|
Vážení občané endorští, jistě jste se již všichni doslechli o vyplenění knihovny. Tuto nemilou událost nebudu znovu komentovat. Poslední dny byli zasvěceny rekonstrukci knihovny a troufám si prohlásit, že pod rukami zdejších dělníků vznikly snad nejkrásnější interiéry knihovny, jaké pamatuji. Stavby však nadále pokračují a doufáme, že se knihovna stane centrem kulturního dění. Knihovně se nevyhnuly ani personální změny. Možná už víte, že jsem se stal novým knihovníkem a spolu se mnou přišli i drowští pomocníci, u kterých můžete zakoupit ručně psané svitky nebo nechat přepsat svou knihu. Od těchto změn si slibuji větší návštěvnost knihovny a doufám, že nové prostředí vás bude motivovat k literární tvorbě. Věřím, že znovuobjevíme či nalezneme mnohých skrytých talentů.
Budu se snažit pořádat literární festivaly s autory, literární soutěže aj. Ale hlavním projektem je započetí vydávání informačního žurnálu. Proto prosím potencionální redaktory, aby se ohlásili v knihovně a sestavil se tým, který by zvládl vést endorské noviny. O tomto projektu u mě získáte více informací. Dále vás chci požádat aby jste psali, psali a psali, samozřejmě platí to, že knihy si můžete zdarma (v rozumném množství) vyzvednout u mě a až své dílo dopíšete a bude schváleno, získáte honorář tisíc zlatých.
Prosím nezapomínejte na knihovnu a podělte se její pomocí a své zážitky, dojmy a inspirace.
Ilm: Protoze byl Galton dele neaktivni, prevzal jsem po nem praci ja. Odvedl stejne jako Richard docela kus prace, takze mam vse o to snadnejsi. Pokud by se snad nekdy Galton k praci vratil urcite bych mu rad misto prenechal nebo bychom se domluvili na nejake spolupraci.
Prozatim se s problemy a se vsim ohledne knihovny, literatury, ci jine umelecke tvorby obracejte na me.
|