sobě je naprosto v pořádku a nezávadný (od 16. 4. kdy byl umístěn na server se nezměnil).

Varování o malwaru je pouze pozůstatek posledního útoku, který už je dávno opravený, nicméně jak jste si mohli všimnout i několik dní na fóru, stránky se dostaly na blacklist. Po pár dnech už fórum z blacklistů automaticky zmizelo, ale zatím na nich stále zůstávají soubory v download složce (pravděpodobně z důvodu, že jsou to EXE soubory a tudíž představují hrozbu jakožto nostiel virů). Během pár dní snad z blacklistu zmizí i tyto soubory.

Takže ve zkratce jsou soubory ve složce "dwnl" v úplném pořádku, varování o malware je jen pozůstatek z posledního hacknutí webu. Takže instalátor můžete klidně stahovat, sám se vám za něj zaručím ;)

EDIT: A aby se vám lépe spalo, právě jsem instalátor stáhnul a celý projel antivirem. Výsledek je negativní ;)

_________________
The Medea City Trailer
Youtube verze (part 1)
Youtube verze (part 2)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat May 05, 2012 8:34 pm
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zkoušel už někdo, jesli to jede na Vistách?
Pořád mi to hází chybovou hlášku, ať prý smažu starou instalaci UO. Jenže já jí smazala. Smazala jsem všechno, všude, ještě to několikrát kontrolovala, nikde žádný zapomenutý Razor, UO mapa ani nic podobného.
Někdo nějaký, nápad? Pěkně prosím...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 06, 2012 9:10 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Yanna wrote:
Zkoušel už někdo, jesli to jede na Vistách?
Pořád mi to hází chybovou hlášku, ať prý smažu starou instalaci UO. Jenže já jí smazala. Smazala jsem všechno, všude, ještě to několikrát kontrolovala, nikde žádný zapomenutý Razor, UO mapa ani nic podobného.
Někdo nějaký, nápad? Pěkně prosím...


Odinstalovala jsi ji? Smazat složku nestačí, musí se vymazat i registry.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 06, 2012 11:03 am
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Korbedda wrote:

Odinstalovala jsi ji? Smazat složku nestačí, musí se vymazat i registry.


Jistě, odinstalovala. Zas tak mimo nejsem. Večer snad dorazí kamarád a koukne mi na to. Dík.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 06, 2012 12:06 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Yanna wrote:
Jistě, odinstalovala. Zas tak mimo nejsem. Večer snad dorazí kamarád a koukne mi na to. Dík.


Vymaž v registrech klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Origin Worlds Online\Ultima Online.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 07, 2012 10:30 am
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Korbedda wrote:

Vymaž v registrech klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Origin Worlds Online\Ultima Online.


Áha, to bylo ono. Hotovo. Instalátor naistalován.
A teď ještě poslední, možná hloupá, otázka: Dále pokračuji patchováním, smazáním nepotřebného "transerv.exe" a v neposlední řadě stáhnu popisky UO mapy pro Endor,
NEBO toto všechno odpadá, páč instalátor to zvládl za mě?


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 07, 2012 11:24 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 06, 2011 9:58 am
Posts: 75
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Yanna wrote:
Áha, to bylo ono. Hotovo. Instalátor naistalován.
A teď ještě poslední, možná hloupá, otázka: Dále pokračuji patchováním, smazáním nepotřebného "transerv.exe" a v neposlední řadě stáhnu popisky UO mapy pro Endor,
NEBO toto všechno odpadá, páč instalátor to zvládl za mě?


Všechno odpadá, stojí to i v upravené sekci Začínáme.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 07, 2012 11:34 am
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Je mi trapné, že tě tu tak zaměstnávám...
V tom případě by to mělo jít spustit normálně zástupnem "Endor" z plochy, až na to, že to neběží. Takže já vidím 2 možnosti: (1) někde mám něco špatně nastavé, (2) neběhá to na Vistách.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 07, 2012 11:52 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Nov 19, 2005 11:51 am
Posts: 144
Location: Sám bych rád věděl
Online: 00:05:41
Status: active
Reg. players: 0
A mas tam ten parametr 1 napsanej v zastupci?

_________________
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Aero obchudek:
http://www.aero.vyrobce.cz/

Heretics Fantastic Six :)
***********************
[Master] Albos
[Master] Suzane
Atil
[PK] Yesica
[Veteran] Circa
[Appre] Boubou

***********************
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon May 07, 2012 12:02 pm
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Naizo wrote:
A mas tam ten parametr 1 napsanej v zastupci?


Ano.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 07, 2012 8:07 pm
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Jsem tam, dělal to antivirus. Musela jsem ho umravnit... Díky, pánové.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 13, 2012 1:52 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Feb 08, 2009 10:19 am
Posts: 1269
Online: 00:54:25
Status: active
Reg. players: 0
tak me jeste napada... ono neni mozny aby program(instalator) smazal registry po stare uo? prece jen se nemuze u kazdyho doufat, ze si dokaze sam smazat registry a mohl by s tim byt v budoucnu problem ;-)

_________________
Neversab wrote:
..kdybych mel lepsi net tak vas rozjebu i charem 20 level, al diky netu nemuzu .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 13, 2012 10:54 pm
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
2009 wrote:
tak me jeste napada... ono neni mozny aby program(instalator) smazal registry po stare uo? prece jen se nemuze u kazdyho doufat, ze si dokaze sam smazat registry a mohl by s tim byt v budoucnu problem ;-)

To asi není uplně nutné, stačí, když se to připíše do návodu. A když to i pak někdo nepochopí, pořád se ještě může zeptat.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 14, 2012 6:49 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Feb 08, 2009 10:19 am
Posts: 1269
Online: 00:54:25
Status: active
Reg. players: 0
jenze je to porad prace navic .. kdyby instalator umel smazat registry po stare ultime a i po razoru, byla by to perfektni vec a resilo by to dalsi problem, kterej je proste castej..

instalator se zavedl, aby resil problemy a snizil narocnost instalace.. a tohle je jeden z problemu.. z castych problemu..

_________________
Neversab wrote:
..kdybych mel lepsi net tak vas rozjebu i charem 20 level, al diky netu nemuzu .


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 14, 2012 7:37 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Mon Aug 02, 2004 2:05 pm
Posts: 51
Online: 164:19:45
Status: active
Reg. players: 0
Dnes jsem se rozhodl, že instalátor otestuji a aby to nebylo úplně na nic, tak jsem si reinstaloval UO na notebooku s Win Vista.
Vše proběhlo jak má a musím instalátor pochválit. Neměl jsem ani jediný incident s registry, ani s antivirem.
Pěkná práce :)

_________________
Destiny of the Drow is to conquer all!


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 14, 2012 9:05 pm
 
Scout
Scout

Joined: Sat May 05, 2012 9:55 am
Posts: 37
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Galton wrote:
Dnes jsem se rozhodl, že instalátor otestuji a aby to nebylo úplně na nic, tak jsem si reinstaloval UO na notebooku s Win Vista.
Vše proběhlo jak má a musím instalátor pochválit. Neměl jsem ani jediný incident s registry, ani s antivirem.
Pěkná práce :)

Však já jsem netvrdím, že můj zprasený počítač je chybou instalátoru. Naopak, mě technika nenávidí už od malička.
Není někdo z Prahy a okolí, že by mi na to kouknul? Nejlépe po zkouškovém, abych případně nepřišla o rozepsané seminárky a diplomku...


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 3
 [ 53 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Board index » Toto fórum a vůbec info o webu, hotpics, vývěsce, ...
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek