* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Pokec Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Author Message
PostPosted: Sat Aug 01, 2015 5:17 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2004 8:10 pm
Posts: 115
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 11
Práveže by som nechcel meniť nastavenia obrazovky iba zmeniť "game windows size" spôsobom aby som nemal vyššie uvedené problémy.

_________________
Click or Die

http://www.weebls-stuff.com/toons/aaaaaaaaaaaaahaha/


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Sat Aug 01, 2015 7:58 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Feb 17, 2007 12:42 pm
Posts: 195
Location: Znojmo
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Nejde. Trochu uber Force game window size (tak aby ti to nedělalo fleky, které zůstávají po pohybu na obrazovce), dej si okolo mapu, žurnál, ikonky, záložky a bude to ok. Nebo trochu sniž rozlišení, chvíli je to divné ale rychle si zvykneš.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Aug 01, 2015 8:30 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Feb 21, 2011 5:22 pm
Posts: 460
Location: OE city
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
S tim nizsim rozlisenim souhlasim.
Vetsinou hraju UO na sekundarnim monitoru na hry (10 let stare 17" LCD s poměrem 4:3)
Kdyz ale hraju UO na notebooku kde mam 19xx x 10xx tak si umele snizuju rozliseni monitoru a tim je pak UO okno vetsi .-)
To same, kdyz mam UO pustene na 24"

_________________
Jsem zpět !! Kuře si tě najde
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 01, 2015 9:24 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Wed Nov 10, 2004 8:10 pm
Posts: 115
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 11
Alebo dať návrh na zmeny/vylepšenia aby zmenili v clientovi nastavenia a pridalo viacero možností rozlíšení aj pre moderné monitory.

_________________
Click or Die

http://www.weebls-stuff.com/toons/aaaaaaaaaaaaahaha/


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Aug 02, 2015 7:52 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 304
Location: Cheb
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Nejlepsi nebugujici force game size je asik 950x750. Mozna by slo jeste vetsi, ale uz se mi neukazujou zasne sede plochy ani trouhelnicky nebo cele cerne tluste cary kdyz bezim.

1920x1080:
http://pasteboard.co/2pCgzXrg.png

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Oct 11, 2015 8:39 pm
 
Newbie

Joined: Sun Sep 15, 2013 10:56 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zdravím, mám problém se spuštěním endor.exe
po spuštění mi to vyhodí tabulku,že nemám full instal hry a tím to skončí, dá se stím něco dělat? už jsem to i přeinstaloval a pořád stejné, nemůže to najít map0 soubor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 12, 2015 9:20 am
 
Adept
Adept

Joined: Fri Dec 17, 2010 2:17 pm
Posts: 277
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
s instalací z kompletního instalátoru jsem neměl problém, jestli to hlásí tenhle chybějící soubor, projdi sekci fora "Co se deje", co se pridalo, nebo jak, někde mez posledními posty/stránkami, bys měl nají novinky ohledně updatu mapy a přepisu těchto souboru jako je map atd, tak třeba to pomůže


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Oct 18, 2015 5:09 pm
 
Newbie

Joined: Sun Oct 18, 2015 3:13 pm
Posts: 1
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Instalace UO proběhla úspěšně, vše mi naběhlo, ale nelze se mi přihlásit. Nikde přesně nemohu najít, vyčíst, jak vlastně poznám, jestli už se můžu přihlásit. Tady na fóru jsem si zvolil login, heslo sem a herní heslo, a když do hry jméno vložím "AaronFry" a své heslo, píše mi to chybu. Nevíte, kde je problém?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 18, 2015 6:10 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Wed Jan 16, 2008 4:40 pm
Posts: 53
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Pokud si zalozis novy ucet, tak musis pockat tusim do prvniho wolrd savu co je ve hre, aby se ti ucet zaktivoval. Ty savy jsou cca po 30-60 minutach (nvm presne).


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Apr 02, 2017 7:09 pm
 
Newbie

Joined: Sun Apr 02, 2017 10:22 am
Posts: 1
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ahoj, nainstaloval jsem hru přes Endor instalátor i s Razorem a UOAM. Po spuštění endor.exe jako správce mi naběhne klient i Razor, ale místo klasického přihlašovacího okna se zobrazí jen šedá plocha, která neodpovídá. Pomohl byste mi prosím někdo? Díííkyyy


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 1:29 pm
 
Newbie

Joined: Fri Jun 02, 2017 10:32 am
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zdravíčko,
rád bych si zahrál UO, ale po vytvoření účtu a dostatečně dlouhém čekání (několik hodin) mi hra píše: "Your account credentials are invalid. Check your user ID and password and try again."

Instalaci jsem provedl podle návodu na stránkách. Hru jsem spouštěl i bez antiviru a firewallu. Pořád to samé.

Dík za pozitivní odpověď.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 3:53 pm
 
Newbie

Joined: Tue Oct 13, 2015 4:02 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Axeman wrote:
Zdravíčko,
rád bych si zahrál UO, ale po vytvoření účtu a dostatečně dlouhém čekání (několik hodin) mi hra píše: "Your account credentials are invalid. Check your user ID and password and try again."

Instalaci jsem provedl podle návodu na stránkách. Hru jsem spouštěl i bez antiviru a firewallu. Pořád to samé.

Dík za pozitivní odpověď.


To znamená, že zadáváš špatně heslo. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 4:21 pm
 
Newbie

Joined: Fri Jun 02, 2017 10:32 am
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Takže mi bylo nastaveno špatné heslo? Jiné, než jsem zadával do systému při vytvoření účtu? Pěkné :/

Byla by možnost nastavit nějaké heslo do hry, když mi nefunguje to, které jem tam zadal? Poslat na maila a ve hře si jej nastavím.

Děkuji za info.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 5:06 pm
 
Newbie

Joined: Tue Oct 13, 2015 4:02 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Axeman wrote:
Takže mi bylo nastaveno špatné heslo? Jiné, než jsem zadával do systému při vytvoření účtu? Pěkné :/

Byla by možnost nastavit nějaké heslo do hry, když mi nefunguje to, které jem tam zadal? Poslat na maila a ve hře si jej nastavím.

Děkuji za info.


Pochybuju o tom, že ti bylo nastaveno špatně heslo. Asi jsi ho špatně napsal do klienta.
Heslo do hry nelze obnovit.

Když jsi se registroval, tak ti do mailu muselo přijít heslo do hry (Game password) a do fóra (Password). (+ odkaz na aktivaci účtu)

Pokud ani tak nepůjde přihlášení, tak se obávám, že to není systémem, ale lidským faktorem :) , protože jsem zkoušel vytvořit nový účet a funguje mi.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 5:22 pm
 
Newbie

Joined: Fri Jun 02, 2017 10:32 am
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Právě, že vše mi přišlo v mailu. Aktivoval jsem účet a heslo, které mi přišlo je to, které jsem zadával. Ale login mi hlásí stále totéž. Ikdyž použiji schránku (ctrl+c a v). Nevím, kde je chyba.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 02, 2017 7:47 pm
 
Newbie

Joined: Tue Oct 13, 2015 4:02 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Axeman wrote:
Právě, že vše mi přišlo v mailu. Aktivoval jsem účet a heslo, které mi přišlo je to, které jsem zadával. Ale login mi hlásí stále totéž. Ikdyž použiji schránku (ctrl+c a v). Nevím, kde je chyba.


Tak zkus ještě jednu registraci na jiný mail. Je mi divný, že ti to nejde.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 12, 2018 11:52 am
 
Newbie

Joined: Tue Jul 28, 2009 1:14 am
Posts: 1
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zdravim, jede server? Na strankach se nikde nic nepise. Nejde se pripojit na server


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Mar 13, 2018 3:02 pm
 
Newbie

Joined: Thu Feb 14, 2013 4:58 pm
Posts: 10
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
yes, i think the server might be down


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Mar 14, 2018 6:39 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Jun 21, 2003 2:21 pm
Posts: 906
Online: 1652:13:32
Status: banned
Reg. players: 0
herkas555 wrote:
Zdravim, jede server? Na strankach se nikde nic nepise. Nejde se pripojit na server
Server běží.

_________________
Gereth, Montarick, Tanova - V nesprávný čas, v nesprávné guildě.<Banned>
Finwe, Gereth, Simone - On a quest to die better.
Nobody's tomorrow is guaranteed.
CSFD // CBDB


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 39 of 39
 [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 35, 36, 37, 38, 39

Board index » Pokec
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek