* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Knihovna
Author Message
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 1:29 pm

Skilled
Skilled

Online: 164:19:45
Status: active
Reg. players: 0
Vážení občané endorští, jistě jste se již všichni doslechli o vyplenění knihovny. Tuto nemilou událost nebudu znovu komentovat. Poslední dny byli zasvěceny rekonstrukci knihovny a troufám si prohlásit, že pod rukami zdejších dělníků vznikly snad nejkrásnější interiéry knihovny, jaké pamatuji. Stavby však nadále pokračují a doufáme, že se knihovna stane centrem kulturního dění. Knihovně se nevyhnuly ani personální změny. Možná už víte, že jsem se stal novým knihovníkem a spolu se mnou přišli i drowští pomocníci, u kterých můžete zakoupit ručně psané svitky nebo nechat přepsat svou knihu. Od těchto změn si slibuji větší návštěvnost knihovny a doufám, že nové prostředí vás bude motivovat k literární tvorbě. Věřím, že znovuobjevíme či nalezneme mnohých skrytých talentů.
Budu se snažit pořádat literární festivaly s autory, literární soutěže aj. Ale hlavním projektem je započetí vydávání informačního žurnálu. Proto prosím potencionální redaktory, aby se ohlásili v knihovně a sestavil se tým, který by zvládl vést endorské noviny. O tomto projektu u mě získáte více informací. Dále vás chci požádat aby jste psali, psali a psali, samozřejmě platí to, že knihy si můžete zdarma (v rozumném množství) vyzvednout u mě a až své dílo dopíšete a bude schváleno, získáte honorář tisíc zlatých.
Prosím nezapomínejte na knihovnu a podělte se její pomocí a své zážitky, dojmy a inspirace.

Ilm: Protoze byl Galton dele neaktivni, prevzal jsem po nem praci ja. Odvedl stejne jako Richard docela kus prace, takze mam vse o to snadnejsi. Pokud by se snad nekdy Galton k praci vratil urcite bych mu rad misto prenechal nebo bychom se domluvili na nejake spolupraci.
Prozatim se s problemy a se vsim ohledne knihovny, literatury, ci jine umelecke tvorby obracejte na me.

Profile ICQ  

Ads
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 1 post ] 

Board index » Knihovna
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex