* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Pokec Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 7:11 pm

Endor manager
Endor manager

Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Na facebooku byla zalozena skupina UO Endor.

http://www.sosariantales.com/Tale%2004% ... 20pker.htm

Profile ICQ  

Ads
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 7:38 pm

Master
Master

Online: 1652:13:32
Status: banned
Ta už tam nějaký ten pátek je, no. Hlavně prosimvás používejte ty hromadné zprávy a pozvánky s rozumem. Je tam spousta lidí, která je ráda v obraze a je to možnost komunikace blíže k reálnému světu, ale ne všichni členové skupiny opravdu aktivně klikají. Určitě je možné to využít k velkým oznámením(Jako byl např ten dotazník), ale myslím, že nejsem jediný, kdo by nerad 3xtýdně dostával pozvánky na nějaký low priority quest. To lze řešit pomocí postů na zeď, případně nějaká jednoduchá aplikačka, kde se každý může svobodně rozhodnout, jak moc chce být být otravovaný.

CSFD // CBDB

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 12:13 am

Endor manager
Endor manager

To je otazka, protoze pro vetsinu lidi je pohodlne, kdyz jim to bude hazet na zed eventy.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 5:32 pm

Scout
Scout

Online: 554:41:42
Reg. players: 1
v tom případě ať si udělají questaři další skupinu, která bude tvořit questy jako události ;)

Profile  

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 5:53 pm

GM
GM

Online: 2408:23:42
S dovolením se do toho vložím. S questařema se budu bavit o prezentování na FB, rozhodně nemám v plánu po nich chtít, aby každou drobnost posílali nějakejma zprávama, akce či bůhví co to ten FB umí. Ba naopak, nechci aby tohle dělali. Sám vím, jak mě vadí to, že mi neustále někdo něco posílá, všechno mi tam svítí, bliká, křičí to na mě a tak podobně. Výsledkem takových lidí byla vždy blokace. Pokud to někoho zajímá, najde si to podle mě na zdi, pokud to někoho vyloženě nezajímá, po poslání první takové zprávy skupinu leftne. Osobně bych se klonil k názoru, že nějakou hromadnou zprávou či jak se tam tomu říká by chodily jen doopravdy takové důležité věci, jako je třeba dotazník, a ne že se chlapečkovi Karlíkovi zatoulalo u Medei koťátko a udatní dobrodruzi ho mají jít hledat. Méně, je někdy více.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 6:55 pm

GM
GM

Online: 245:37:30
Mitget wrote:
S dovolením se do toho vložím. S questařema se budu bavit o prezentování na FB, rozhodně nemám v plánu po nich chtít, aby každou drobnost posílali nějakejma zprávama, akce či bůhví co to ten FB umí. Ba naopak, nechci aby tohle dělali. Sám vím, jak mě vadí to, že mi neustále někdo něco posílá, všechno mi tam svítí, bliká, křičí to na mě a tak podobně. Výsledkem takových lidí byla vždy blokace. Pokud to někoho zajímá, najde si to podle mě na zdi, pokud to někoho vyloženě nezajímá, po poslání první takové zprávy skupinu leftne. Osobně bych se klonil k názoru, že nějakou hromadnou zprávou či jak se tam tomu říká by chodily jen doopravdy takové důležité věci, jako je třeba dotazník, a ne že se chlapečkovi Karlíkovi zatoulalo u Medei koťátko a udatní dobrodruzi ho mají jít hledat. Méně, je někdy více.

Ale co když to koťátko bude potřebovat najít :///

Profile  

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 7:07 pm

GM
GM

Tak ho půjdeš hledat, darebáku!

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 7:41 pm

Admin
Admin

Online: 46:36:17
Staci oznameni na zed tak aby se to ukazalo na zed vsech clenu skupiny. Ja bych uvital presne tuhle moznost

TheChosen - Master of Self, Servant to None

Profile WWW  

PostPosted: Tue Jun 07, 2011 1:37 pm

Scout
Scout

Na fb jsem denně a použivám ho častěji než icq, možnost vytvořit událost je 100% lepší než spamovat zeď, navíc na událost si může člověk odškrknou zda se zúčastní, nebo nebude mít čas, aby dané GM které událost vytvořilo, mělo představu kolik asi lidí by na quest došlo...

Nevím jak moc chodí na fb jiní hráči, ale mnohé kluby ve městech, mají vlastní skupiny, které pak zvou na události, každý pátek pak mám v horním pravým rohu seznam akcí co se bude v pátek večer dít zajímavého, popřípadě akcí na drinky...

Navíc ne všichni žijí 24 hodin endorem a tudíž nebudou mít náladu odpovídat na otázky typu ,,co to máš na zdi?" ,,ty hraješ maria?"

Profile  

PostPosted: Tue Jun 07, 2011 3:30 pm

Master
Master

Online: 261:00:16
jenze moc dobre vime, co je fb zac, neni to vubec spolehlivy, kolikrat se ani nezobrazi upozorneni a uz vidim, jak si kazdych 10 minut kontrolujete akce..

co se tyka zdi, je to uplne to samo jako psat zpravy..taky me to upozorni

Kdo byl a nepochopil,podepsal.

Profile  

PostPosted: Tue Jun 07, 2011 5:39 pm

Scout
Scout

na událost máš jedno upozornění (u malý planetky) po odklikání všech ostatních ji budeš ji mít automaticky v pravým horním rohu s datem a časem konání

btw nestalo se mi aby mi fb nějak blikal, nebo dokonce křičel :D

Profile  

PostPosted: Tue Jun 07, 2011 7:30 pm

Admin
Admin

Online: 46:36:17
zdi jsem myslel news feed .. nikoliv post na soukromou zed. Takze proste budou to videt jenom lidi ktere jsou clenem skupiny. Notiikace a eventy mozna jen pro ty vetsi questy

TheChosen - Master of Self, Servant to None

Profile WWW  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 8:21 am

GM
GM

No po první vytvořené události , jsem viděl pár negativních komentářů , že nikdo nechce , aby mu na FB ještě chodilo takové akce ... Tudíž jsem se chtěl jen zeptat ( založení nového fora + anketa nechám na jiných ), jestli nebude lepší ,vytvořit ještě skupinu Endor questy .. Ti co budou chtít vědět o questech , se jednoduše přidají - je to přece jen pár kliknutí ..

Píšu to jen proto , že někteří hráči v této skupině na Fejsbůku jsou , ale už nehrají .. A jsou tam jen z toho důvodu , že je tato hra bavila a líbila se jim (moje domnění) ... Ale když už nehrajou , tak je to zbytečně otravuje a ze skupiny odejdou , a pak už tam budou jen ti , kteří jsou aktivní ... toť můj návrh...

Profile  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 9:46 am

Master
Master

Online: 1652:13:32
Status: banned
Však proč to teda neděláte tak, jak TheChosen avizoval? Taková je běžná politika většiny skupin (včetně různých hospod, klubů, atd.), kde jsem členem. Postování oznámení na zeď skupiny (Tzn bude se to objevovat v news feedu). Klidně aj události tvořte, ale vykašlete se na hromadné pozvánky. Ona se ta událost opět všem ukáže v novinkách, ale nebude je to otravovat přímo. Případně ideální by byla nějaká ta jednoduchá aplikačka. Další skupina mi přijde zbytečná.

CSFD // CBDB

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 10:04 am

GM
GM

Bude to tak, jak avizoval Chosen, naprd mít k tomu několik skupin. Myslím že obě varianty nahoře zmíněné člověka nebudou otravovat. Zeď skupiny, tvoření událostí bez nějakejch hromadnejch spamů. To nebude obtěžovat nikoho. Hráči, noví i staří, hrající i nehrající, uvidí že se něco chystá. Není vyloučeno, že i hráč, co nelogl rok, nedostane chuť porazit všechyn v bombermanovi či zaválet v kolbišti.

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 11:55 am

GM
GM

Dobře dobře :) Jak říkáte !

Profile  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 1:41 pm

Scout
Scout

Většina lidí si toho ale ani nevšimne pokud si nbudou prjíždět deně zeď skupiny endor, pochopte že určití lidé aj třeba 500 známých na fb a deně má na lavní stránce přes 1000 věcí, nemluvě o jiných skupinách, přidáání fotek atd.

Mě to je jedno, když si toho někdo nevšimne na zdi skupiny tak o tom neví a nejspíš na daný quest nepříjde

myslím že je blbost každý den proklikávat na skupinu endoru abych se dozvěděl zda se chystá quest nebo ne a když si přečtu že bude za 5 dní quest tak přece jen na to může někdo zapomenout.

Nevím proč v tom vidte takovej problém, vytvořt skupinu 2. ,,Endor questy" a tam zvát na události? skupiny si se obě dvě můžou přijmout do oblíbených aby když se někdo přidá do hlavní skupiny aby viděl tu questařskou v levým sloupci jako oblbenou a bude tak mít možnost se přidat, aby věděl o questech.

BTW ten borec co tam napsal že leavne skupinu to napsal, protože na questy zřejmě nechodí :) ti co se přidají do skupiny endor questy, tak tam půjdou s tím že budou chtít být informováni :!:

Profile  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 2:34 pm

Adept
Adept

Online: 2358:22:36
Nejen že na q nechodí ale Tommy už nějakou dobu nekliká. :) Jinak k těm "přátelům" nemusíš tam mít každého osla cos potkal.

Profile  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 5:55 pm

Scout
Scout

Pavlajs wrote:
nemusíš tam mít každého osla cos potkal.

S oslama se nebavím...

Profile  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 6:00 pm

Newbie

Online: 1174:42:11
sak si pises .)

Profile  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 11:15 pm

Endor manager
Endor manager

Me prijde, ze pozvanky na akce jsou dulezite. A pokud se to nekomu nelibi, muze se prece odhlasit. Facebook je naprd, jedina jeho hodnota je v poradani akci a to tady prave jde. Aby se co nejvice lidi dozvedelo, ze se neco deje. Pokud nekoho obtezuje to, ze logne a blika mu pozvanka na quest, tak je fakt by mel Endor odinstalovat a jit delat neco jineho.

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jun 10, 2011 11:27 pm

GM
GM

Demostenes wrote:
Me prijde, ze pozvanky na akce jsou dulezite. A pokud se to nekomu nelibi, muze se prece odhlasit. Facebook je naprd, jedina jeho hodnota je v poradani akci a to tady prave jde. Aby se co nejvice lidi dozvedelo, ze se neco deje. Pokud nekoho obtezuje to, ze logne a blika mu pozvanka na quest, tak je fakt by mel Endor odinstalovat a jit delat neco jineho.

Demo , byl to jen návrch no .. však nic se neděje , at se hráči vyberou samy .)

Profile  

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 7:16 am

Scout
Scout

Řikám Thiel založ tuquestařskou skupinu, začni házetna ni odkaz na vývěsku, do hry hod taky někdy WP at o tom vi i hraci co nechodí na vyvesku a uvidis ;) na questu se vetsinou o neco hraje, o nejakou odmenu, takze uz v zájmu zisku budou hrái chtít být informováni ;)

Profile  

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 9:35 am

GM
GM

Ale akce se přece zobrazují v pravým horním rohu ne? I když jsou z nějaké skupiny. Tudíž tam člověk nemusí ani chodit ale vidí, že má nějakou další akci, tak se podívá. Takže není odkázanej jen na to podívat se na zeď, ale takové ty honosnější věci může vidět, aniž by skupinu navštívil. Pokud se pletu tak mě opravte, ten facebook je pro mě z části stále neznámá, kterou popravdě ani moc poznávat nepotřebuji, takže neznám všechny jeho možnosti.

Mít dvě skupiny. Co když člověk, který se do té skupiny nepřidá, by na základě obdržení informace na tu akci šel? Bude ochuzen jen proto, že není ve skupině questy? Nakonec se zase přidá do skupiny questy a budeme mít skoro dvě totožné skupiny, pak někdo tam začne brblat, tak přece nebudeme zakládat třetí skupinu "Endor questy pro ty, co to opravdu chcou". Navíc prací questařů není vás tam pravidelně informovat abyste nezapomenuli, to si mnozí asi pletou. Pokud zapomínáte, tak si to prostě napište. Věřím, že právě takovou organizaci času jednou ve svém pracovním životě uvítáte. Jak jednou napsal Chosen, i já budu rád, když zkušenosti hráčů tady jim pomohou při startu do života. Tohle je jedna z těch vlastností. Ale samozřejmě je to věcí každého, nechci nikoho moralizovat, je to pouze má osobní zkušenost, je na každém, jestli si z ní něco vezme nebo ne. Tedy stejně jako v klasické E skupině, i v QE skupině by to questaři jenom napsali. Nevidím v tom rozdíl.

Podle mě není velké obtěžování, když to bude na zdi skupiny a v akcích. Uživatelům skupiny dáme dle mého názoru slušně najevo co se chystá, nebude je obtěžovat žádný denní spam o tom ať přijdou, a sami se rozhodnou, jestli se budou účastnit nebo ne. To že to někdo nechce nesleduje pravidelně, to prostě neberu jako důvod. Pokud chcu mít informace, musím si je vyhledávat. Já taky pravidelně čtu noviny, abych měl informace, nečekám, až mi je někdo začne říkat. Neberu ani jako důvod ty lidi, kteří mají kvanta přátel, které pomalu ani v životě neviděli, a díky tomu zaspamované všechny věci. Je na rozhodnutí každého, od koho chce informace vidět a od koho ne. Já osobně jsem takové lidi zrušil/blokoval zobrazování a vůbec toho nelituju. Facebook mám přehledný, a jsem si jistej, že tyto lidi které jsem takto bloknul pro mě nikdy nevymyslí nic, co by mě mohlo zajímat. Pokud ano, v tak omezené míře, že jsem ochoten to risknout a přijít o to.

Profile ICQ  

PostPosted: Sat Jun 11, 2011 11:02 am

Master
Master

Online: 00:07:53
Já nevím, jen mi připadá že řešíte absolutní zbytečnost. Mě taky přišla pozvánka na událost, tak jsem si jí otevřel, dal jsem "odstranit z mých událostí" a hned na mě vyskočilo okýnko "Chcete ignorovat všechny pozvánky od tohoto uživatele?". Žádný odhlašování od endoru, žádný přidávání extra skupiny. Prostě zaškrtnutí checkboxu.

Profile ICQ  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 2
 [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » Pokec
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex