* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Offtopic
Author Message
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 3:10 am
 
Adept
Adept

Joined: Sun Sep 27, 2009 10:19 pm
Posts: 202
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
problem je takovejhle: normalne na vt/ts mluvim, na obou programech mam nastaveny mluveni na klavesu, ale v okamziku kdy zapnu cod2 tak mam mutnutej mikrofon.. na vt/ts normalne svitim(jako ze sem stiskl klavesu a mluvim) ale nikdo nic odeme neslysi...

nevite nekdo jak tuto hruzu vyresit? :)

jinak aby bylo jasno, win sem reinstaloval pred 3ma dnama... :D popravde celkove s tim prislo par problemu, hlavne mi nedochazi jak je mozny napr. to, ze nekterym lidem se stava, ze jim na 64-bit win 7 call of duty 2 chvilema zvysuje silene pingy.. je to nehratelny... ten win sem instaloval pred par dnama po 2., uplne na stejnej pc, minule sem problem s cod2 nemel a tentokrat jo...

_________________
Allison


Top
 Profile  
 
Ads
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 6:05 pm
 
Scout
Scout

Joined: Tue Aug 17, 2010 11:34 pm
Posts: 21
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
ja bych urcite vyzkousel kompatibilitu na xpcka, tim se obcas vyresi uplne nerealne problemy :P... ale ze by se mi stalo zrovna tohle, to ne... strilim od boku :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 7:40 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun Jul 23, 2006 9:52 pm
Posts: 871
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 1
me zase nesel mikrofon na TS pokud jsem nemel zapnuty VT :) na konec me nesel vubec.

_________________
Neverminde wrote:
Ja se snad vztekam? Ne jen se vztekam nad vasi demenci


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 9:10 pm
 
Adept
Adept

Joined: Sun Sep 27, 2009 10:19 pm
Posts: 202
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
jetoon wrote:
ja bych urcite vyzkousel kompatibilitu na xpcka, tim se obcas vyresi uplne nerealne problemy :P... ale ze by se mi stalo zrovna tohle, to ne... strilim od boku :)


samozrejme kompatibilitu nastavenou mam, to u vseho zkousim jako 1. :)

_________________
Allison


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 9:30 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun Aug 15, 2004 7:44 am
Posts: 237
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
spravna bitova verze vt?

_________________
Akiwashi
Bestie Girl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 10:43 pm
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
4154 wrote:
me zase nesel mikrofon na TS pokud jsem nemel zapnuty VT :) na konec me nesel vubec.


nebude to tim ze tys mikrofon nikdy nemel?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 11:25 pm
 
Adept
Adept

Joined: Sun Sep 27, 2009 10:19 pm
Posts: 202
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Anubiseth wrote:
spravna bitova verze vt?

hledal sem, ale vypada to, ze je jen jedna.

_________________
Allison


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 18, 2011 5:15 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun Aug 15, 2004 7:44 am
Posts: 237
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
slumber wrote:
Anubiseth wrote:
spravna bitova verze vt?

hledal sem, ale vypada to, ze je jen jedna.


http://www.ventrilo.com/download.php
http://www.teamspeak.com/?page=downloads

_________________
Akiwashi
Bestie Girl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 18, 2011 6:06 pm
 
Adept
Adept

Joined: Sun Sep 27, 2009 10:19 pm
Posts: 202
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Anubiseth wrote:
slumber wrote:
Anubiseth wrote:
spravna bitova verze vt?

hledal sem, ale vypada to, ze je jen jedna.


http://www.ventrilo.com/download.php
http://www.teamspeak.com/?page=downloads

hh :p diky :D zkusim a napisu..

_________________
Allison


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 19, 2011 12:32 am
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
u ventrila je ae problem ze vetsina endoru pouziva verzi 2.1.4 a verze 3.0.7 ty servery ktere funguji pro 214 nevezme :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 10:30 am
 
Adept
Adept

Joined: Sun Sep 27, 2009 10:19 pm
Posts: 202
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
tak me napadlo ze stejne nic... ts sem stahoval 64bitovy a u toho ventrila je to jak pise pavlajs... a 2.1.4 sem prave hledal... samozrejme ty, cos poslal, sem nasel taky..

_________________
Allison


Top
 Profile  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 11 posts ] 

Board index » Offtopic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

cron
SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek