* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Knihovna
Author Message
PostPosted: Fri Apr 30, 2004 12:40 pm

Skilled
Skilled

Online: 594:49:55
Status: banned
Reg. players: 0
Po precteni Vilemova pribehu jsem se rozhodl, ze taky neco splodim.no a je to tu.hodnotne sami

Žil, zemřel, žil a znovu zemřel, aneb jak jsem se stal Zombií

Dorin se vracel domů po lesní cestě.Vracel se z bitvy, kde spolu s ostatními dobrodruhy vedl trestnou výpravu proti kultu nekromantů.Bitva byla, naštěstí pro ně, vítězná.Byl už pozdní večer, slunce se loučilo s vládou nad dnem a na oblohu se pokradmu dostával měsíc.Å eřilo se, když se Dorin rozhodl rozbít tábor.Pustil svého věrného grošáka a sám se jal sbírat větvičky a klestí na oheň.Když pak po chvíli snažení rozdělal oheň, byl rád, že se alespoň trochu zahřeje.Protože už byl podzim a oheň nevydával takové teplo, zachumlal se do svého pláště, položil se blíže k ohni a usínal.Cosi viselo ve vzduchu.
Dorin měl bitvami vycvičený cit na blížící se nebezpečí a spal tu noc velmi lehce.Když uslyšel zaržát svého koně, vstal a tasil s rychlostí ve které by se mu mohl málokdo rovnat.Bleskově zhodnotil situaci.Jeho kůň se válel v tratolišti vlastní krve která mu proudila z podřezaných krčních tepen.To by ovšem nebyl ten největší problém.Proti němu stála postava celá zahalená do černého a vypadala jako by i tmu sama vydávala.V ruce držela dlouhou, na jednom konci okovanou hůl.Na vrcholu hole byla nasazena lebka, která měla místo oči dva velké zelené smaragdy.Dorin okamžitě zareagoval a bodl.Jeho meč však narazil na protivníkův magický štít.Neznámý cizinec jen potichu řekl“Dorine, za naši porážku tě čeká trest.Neměl ses protivit vůli Azrielově.“Jak to dořekl, oči lebky silně zasvítily a Dorina oslepily.Neznámý nejprve sekl a pak i bodl.Trefil se přesně.Dorin se skácel k zemi.Na cizincovo hvízdnutí přiběhlo pár dalších postav v černém a jali se Dorina zakopávat.Dokončily hrob a odešly.A Dorin byl mrtev.
Mrtvé bylo jen jeho tělo, nikoliv však duše.Duše stoupala a stoupala až vystoupala do nebe.Před masivními branami nebe stál velice starý člověk se svazkem klíčů u pasu.Chm, Svatý Petr, pomyslela si Dorinova duše.Když doplul k onomu muži, muž na něj promluvil“Vítej Dorine, už jsem tě čekal.“Dorin odpověděl“Já jsem se tu tedy rozhodně nečekal.““No neboj, myslím že se ještě jednou podíváš na zem.Onen kult Azrielových se chystá vyhladit skoro polovinu žijících lidí pomocí mocné a zapomenuté Ner-Zhulovi knihy kouzel a jen ty jediný je můžeš zastavit.Proto budeš vyslán zpět na zem a budeš varovat své přátele se kterými jsi ,alespoň na chvíli, ochromil onen kult.Dnes v noci se jim bude zdát sen, ve které se dozvědí co dělat aby to zlé kouzlo nebylo nikdy vyřčeno a kniha aby byla zničena.Budeš obdařen novými smysly, schopnostmi a tělem, ale tohle vše musíš stihnout do doby nežli měsíc předá vládu slunci a nad hlavami prostých lidí se rozzáří nové jitro.Rozuměl jsi???Vím že ano a nyní již běž, není času na zbyt.“
Dorin cítil divný pocit jako by ho něco poutalo a táhlo zpět dolu na zem.Najednou ucítil že je opět ve svém těle ale že je zakopaný v hrobě.Cítil se celkem v pořádku, ale zdálo se mu že jeho tělo je přeci jen trochu jiné.Udivilo ho také, že z poměrně hlubokého hrobu se dostal bez větších obtíží.Když konečně spatřil světlo, tedy spíše tmu, světa, zjistil že jeho zrak je o hodně lepší a také čich se mu zlepšil.Instinktivně hvízdl na svého koně a ten, kupodivu, přiběhl.Když ho však uviděl, zděsil se.Místo koně k němu přiběhla pouze jeho kostra obalená z časti šlachami a svaly.Teprve teď ho napadlo podívat se na sebe.Vypadal skoro stejně jako jeho kůň, jen kostra obalená svaly.Zombie.“
To tedy pěkně děkuju“ zabručel a zdvihl oči k nebi.Vyšvihl se na svého koně a zapřemýšlel, kde by asi jeho přátelé mohli být.Kupodivu se k myšlence připojila i čichová informace a Dorin ucítil stopu.Okamžitě pobídl svého koně a tryskem uháněl za onou , velice kontrastní, čichovou stopou.Opřel se v sedle a vychutnával ten pocit jízdy ve větru.Jeho dlouhé havraní vlasy mu vlály za hlavou a on měl pocit nadnesenosti.Jak uháněl, vítr jako by odfoukl všechny jeho starosti a zbyl jen mlhavý pocit štěstí.Vítr procházel skrze něj smýval z něj všechnu špínu běžného života.Konečně dorazil k tábořišti svých přátel a opojení z rychlosti a větru hvízdajícího kolem uší, zmizelo.
Všichni zatím spali, avšak hraničářův pes už ho zvětřil a dal se do zuřivého štěkotu.Ten všechny jeho přátele okamžitě probudil a jeho přátelé se začali připravovat na boj.Avšak než stačili cokoliv udělat Dorin se na ně jen podíval a oni okamžitě ztuhli.“Přátelé promluvil“nepřišel jsem vám ublížit, jsem váš přítel Dorin.Byl jsem zabit přisluhovačem Azrielovým, avšak nebe mi dalo ještě šanci vás varovat.Dnes v noci se vám bude zdát sen.Dozvíte se, co máte dělat neboť je třeba ty Azrielovy nohsledy navždy sprovodit ze světa.Musíte jim vzít Ner-Zhulovu knihu kouzel a navždy ji zničit.“V tom Dorin ucítil, jako by se zase začal vznášet a odplouvat k nebi.Byl to onen pocit lehkosti a pohody.Naposledy tedy ještě zvolal“Nezapomeňte, tu knihu“a jeho hlas dozněl právě tehdy, když se slunce vyhouplo na obzor a začalo svou každodenní pouť.On už to slunce živ nikdy neuvidí.

Templar web!

Profile ICQ  

Ads
PostPosted: Fri Apr 30, 2004 1:48 pm

Skilled
Skilled

Location: Za sedmero horami, sedmero rekami, sedmero udolimi a vsude to mam kurevsky daleko!
Online: 853:30:17
Status: active
Zajimave, hlave ten zacatek, ale pak me moc nesedi ta premena....jinak je to napsane pekne

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 1:56 pm

Skilled
Skilled

nj vsecko ma sve mouchy.treba tam nemuselo bejt to nabozenstvi ale treba nejakej nekromant.jenze najdi hodnyho nekromanta kterej te takhle naboosti :lol:" title="Laughing

Templar web!

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 2:58 pm

Skilled
Skilled

Online: 586:19:38
muhehe zachvilku nám tady bude každej druhej nOObik psát svuj deník a svoje příběhy ne že by to nebylo dobřel ale lidi zkuste vymyslet něco originálního novýho a neokoukanýho jinak se chystám napsat taky nějakej příběh z nějaký výpravy konkrétně té veselé do damned mine

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 3:05 pm

Skilled
Skilled

Online: 1473:53:03
toxicbunny wrote:
muhehe zachvilku nám tady bude každej druhej nOObik psát svuj deník a svoje příběhy ne že by to nebylo dobřel ale lidi zkuste vymyslet něco originálního novýho a neokoukanýho jinak se chystám napsat taky nějakej příběh z nějaký výpravy konkrétně té veselé do damned mine

Jo jo. Piste treba do knihovny a ne sem do pekecu

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 3:12 pm

Skilled
Skilled

2toxicbunny:muzes mi, prosim, rict kde jsi tenhel napad videl.kdyz rikas "lidi zkuste vymyslet něco originálního ".nj ale ono originalni pribeh se v dnesni dobe velmi spatne vymysli.ale opravdu by me zajimalo, kde jsi tenhle pribeh cetl.A jinak to neni denicek nooba ale povidka:)tohle bych na Endoru zazit nechtel:twisted:

Templar web!

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 4:23 pm

Adept
Adept

Online: 00:00:00
ja bych neco originalniho mel:
jak se pohledny a chytry clovek z ostravy stal nejvetsim borcem na svete:-),je to dost originalni?

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 4:27 pm

Master
Master

Online: 00:00:00
Jean wrote:
jak se pohledny a chytry clovek z ostravy stal nejvetsim borcem na svete:-),je to dost originalni?

no ale douffam ze to neni tvuj pripad? :roll:" title="Rolling Eyes

Image

Profile  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 4:36 pm

Skilled
Skilled

tedy ze by to prekypovalo originalitou to zrovna.uz vidim ten zacatek:
Uz jako maly jsem si myslel ze budu genialni.ale pak to prislo.zjistil jsem ze jsem OPRAVDU genialni.:wink:" title="Wink

Templar web!

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Apr 30, 2004 8:28 pm

Skilled
Skilled

Online: 1246:22:05
Jean wrote:

to nema byt SCI FI ....... :twisted:" title="Twisted Evil

Profile ICQ  

PostPosted: Sat May 01, 2004 10:57 am

Questař
Questař

Online: 14:26:07
Jean wrote:

Cece tenhle vtip jsem jeste neslysel kde to psaly?

Profile ICQ  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 11 posts ] 

Board index » Knihovna
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex