* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Pokec
Author Message
PostPosted: Tue Feb 15, 2011 8:44 am

Newbie

Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Chtěl bych se zeptat na jednoduchou otázku. Hrával jsem wow nostale metin 4story diablo dragon age LA 2 a vždy jsem hrál za rouge (a nebo něco co se tomu alespoň podobá). PROČ? ptáte se? Začalo to u wow kde jsem za rouge drtil areny a málokdo na mně měl a skočilo to u guild wars kde rouge není. Chtěl jsem začít znova u Diabla, ale narazil jsem na ultimu a tak se chci zeptat: JE DOBRÝ NÁPAD HRÁT ZA ROUGE JAKO NEWBIE????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Profile  

Ads
PostPosted: Tue Feb 15, 2011 9:11 am

Skilled
Skilled

Online: 5333:43:59
Je, sice není tak jednoduchý jako berserk, ale je zábavný. Někdo ti určitě ve hře nebo tady oradí kdyby ses zasekl.

People who say "rouge" are my pet peeve. It's rogue, ROGUE, repeat it with me, RO-GUE
http://thenoobcomic.com/index.php?pos=19

Profile ICQ  

PostPosted: Wed Feb 16, 2011 5:45 pm

Adept
Adept

Online: 1594:02:43
Reg. players: 1
Hollymord wrote:
Začalo to u wow kde jsem za rouge drtil areny a málokdo na mně měl

O par rokov intenzivneho treningu mozes skusit stastie a mozno sa ti podari porazit sucane najlepsie corky na Endore. Preco?? Pytas sa??? Prisiel si na endor. Ten sa za teba sam nezahra, tu to musis spravit sam...

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Feb 21, 2011 9:21 am

Scout
Scout

Online: 225:40:02
V pvm je to určitě jedno z nejbezpečnějších povolání. Z výbavy mu stačí prakticky jedna věc a to je zbraň. Umožňuje zkoumat mapu v relativně větším bezpečí než ostatní povolání. Není jednotvárný; i na vyšších úrovních budeš stále zjišťovat nové a nové věci spojené s čorkou (ani rogue ani rouge :)).
Na druhou stranu, pokud jsi trochu jako já, tak by tě třeba zajímalo, že je to jedno z nejrozšířenějších povolání. Já si vždy vybíral ty méně hrané.

V pvp je to jedno, dokud neznáš všechny povolání, tak si neškrtneš a ty poznáš jen tak, že si je zahraješ, nebo ti je někdo demonstruje v akci. Například kouzla, jejich účinek a použití bys jen težko zjišťoval při panickém útěku před PK :)

Profile  

PostPosted: Sun Apr 17, 2011 4:30 pm

Skučil

Online: 1063:41:20
Rogue je najlepsi char ak zacinas co si si mohol vybrat chvilu to sice potrva ked si nikdy predtym uo nehral ale urcite najlepsi, dobre si zarobis, zahras si i sam.

Profile ICQ  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 5 posts ] 

Board index » Pokec
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex