* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Offtopic
Author Message
PostPosted: Sat Mar 12, 2011 8:38 pm
 
Newbie

Joined: Sat Mar 12, 2011 4:43 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Kdyz jsem chtel spustit endor updater tak me to nahlasilo Složka Ultima Online Mondain's Legacy endor\client.exe] nebo soubor AppData\Local\Temp\update\client6016-1.0.0.ear] neexistují a to my hlasi pokazde pls poradte


Top
 Profile  
 
Ads
PostPosted: Sun Mar 13, 2011 8:37 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun Feb 17, 2008 1:33 am
Posts: 259
Location: Senec, SK
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
1. Stiahni si Endor data balicek.
2. Rozbal a nakopiruj zlozku endor do zlozky s UO.
3. Z endor zlozky vyber endor.exe a endor32.dll a daj ich priamo do zlozky s UO tak, aby boli tam, kde su uo.exe a client.exe.
4. V UO zlozke zmaz aplikaciu transerv.exe.
5. Daj Start > Spustit (Alebo WinLogo+R) > regedit
6. V editore registrov najdi cestu HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Origin Worlds Online > Ultima Online > 1.0
7. Vpravo mas zoznam zapisov v registri, zmen ExePath tak, aby na konci namiesto client.exe obsahoval endor.exe, (napr. H:\UO\endor.exe)
8. Vytvor zastupcu endoru na ploche, vo vlastnostiach do pola Ciel pripis na koniec riadku medzeru a 1
9. Nainstaluj Framework (ak nemas Win7) a Razor
10. Modli sa aby vsetko fungovalo, ak ne napis mi na icq 428 241 746

_________________
Ultima Offline...


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 2 posts ] 

Board index » Offtopic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek