* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Pokec
Author Message
PostPosted: Fri Jun 03, 2011 6:37 pm

GM
GM

Online: 2408:23:42
Status: active
Reg. players: 0
Vážení hráči,
jak již tento post napovídá, vrátil jsem se zpět do GM pozice. Můžete se na mě tedy opět obracet s problémy, tak jak tomu bývalo dříve. Nebudu ale nyní působit primárně jako questař, tak jak tomu bylo dříve, ale na zcela nové pozici, v dějinách Endoru možná i zcela ojedinělé. Mojí novou GM náplní je jednak komunikace s vámi hráči, zjišťování vašich návrhů, provádění analýz Endoru, jejich vyhodnocování a navrhování opatření. K této práci budu samozřejmě potřebovat vás hráče, i vás se týká tento server, vy zde hrajete a váš názor je pro mě důležitý. Nemá přece cenu se pouštět do něčeho, co nebude hráčům vyhovovat, jak tomu někdy v minulosti bývávalo. Doufám, že se mi podaří navázat na přátelské vztahy, které jsem zde s mnohými hráči měl a vybudovat vztahy nové, a podaří se nám znovu Endor postavit na nohy. Nemohu vám sice slíbit, že vše, co já osobně s vámi shledám jako výborné, bude realizováno, ale máte mé slovo v tom, že se budu snažit s maximálním vypětím sil bojovat za to, aby se vám zde hrálo lépe, než tomu bylo doposud. Budete-li mít tedy jakékoliv návrhy, dotazy, připomínky, napište mi buď na Endor foru, či si tam vylovte v profilu mé icq a kontaktujte mě tam. Stanovme si ale nějaká pravidla. Piště mi slušně, bez nadávek, zprávy obsahující slovník dlaždiče budu vždy ignorovat. Pokud máme něco probrat, aby to mělo smysl, musíme to probrat jako dospělí lidi, i když téma hovoru nemusí být zrovna příjemné. Pokud vám neodpovím do dvou dnů, napište mi znovu. Je možné, že jsem vaši zprávu přehlédl či vám neodpověděl, že se to řeší. Občas jsem trochu roztržitý a zapomenu, tak se nebojte připomenout. Slušné připomenutí neberu jako výtku ale naopak ho vítám, páč sám vím, jaký sem.
V souvislosti s tímto mám na vás první prosbu. Na foru se v poslední době mihla spousta otázek, návrhů, připomínek. Na základě těchto informací a vlastních postřehů jsem sestavil dotazník, který je potřeba vyplnit. Cílem dotazníku je získat základní data o tom, co si vy o momentálně myslíte, co vás baví, nebaví, co se líbí či nelíbí, a pokud možno bez flejmu na foru. Dotazník jsem umístil na serveru vyplňto.cz, byla to moje první zkušenost s tímto serverem a tvorbou přes net, tak doufám, že vám nebude připadat zmatený. Je to samozřejmě anonymní, buďte tam upřímní, nebojte se říct, co si doopravdy myslíte. Pouze tím, že budete upřímní, já budu vědět, na co se dále zaměřit a co začít řešit přednostně. Pošlete také dotazník svým kamarádům, i když již nehrají. I od nich se dají získat cenná data. Čím více lidí mi dotazník vyplní, a čím více podle odpovědí bude vypadat, že byl vyplněn s nejlepším míněním, tím je větší šance, že se mi podaří vaše návrhy a přání realizovat. Gildmasteři, informujte své členy prostřednictvím gild for, hráči informujte své kamarády, pošlete jim odkaz, vyplnění zabere pár minut. Dotazník naleznete na internetové adrese http://pruzkum-mezi-hraci-uo-na-ser.vyplnto.cz/

Doufám, že se na vás budu moci spolehnout, a že tento dotazník vyplníte. Ti co mě znají, ví, že to myslím vážně, a že mám chuť a energii zkoušet něco měnit.
Omlouvám se za tu malou slohovou práci, doufám, že vás moc neunavila.
S pozdravem Mitget, GM

Profile ICQ  

Ads
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 7:53 am

GM
GM

Ach jo. Prosímvás, neřešte to teď. Ten průzkum je dělán z toho důvodu, abych se právě i na takové otázky dozvěděl odpovědět, bez toho aby se to řešilo na foru. Bez toho, aby to na tom foru řešilo 5 lidí, neustále mleli do kola to stejné, což by nikam nevedlo. A už teď po 3 postech vidím že to tak bude, stejně jako v X předchozích topikách. Až budou výsledky, můžeme mluvit o konkrétních věcech s konkrétními čísly. Do té doby se zatím nechte překvapit a spíše zkuste pomoci tím, že dotazník rozešlete svým kamarádům, co tu hrají ale nečtou forum/vývěsku, či tu již nehrají ale hráli.

Abych zabránil flejmu, promazáno a zamykám.

Profile ICQ  

PostPosted: Sat Jun 04, 2011 10:14 am

Admin
Admin

Online: 46:36:17
Ja jen dodam ze je to jen prvni krok k hlubsimu pruzkumu ktery ma dodat vysledky o tom co je na Endoru dobre a co by se mohlo vylepsit (vcetne formy pruzkumu, takze sve komentare klidne nechavejte na tech strankach co vam tam chybi, tak jak to udelalo nekolik lidi). Je znamo ze je spousta lidi ktere hrajou ale vyvesku ci forum nectou .. a proto jsme se rozhodli jit spise touto cestou aby byl slysen hlas kazdeho.

Mitget si vzal tohle na starost ale bude mit podporu celeho teamu abychom se dopracovali k skutecnym datam ktere nam pomuzou aby z Endoru byl jeste lepsi shard. Takze doufam ze vy jako hraci taky pomuzete tim ze to poslete co nejvice lidem a zodpovite uprimne.

TheChosen - Master of Self, Servant to None

Profile WWW  

PostPosted: Wed Jun 22, 2011 5:32 pm

GM
GM

Vážené hráčky a hráči,
jak jste jistě již o pár řádků níže postřehli, dotazníkové šetření bylo ukončeno. Počet respondentů se zastavil na čísle 251, takže vám chci všem poděkovat za váš čas, který jste tomu věnovali nejen vyplňováním, ale i posíláním kamarádům. Průměrná doba vyplňování dotazníku byla přes 20 minut, což ukazuje, že jste to jednak brali zodpovědně, ale také to, že máte stále o Endor zájem a chcete, aby byl lepší. Když jsem zakládal ten dotazník, říkal sem si, alespoň 70 lidí, kdyby to bylo alespoň tolik. Nakonec to bylo 3,5krát více, což mi udělalo radost. Ukončením dotazníku však práce nekončí, ale naopak začíná. Nyní mě čeká postupné zpracování všech otázek a převedení do grafů, což zejména u doplňujících otázek zabere chvíli času, ale již jsem se do toho pustil. Poté bude následovat sepsání takové závěrečné zprávy a zveřejnění obou materiálů.
Všichni se jistě shodneme, že chceme nějaké změny. Ale abychom mohli ty změny provést, potřebujeme lidi, kteří je budou realizovat. Proto se chci zeptat, jestli se zde nenajde nějaký nadějný questař, který srší nápady, šikovný stavař, nad jeho díly budou hráči žasnout několik let, či šikovný skripter, který se má zájem realizovat a třeba si i udělat velmi solidní praxi na něčem, co ho baví. Pouze s novou krví se bude dát zaručit, že se změny bude dařit realizovat rychle a spolehlivě. Pokud si myslíte, že jste právě někým z těch, kdo by nám mohl v této nelehké, ale přesto potřebné práci pomoci, napište mi PM na foru, či si zde někde vylovte mé icq a kontaktujte mě.

Mitget

Profile ICQ  

Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 1
 [ 4 posts ] 

Board index » Pokec
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex