* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Pokec Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next

Platili byste?
Ano, do 100,- mesicne 35%  35%  [ 41 ]
Ano, do 200,- mesicne 9%  9%  [ 10 ]
Ano, do 300,- mesicne 7%  7%  [ 8 ]
Ano, nad 300,- mesicne 6%  6%  [ 7 ]
OLOLOL, platit za hrani, WTF? 43%  43%  [ 50 ]
Total votes : 116
Author Message
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 1:19 pm

Endor manager
Endor manager

Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Jen tak pro zajimavost me napadlo udelat tuto anketu. Coz samozrejme neznamena, ze Endor chystame zpoplatnit, spise me zajima, jak moc si komunita vazi toho, ze tady hraje.

http://www.sosariantales.com/Tale%2004% ... 20pker.htm

Profile ICQ  

Ads
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 2:23 pm

Scout
Scout

Online: 554:41:42
Reg. players: 1
Nechci davat poslední možnost, ale pokud by se endor zpoplatnil, tak by mě tu asi už nic nedrželo a tuším že to bude názor více lidí, jiná situace by byla kdyby se za vybrané peníze zvýšila laťka profesionality, každy den by se něco dělo, šlo by slyšet o GM že se opravdu starají, zatím mi příjde že v GM týmu pracuje okolo 10 lidí na zkvalitnění serveru a tuším že GM počet se blíží ke 100 členům možná víc

Profile  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 2:28 pm

Endor manager
Endor manager

equinox wrote:
Nechci davat poslední možnost, ale pokud by se endor zpoplatnil, tak by mě tu asi už nic nedrželo a tuším že to bude názor více lidí, jiná situace by byla kdyby se za vybrané peníze zvýšila laťka profesionality, každy den by se něco dělo, šlo by slyšet o GM že se opravdu starají, zatím mi příjde že v GM týmu pracuje okolo 10 lidí na zkvalitnění serveru a tuším že GM počet se blíží ke 100 členům možná víc

Co je to za snusku blabolu? GM team ma 100 clenu? Co jsi hulil? GM team se nestara o to co se deje? Prijde ti profesionalita mala? V ktere komercni hre bude GM resit tvoje problemy?

Nicmene ano, presne kvuli tomutu typu odpovedi od teen mimonu, kteri maji pocit, ze musi mit vse zadarmo a ze vlastne GM teamu delaji milost, kdyz tady travi zdarma stovky hodin zabavy, jsem tu anketu zalozil.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 2:29 pm

GM team leader
GM team leader

Online: 1638:43:32
To vypadá jako slušná pochvala, když vemu v potaz fakt, že v Endor teamu je 16 lidí.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 2:42 pm

Admin
Admin

Online: 46:36:17
Nechapu proc lidi maji problem platit online hry. Kdyz zajdu do restaurace tak platim to ze nekdo stravi cca hodinu pripravovanim meho jidla , zaplatim mu asi cca 100Kc (dalsich 100 Kc je cena tech potravin)

Jestli nekdo pro moje poteseni osazuje dungy cely den, skriptuje nebo usporadava zeleninu a maso v taliri je prece uplne jedno. Taky nechapu nactiletaky co vysoli X stovek mesicne za blbej tarif, MMSky a SMSky a pritom si nezaplati online hru.

Tim ze si zaplatim kvalitni sluzbu taky usetrim na case... Kdybych nemohl krast Windows XP a soft tak si ho koupim.. Ty zadarmo varijanty pokazde jak je zkusim tak vzdycky to dopadne tak ze ztratim nekolik hodin resenim nedodelanosti. To je to same s online hrama... kdybych byl retard, chybelo mi 3/4 mozku a hral WoW tak urcite pujdu na officialni servery , nez nekde ztracet nervy a cas tim ze jim to pada kazdy den a u toho jeste prozivat jen cast te hry.

TheChosen - Master of Self, Servant to None

Profile WWW  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 3:14 pm

Adept
Adept

Dal sem prvni moznost.O druhe bych taky uvazoval o dalsich uz ne.

co je v dnesni dobe 100kc? Nic.Vubec mi to nedelalo problem.Poslat smsku jednou za mesic nebo neco pobobneho by nikoho nevytrhlo.Urcite by se timto procistil,ale server.Kdyz clovek muze davat penize za wow a runescape bezproblemu.

Leshrack - mocný zvířecí přítel temna.

Last edited by doncek on Mon Apr 12, 2010 8:05 pm, edited 1 time in total.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 3:22 pm

Master
Master

Online: 261:00:16
dal sem 1. moznost, mozna sem mohl dat i tu 2. , ale nevim jak dlouho by mi to vydrzelo...

demo, chosene.... asi takto: uvedomte si, kolik tu hraje hracu, kteri sou na skolach, a kolik tu hraje hracu , kteri pracuji... jestli dostanu mesicne takovych 400+- kc, tak bych fakt nechtel dat 300 do hry... to bych si radsi nasel jinou zabavu... lidi jako prave vy 2 to mate urcite jiny.. chosen urcite uz nekolik let pracuje(nebudu hadat kolik, protoze to vazne nevim) a predpokladam ze ty demo taky... takze vam by tech 300 asi vazne nic neudelalo... rozdil mezi temadle dvouma skupinama, nemyslite?

s tou reakci si to prehnal... netvrdim ze tym tu neni profesionalni, ale situace ktery tu nastavaj a neresej se, taky kazdyho silene stvou...vsichni vime co a jak se nekdy resi(bud se nad tim mavne rukou, nebo se to potresta jinak, nez se to potrestalo jindy-cimz ukrivdi nekdo nekomu, nebo to zavani, kdyz pouziju to slovo "supportem" , coz se taky nikomu nelibi-tim nechci rict, ze to tu probiha,ale mohlo by se aspon informovat lidi co a jak probehlo, nedavna "afera" s dvouma barakama, ktery vlastni gm a jeho kamarad, je myslim dobrej priklad, kdy by chtelo napsat, za co a proc tak najednou)...

kazdej chape ze GM nemuze byt online 24/7.. prece jenom jak sam pises, nema to placeny... ale taky to neni vymluva... ja osobne to vidim asi takto: chces / nechces... je to ciste na tobe, jestli stravis desitky hodin tydne necim, co ti absolutne nic neda, nebo se radsi budes bavit s prateli venku...

samozrejme platit nechci, ale kdyby se to zavedlo a bylo to za cenu, ktera by nebyla pro me vysoka, asi bych i zaplatil..

PS: nechci timdle prispevkem samozrejme nak delat problemy, pokud ti pripada ze ti tim krivdim, omlouvam se a klidne to smaz, je to ciste na tobe

Kdo byl a nepochopil,podepsal.

Profile  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 3:36 pm

Adept
Adept

Online: 10:02:16
Status: banned
Reg. players: 2
Myslym ze zpoplatnit endor by byla velka ******** ale do te stovky by se to este dalo... Uplne sem se lek kdyz sem videl ze ten topik zakladal demo :)
Jak rikam to kilo mesicne by se dalo... bych si odpustil par krabicek cigar a zdarec :)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 4:34 pm

Adept
Adept

Online: 19:18:20
Neměl bych problém platit za Endor 300,-/měsíčně. Prošel jsem obdobím, kdy jsem skutečně za hraní na Endoru platil. Bylo to sice jen 149Kč/měsíc, ale myslím že to bohatě stačí, aby si člověk uvědomil že Endor musel někdo vymyslet, nascriptovat, postavit a udržuje ho v chodu. Platil jsem tenkrát za VPN hosting, což při platbě serveru, jeho administrátorům by to bylo zajisté účelnější.

Profile  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 4:54 pm

Scout
Scout

Demostenes wrote:
Co je to za snusku blabolu? ... Co jsi hulil? ... od teen mimonu, kteri maji pocit, ze musi mit vse zadarmo...

Vysoce profesionalní, ehm ,,vyjadřování"

Bavil sem se nejmenovaným GM a ano potvrdil mi že v GM týmu je nebo byla kopa lidí, jen se už na endor prostě nepodívají ... do těchto věcí já nevidím a myslel sem to obrazně

,,okolo deseti" (noah napsal 16) přijde ti že jsem ubral hodně?? neříkám že se GM tým nestará, ale pokud budu jako student platit 100+ korun měsíčně z peněz za brigádu, (protože rodiče nikdy nebudou podporovat hodiny prosezené u PC) tak ano chtěl bych nadstandart, nebo řešení problémů hráču je jen na endoru?

A když nesneš demo kritiku tak proč vubec reaguješ na rozvitej post do podrobnosti?? napsal sem že bych neplatil, na to ses přece ptal ne?? a pokud bych se měl vrátit k dotazu zda si vážím toho že tu hraji nebo ne, tak ano vážím si toho, vážím si toho protože i já zkusil co to obnáší postavit například stavbu do mapy která by mohla opravdu projít nebo ne... ale z velké časti si toho vážím hlavně kůli lidem kteří tu hrají se mnou

Profile  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 4:58 pm

Hero
Hero

Online: 2623:04:35
Status: disabled
to je velka otazka.. ja osobne v tuhle chvili bych za endor uz neplatil, z toho duvodu, ze uz tu proste hraju moc dlouho, vsechno vim, vsechno znam, vsechno jsem delal nejmin stokrat, sest let nonstop hrani opravdu neni kratka doba, takhle dlouho nevydrzi obvykle nikdo u zadny hry, ani u wowka, ani u niceho jinyho. U WoW je rozdil v tom, ze na tom delaj stovky lidi a vsechno se posouva dopredu neuveritelnou rychlosti (kazdej rok-dva novej datadisk, novy patche kazdodene, tim nerikam, ze se tohle na endoru nedela, ale neco jinyho je, ze nekdo prekope medeu a neco jinyho je, kdyz se porad nekdo udela pul novyho sveta s questliniema, bgckama a vsim kolem toho) takze lidi co zustali u wowka tam zustali, protoze jeste vsechno nemaji, nevideli, neprozili a i tak je spousta lidi, co si to vzdycky zaplati jen pri vydani novyho datadisku, projedou si to a pak znovu hybernujou. Nicmene kdybych byl v postaveni cloveka, kterej je tu nove a ta hra mu ma co dat, nemel bych problem s tim si adekvatni castku zaplatit

z azerothu? blbe, kopnout do uc, zepelinem do og odtamtud pres barens do tb.. jednoduchy slang

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 5:01 pm

Master
Master

Online: 206:20:34
Reg. players: 3
equinox: A to má být konstruktivní kritika říct že z cca. 100 GM je aktivních 10, když je jich ve skutečnosti jen 16 a to včetně stavařů, skriptařů, adminů a administrátora fóra? :lol:

Profile  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 5:17 pm

Master
Master

Online: 2800:41:15
dal jsem 100/mesic...

problem je, ze zvysit kvalitu pujdfe jen velmi tezko... je totiz na sakra vysoke urovni...

100 jsem dal kvuli tomu, ze i lidi na skole, si to muzou dovolit a je lepsimit alepson neco, nez nemit vubec nic...

muj nazor

potrebujete neco ohledne majty Mercenaryho? -> http://mercenary.jemny.net/

"111,111,111 x 111,111,111 = 12,345,678,987,654,321"

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 5:24 pm

Scout
Scout

Ilmarinenster wrote:
equinox: A to má být konstruktivní kritika říct že z cca. 100 GM je aktivních 10, když je jich ve skutečnosti jen 16 a to včetně stavařů, skriptařů, adminů a administrátora fóra? :lol:

a questařů

chápete že mi do toho nic není? :) ja bych prostě neplatil a vsadím se že dalších X lidí taky ne, někteří hráčí musí lhát i při registrační otázce zda jim bylo 13 nebo ne

Profile  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 5:35 pm

Adept
Adept

equinox wrote:
někteří hráčí musí lhát i při registrační otázce zda jim bylo 13 nebo ne

Vysoky počet :)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 5:52 pm

Hero
Hero

Online: 1560:49:28
100 bych dal s klidem.
200 zacinam se rozmyslet, jestli to za to fakt stoji(50 na 50)
300 bych dal jen kdyz bych tu fakt chtel hrat.

Cili ja jsme zaskrtl 100.

Z jednoho tisice dat desetinku, neni zadny problem. Ale dat z jednoho tisice tretinu a vic, tak uz se rozmyslim jestli to za to stoji nebo ne. Protoze za 100 a mene toho moc zajimavyho nenakoupim,stovka je kapesny nebo utrata za jeden obed. Ale za 300+ uz jde nakupovat zajimavy veci.

Co se tyce placeni pres SMS tak to z toho by E-team nic nemel. Kamos ktery vyviji jednu online hru to zkousel a zjistil, ze se mu to nevyplati, protoze telefoni operatori si berou marzi az 50%.

BTW:Taky je skoda ze se E-team tolik soustredi na starou UO. Moc bych uvital Endor ale v nejakym novejsim kabatku. Jak dlouho chcete zit ze stary vykopavky?

Takovej endor s grafikou zaklinace = super mazec.

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 6:33 pm

Adept
Adept

Online: 240:17:13
hranie na endore si vazim, ale za hranie platit nebudem
staci,ze za zabavu platim vlastnym casom (viem,ze je to blby nazor, ale proste platim len za realne veci z realneho sveta, nie za hudbu,nie za software, nie za hranie sa hier, ci vyuzivanie netovych sluzieb)

navyse,ak by som za nieco platil,ocakaval by som profi sluzby(nehovorim,ze nie su,ale neocakavam ich :), potom by tu bol problem,co s prachami?
dostali by nieco GM?
ci vsetko na chod serveru?
a bolo by to doveryhodne? fotili by sa vypisy a blocky? (lebo lahko niekto zacne,ze jeden si tu nabali kapsy a ostatni makaju)
:D :D :D
skor vidim udrziavanie endoru z tych reklam,mozno z klikania na nejake odkazy, slovicka,atd.

Ten kto sa hra zadarmo nema pravo ziadat, moze len navrhnut,alebo poprosit o zmenu.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 7:44 pm

Newbie

Online: 591:05:07
Dal jsem poslední možnost a to protože bych kdby se server zpoplatnil už u nebyl, ale jinak si myslím že hodnotu á server vysokou a zatím se mi tu líbilo nejvíc;-)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 7:55 pm

Adept
Adept

Nejvetsi problem je ze nezamestnanym a vysokoskolakum penize nikdo neda.Ti musi jen davat.Takovej tem co se chce demo zbavit myslim ty 13ti lete atd.. ten maminka a tatinek daji penizky vzdycky. Jsou to vychcani smradi, kteri si cestu k penezum vzdycky najdou.Takze by to mohlo dopadnout tak ze by tu zustala jen tato skupina. :D

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 8:32 pm

Endor manager
Endor manager

Reiko wrote:

BTW:Taky je skoda ze se E-team tolik soustredi na starou UO. Moc bych uvital Endor ale v nejakym novejsim kabatku. Jak dlouho chcete zit ze stary vykopavky?

Takovej endor s grafikou zaklinace = super mazec.

To jsou nazory jak od desetilteho ditete. Dokazes si predstavit, jak nesmirne nakladne je takovou grafiku delat? Udelat 3D kabatek alespon na urovni zaklinace je prace pro 20 grafiku na 2 roky FULL TIME prace. A to jsou jen grafici. Jinymi slovy, kde jako mame vzit tech cca 20-30M na to, aby se vubec takova vec dala realizovat? Vyvoj prumerne MMORPG dneska stoji 50m dolaru (cili cca 850M korun) a ty hry po otevreni toho neumi vice nez Endor. Ty mas pocit, ze tady my z neceho ZIJEME??

Jinak od cca 14ti let pro me castka jako 100kc mesicne nebyl sebemensi problem, chodil jsem na brigady, chodili jsme s kamosem se sberem, nekourili jsme....A tenkrat 100kc bylo jako dneska tak 500,-. Ono vzit stary kocarek, obehnout par obchodu a odnes papir do sberu a vydelat si 100,- a mit na mesic zabavy neni naprosto zadny problem. Je to jen o tom chtit a snazit se. Jenze dnesni fracek radsi skuci a ceka na kapesne od mamky a neni schopen hnout prdeli. A prave proto, ze nikdy nepracoval si pak nedokaze vazit prace jinych a bleje do sveta vykriky jako "ale proste platim len za realne veci z realneho sveta, nie za hudbu,nie za software, nie za hranie sa hier, ci vyuzivanie netovych sluzieb".....

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 8:47 pm

Adept
Adept

Demostenes wrote:

Ono vzit stary kocarek, obehnout par obchodu a odnes papir do sberu a vydelat si 100,- a mit na mesic zabavy neni naprosto zadny problem.

Demo v dnesni dobe ti zadny papir do sberu nevemou.Ze zelezem je to obdobny berou jen nektery kovy. Sehnat praci a nebo brigadu v dnesni dobe je mit znamosti.Mas ale pravdu v dnesni dobe 100Kč neni zhola nic.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 8:53 pm

Adept
Adept

Asi tak... Ja mel brigadu jen protoze mamina mela kamarada co sice nic nehledal ale presto me vzal... A s papirem... pred 15ti rokama pohoda ale tedka jit ze starym kocarem do obchodu pro papir bych si pripadal jak uchylak co krade maly deti :)

EDIT: OLOL tolik chyb sem tam nacakal.. no aspon neco sem opravil

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 8:55 pm

Endor manager
Endor manager

doncek wrote:
Demo v dnesni dobe ti zadny papir do sberu nevemou.Ze zelezem je to obdobny berou jen nektery kovy. Sehnat praci a nebo brigadu v dnesni dobe je mit znamosti.

Neni vubec pravda. U nas kousek je sberna a papir berou porad. Je videt, ze jsi to nikdy nezkousel....A kovy jsou uplne jina liga, treba valce od kopirek, ktere se bezne vyhazuji, jsou z hliniku a hlinik se vykupuje hodne dobre. Staci se snazit....sberem kovu se da vydelavat par desitek tisic mesicne, kdyz to ma clovek na full time (a nekteri pracoviti bezdomovci to tak maji). Par stovek je formalita na odpoledne.
Proste kdo chce si zpusob najde a kdo nechce, ten se porad vymlouva, proc to nejde. A tak to bude pokracovat i v zivote dal. Nekdo se bude mit dobre a nekdo bude skucet, ze jemu se nedari, protoze a nejaka vymluva....Jaky si to clovek zaridi, takovy to ma a cim drive to pochopite, tim lepe. Bohuzel, nekdo to nepochopi nikdy.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 9:20 pm

Adept
Adept

Demostenes wrote:
...

Co jsou Valce od Kopírek?

Bobby? Az priste jedu do oe, pudeme do Tomy ukrast par palet a pak je prodame :) a pak pudeme hrat endor :D Driv sem si myslel kdovico ale uz chapu ze demo nemele same nesmysly :) (to z tema paletama myslym vazne :))

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 12, 2010 9:22 pm

Master
Master

Online: 00:07:53
hm, ty se toho nebojis :P

Profile ICQ  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 12
 [ 284 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Next