* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Herní témata Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55  Next
Author Message
PostPosted: Thu Jun 23, 2011 11:28 am

Skilled
Skilled

Online: 4326:41:57
Status: active
Reg. players: 0
Jojinka wrote:
Suhlasim s Faolanom . Pk predsa ked ma 30+ lvl a ide na spam harpii tak tam asi nenajde nejaky lvl 30+ co tam expi a zacne ho tam hned zabijat. To same ked si nekdo dava forrest trollov alebo ice trollov.

Zabíjení noobů že je špatné? :shock: Je to jedna ze základních motivací. I já bych to na 15 levelu zabalil, nebýt PK co mě párkrát vyjely. Neměl bych důvod hrát dál. Díky nim jsem získal další cíl. Vrátit jim to. A od toho dne byla pro mě UO zábavná. Vzpomínáte, jaké to bylo, když jste sundali svoje první „nenáviděné“ PK?

Nesnáším pokrytce, co připravují začínající hráče o zábavu tím, že se snaží být nejhodnějším vrahem :!:

Profile ICQ  

Ads
PostPosted: Thu Jun 23, 2011 12:25 pm

Adept
Adept

Online: 2058:35:41
Obvykle se do podobných diskuzí v části fóra, sloužící k reportovaní bugů a sdělování návrhů straním, ale k tomuhle se musím vyjádřit.

Ten kdo si myslí, že ústavičné pojezdy spojené s FL, HK a RK můžou někoho nabudit k dalšímu hraní je dle mého názoru úplně mimo! Dotyčný by si měl přečíst něco ze základů pedagogiky->výchovy->motivace a zapracovat na empatii.

Name & 2009: Vy se snažíte motivovat hráče rákoskou.. což je už dávno zastaralé z důvodu, že se to ukázalo jako nefukční.

To co člověka nutí k dalšímu hraní je uspokojení určité touhy po úspěchu. Je jedno jestli to člověk získá v PvM při zabití svého prvního trolla nebo při vyhraném TW. U každého se za úspěchem skrývá něco jiného.

PK ústavičně pojíždějící nějakého nooba mu ovšem úspěch, kvůli kterému ten noob UO hraje odepírá. Když se člověk necítí v určité činnosti úspěšný, tak ho přestává bavit a většina lidí pak rezignuje.
Sám znám tento pocit v práci. V připadě, kdy se mi v programování daří, tak mě to baví. Jakmile ovšem narazím na problém, který dlohou dobu nemůžu překonat, tak se u mě dostavuje nechuť spojená s dalším řešením onoho problému.

Víceméně souhlasím s tím co napsal Faolan.. a přidal bych k tomu to, že lidé co kdysi hráli na Endoru dnes fakt toho času už tolik nemají. Osobně trávím 8-12hod v práci u počítače. Jak vypadnu ven, tak se snažím od něj už držet dál. Pokud si k němu ovšem sednu.. a nedejbože zapnu Ultimu, tak se chci pobavit. Osobně jsem schopný se pobavit jak pomocí PvP, tak PvM. Věc co mě ovšem dokáže pořádně naprudit je to.. když si člověk k Ultimě po delší době sedne, nastaví si makra.. refuelne se.. vyběhne ven.. a bác ho dostane gang spojený s FL, HK a když se resne.. a začne se ptát na důvod, proč dostal FL a HK od lidí, kteří ty věci co mu ukradli musí mít v bance už minimálně 100x, tak se přidá RK. V tomhle případě pokud mám ještě čas a chuť, tak se refuelnu.. a celá věc se opakuje. Je to zábava? Podle mě ne. Mě skutečně nebaví se refuelovat.. to můžu místo toho přesouvat soubory mezi složkama ve Windows. Osobně beru za zábavu boj, ve kterém mám šanci na úspěch. Nemusím nutně vyhrát.. rozhodně ale tím bojem chci strávit víc času než vybavováním postavičky. No..a protivník by si měl uvědomit, že když mi umožní si s možností vítězství zahrát a nepůjde mu o to mě jen nas.at, tak budem oba spokojení. Já, že jsem si užil ty dvě hoďky, co jsem Ultimě za poslední měsíc věnoval a on tím, že měl proti komu bojovat. Nakonec když budu mít opět dvě hoďky a nebudu vědět co s něma, tak tu UO třeba opět lognu protože budu vědět, že jsem se u ní dobře pobavil. To ovšem neplatí v opačném případě..

...Smrt Kamarile...VIVAT ANARCH...

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 1:07 pm

Scout
Scout

Online: 1444:38:31
Darkmoon wrote:
Name & 2009: Vy se snažíte motivovat hráče rákoskou.. což je už dávno zastaralé z důvodu, že se to ukázalo jako nefukční.

svym zpusobem mas pravdu, ale co presne je nefunkcni? srovnavas jabka a hrusky.. tvuj priklad s rakoskou.. deti mlatili rakoskou, ale ne za predpokladu aby je pripravili na to, ze v dospelosti je bude nekdo jiny mlatit rakoskou...

ja muzu svoje zabijeni za pk omlouvat tim, ze na levlu 10 si na to zvykne a na levlu 30 uz s tim proste pocital, vedel predem, ze se to dit bude a vedel jak.

ted si predstav, ze do levlu 30 te nezabije pk, jak se asi bude citit clovek, kterej svou prvni smrt na pk bude mit napr. v itemech? katastrofalni.. nepocital s tim... stane se mu to jeste 3x a sekne s tim.. pritom kdyby to zazival uz od zacatku, tak uz proste by vedel, jak to funguje..

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 1:42 pm

Adept
Adept

Online: 2581:08:06
doomsday: Já myslim, že není problém v tom, že nooba zabije pk, ale v tom, že mu pak dá fulla, hk, a několik rk. Často se stane, že to pk pak stejně ty věci vyhodí, protože jsou mu nanic, ale má krásnej pocit z toho, jak toho nooba vylootil do trenek. Tohle se podle mně dotahlo z ligy, kde to někteří nezvládají, tak si pak léčí mindráky na noobech, se svejma koupenejma postavama. Proto většinu pk nepovažuju na pvpery, protože občas jediný co umí, je vytahovat se nad noobama a kraftama, kteří se nedokáží bránit.

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 2:55 pm

Scout
Scout

Online: 00:00:00
Ked si chce někdo za kompem šulit honína tak se s ním nezmůže nic. Prostě si doběhne na spawn harpií a zabije tam low char a je mu na duši i na těle líp.
Souhlasím s Rikim, že kejši měli pk uroveň, ted to je zgengovat plsáčka viz. Křižáci-1 najde malého modráka a dá echo ostatním a jen čeká dokud nepřijdou kamarádi a pak ho zničí. Pokud si ho modrák všimne má čas kopnout bo sám do něj nepujde i když má o 20 levlů víc( neplatí to o všech od Husitů, ale o většině jo-Lipo sice hraje jak prase, ale poradí běhat sám, takový Plskovič vidí maga jak s problemy zabiji etina a čeká až mu dojde nekromant na pomoc, mezitím jde v pohodě utéct).

A nejlepší argument co sem četl byl ten o otrkání hráče aby si zvykal :D tos pobavil.

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:10 pm

GM
GM

Online: 2380:32:03
doomsday wrote:
Darkmoon wrote:

svym zpusobem mas pravdu, ale co presne je nefunkcni? srovnavas jabka a hrusky.. tvuj priklad s rakoskou.. deti mlatili rakoskou, ale ne za predpokladu aby je pripravili na to, ze v dospelosti je bude nekdo jiny mlatit rakoskou...

ja muzu svoje zabijeni za pk omlouvat tim, ze na levlu 10 si na to zvykne a na levlu 30 uz s tim proste pocital, vedel predem, ze se to dit bude a vedel jak.

To jsi tedy hodne mimo v tvem porovnani, deti byly mlaceny rakoskou za trest, ano, ale kdysi byly i nazory, ze vypraskem se mohou byt motivovany k vyssim vykonum - jinymi slovy, pokud mela autorita dojem, ze se dite neuci lde jeho predstav dostatecne, zmlatili ho, aby melo dite motivaci se ucit vic. To mivalo za nasledek obvykle dve veci - podvedomy odpor k uceni a psychickou deforamci, obyvkle se z decka stal neurotik. A plati to i u zvirat - napriklad treba u psu pak z niadepti bud na velmi drahou prevychovu, nebo velmi levne utraceni. Ver mi, ze tomu tak je, to prvni ti hrave prokaze kterakoliv studie lidske psychologie a to druhe zkusenosti kynologu. Sveho casu jsem ucil a patricnou literaturu taky studoval a koncem 80. let cvicil ve Svazarmu psy, takze znam i to druhe.

doomsday wrote:
ted si predstav, ze do levlu 30 te nezabije pk, jak se asi bude citit clovek, kterej svou prvni smrt na pk bude mit napr. v itemech? katastrofalni.. nepocital s tim... stane se mu to jeste 3x a sekne s tim.. pritom kdyby to zazival uz od zacatku, tak uz proste by vedel, jak to funguje..

Predpokladas to, ze zabiti v PvP se automaticky rovna zvyseni odolnosti proti nasledkum pojezdu. Kdyby tomu tak bylo, nemas po kazdem boje vyvesku plnou skuceni, ale po endoru by se prohaneli jen sami sverepi bojovnici, kteri by po boji zasadne neodlogovavali, nybrz hrde tahlii znovu do boje. Skoda jen, ze nejak nejsou videt.

Nicmene Darkmoon upozornil, ze nejsme uplne v mantinelu tohoto topiku. Tedy pravdou je, ze zde momentalne nediskutujeme primo system PvP, ligy a TW, ale bohuzel s tim souvisi i toto - bez hracu neni hra. Budeme-li dusit kazdeho, aby si "zvykal", budeme si muset sami zvykat na to, ze se nam na to kazdy vykasle.

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:19 pm

Scout
Scout

Online: 1444:38:31
jenze jaky zas duseni? ja tim nechci podporvat hk, rk, full ... chtel sem tim jen rict, ze obcas umrit na pk se ma, netvrdim ze ti za to pk dam hk, fulla a jeste 10rk, proste zabit, kdyz vidim lepsiho mounta, tak ti ho sjedu - tak to proste funguje a lotit jen veci, co maj vylozene smysl..

neni tu rec o tom, ze si necham odloglyho twinka na spawnu a pak dobehnu za pk a nehorazne te sprasim, pletete do sebe vic pripadu... navic pokud dobre vim, ti, kteri to delali, ¨za to dostali ban (jestli to bylo vazne za to)

ano, samozrejme kdyz narazim na 10lvl nooba, kterej sedi na wanonovi a ma u sebe 30k, tak mu tech 30k vemu a wanona mu sjedu, ale to bych rek je celkem logicky..

celou tou debatou sem chtel rict jen to, ze pk proste zabijet ma, a to i nooby, ale rozhodne sem proti nesmyslnym fulum a rkckum, to loceni ktery si zminil, jakoze ho lotnu a veci vyhazu nekde bokem, jen abych ho nasral.. to je presne ten typ hry kterej sem nekolikrat zminil ve forme legionu.. ano, zase legion.. ale kdyz si uvedomime jak hrali .. byl to jen gang, full, rk, hk.. oni se nechteli bavit hranim pvp, oni se bavili tim, ze nekoho zprasili a tim, ze ten nekdo z nich byl vytocenej, jim teda neslo o hru, ale o to, jak svyho protihrace poradne vytocit

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:25 pm

Newbie

Online: 622:55:47
Riki? co to tu predvadis? ses urazenej? nechapu tvy kecy .... co tu povidas o noliferech???
vzdyt se podivej na sebe , a vubec .... neserte se do miho hrani neporusuju pravidla hraju podle pravidel tak zdarec a jeste enco ja dkyz jsme zacinal tak jsem taky dostaval pojezdy od pk , ale nebrecel jsme refullunul jsem se a hral dal akorad te tu hrajo usami uplakanci

Last edited by Sionan33 on Thu Jun 23, 2011 3:39 pm, edited 1 time in total.

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:36 pm

Newbie

Online: 315:10:32
Neni náhodou každýho věc, jak hraje? Když budu chcít, tak dám každýmu HK+full servis.

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:47 pm

Scout
Scout

2 mocné posty. Hraju jak prase, ale systém na mě nemůže takže mi jděte k šípku.
:D přesně todle server potřebuje. :D

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:47 pm

Adept
Adept

pepca159 wrote:
Neni náhodou každýho věc, jak hraje? Když budu chcít, tak dám každýmu HK+full servis.

No jen tak shodou náhod, není. Pokud se GM tým rozhodne, že určitej styl hraní není do budoucna vhodný pro další vývoj serveru, tak máš prostě smůlu. Abů taky dával hk v bance a nebylo to proti pravidlům a stejně dostal trest.

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 3:51 pm

GM
GM

Online: 552:07:38
Aby bylo jasno:
1) PK - ano, pk ma zabijet
2) praseni - ne, PK nerovnase musi prasit.
Jak jsem jiz zminil vyse, kazdy ma svym zpusobem kus pravdy. Jenze se krecovite drzi te svoji. Podivejte se na Marlocka, jen do nej trosku tuknes v jeho slabym miste a uz skace jako papirovy certik, pritom to Rikimu sam vycita.
Ano, novi hraci potrebuji drobnou pomoc a ochranu, coz se nerovna absolutni imunite. Je naprosto jedno, jestli se bavime o dungeonu, povrchu nebo meste. Vzdy je potreba hrat v nejakych mezich. ALE, pokud tyto meze nepujdou nastavit systemove, vzdy to bude problem.
Rekl jsem, co jsem chtel rict, timto sve prispevky na toto tema koncim, kdo chce, bude hledat zpusoby, kdo nechce, hleda duvody....

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 4:15 pm

Newbie

Když jsem před 3 lety začínal s partou Husitů a lidma, kterým z poloviny bylo víc jak 30 let (všechno pro nás bylo nový), denně nás pojíždeli PK s HK, Fullem atd, ANI JEDNOU ZA TU DOBU JSME NEBREČELI JAKO TADY BREČÍ TEĎKA VĚTŠINA LIDÍ A ANI JSME NEPOMYSLELI NA TO, ŽE PŘESTANEME HRÁT

Šli jsme dungy třeba od 23.00 a to znovu podotýkám, že mezi námi byli i lidi nad 30 let s rodinou
,domnívám se, že to je pravej smysl Motta: kdo chce, bude hledat zpusoby, kdo nechce hledá duvody....

Riki se tady snaží osočovat a to se mi nelíbí, TY NEVÍŠ CO JE PK !
Nespočetněkrát jsem Noobovi, i pokročilýmu hráčovi pomohl, nepočetněkrát jsem nezabil hráče u kterýho jsem viděl, že je opravdu noob.
Nedal jsem HK i pokročilýmu hráčovi hodil Gatu k HEALEROVI.

Ale teď mi ze srdce řekni, KOLIK LIDÍ MYSLÍŠ, ŽE NAPÍŠE NA VÝVĚSKU, DĚKUJI, všichni jenom nadáváte a hazíte okolo sebe špínu, brečíte na vývěsce, na fóru, lžete atd.

Nový hráče v Guildě držim, expíme je máme stabilní zazemí, pomáháme si a s hrdostí můžu říct, že jsem na Endoru Udržel NĚKOLIK lidí a přispěl k rozvoji Aktivity SERVERU!

Hadrák

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 4:36 pm

Scout
Scout

Pk je zlo, keré dělá hru zajímavou. O tom žádná.

Na vývěsce nečekej děkovačky, ale doufej, že si to lidi pamatujou a řídí se heslem oko za oko ...
Ked mi pk dá full a hk tak to beru, ale ne když mi parta pk dá hk( to je přehnané).Todle platí i opačne(gang modrých na 1 pk).
Oko za oko, zub za zub-dostanu hk a full tak příště tomu pk udělám totéž ked ho sejmu. Když konik přežije tak si to pamatuju a hk dotyčnému nedávám. Jednoduché, ale pro někeré nepochopitelné.

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 4:52 pm

Adept
Adept

Liskarysava: Jen tak nahodou nebyli ste to vy, kdo dostal bany na pk? :wink:

Profile  

PostPosted: Thu Jun 23, 2011 7:41 pm

GM
GM

Sionan33 wrote:
Riki? co to tu predvadis? ses urazenej? nechapu tvy kecy .... co tu povidas o noliferech???
vzdyt se podivej na sebe , a vubec .... neserte se do miho hrani neporusuju pravidla hraju podle pravidel tak zdarec a jeste enco ja dkyz jsme zacinal tak jsem taky dostaval pojezdy od pk , ale nebrecel jsme refullunul jsem se a hral dal akorad te tu hrajo usami uplakanci

Kdyz uz se tu ta debata vaze na mne osobne, misto na obsah, jeste odpovim. Vubec ted nejde o muj vek nebo tvuj, ale o elementarni slusnost - ac jsem smerem k tem, co se chovaji jako dobytci prohodil nekolik invektiv, tak zadnou sprostarnu. Takze si sve SRANI nech na doma. A kdyz uz si mne beres do huby a to kolik JA tu travim casu, tak bys prave TY mohl vedet, proc toho volneho casu tolik mam. Ver mi, ze dokud jsem byl zdravej a mohl pracovat, byl jsem na Endoru cca 1-2 hodiny denne, jako kazdy, kdo ma normalni zivot a praci a nema uz tolik casu, jako treba zak ruznych skol, zakladni pocinaje, vyskou konce a nebo tolik jako nekteri nezamestnani. Velmi rad vymenim svuj veskery volny cas za tve zdravi (ale ne to dusevni).

A ne, nejsem urazen. Tato debata zacala uplne necim jinym, jenze ty a nekteri dalsi od vas, jsou zjevne ty potrefene husy (jak prihodne), co se ozyvaji ... chcete hrat na tomto serveru, pozadujete zabavu. A pritom vam vubec nedochazi, ze ji sami nicite. A ze mluvim prave o husitskych PK a ne treba o Legionu? Nebo o nekterych drivejsich PK? Proste proto, ze ti, co byli symbolem toho kdysi, uz tu nejsou - ale stali jste se jimi vy. Myslim tim symbolem PK hrajicich ani ne tak kvuli PvP, jako kvuli tomu, jak koho vydusit a to i za cenu zneuzivani systemovych nedostatku. To, co vycitate Legionu, coby nastupci Sierry, tedy gang, zneuzivani chyb systemu ve svuj prospech, praseni, jste prejali za sve vy sami. A to vcetne vpusteni cunat, jako jsou Kalasek, Dymka apod. mezi sebe.

Pokud vam to nedoslo, to, co jsem tu psal nebylo mireno PROTI KONKRETNIM LIDEM, ale proti KONKRETNIMU CHOVANI. Pokud vam toto nedochazi, je to problem nejen vas, protoze vy tim prichazite postupne o to s kym a proti komu hrat... ale je to problem i pro NAS, GM, protoze pak nase snaha nejen tento server drzet dal pri zivote, ale ho i dal rozvijet, je tim zbytecna. Proc delat praci PRO NIKOHO. Protoze k tomu to smerujete, ze tu nakonec nezustane nikdo.

Vase debilni reci o breceni - kdo tu a na co brecel? Ja? Temer ve hre nejsem (jako hrac), jak vam jiste potvrdi nemalo i vasich kolegu, kteri se bavi s hraci z meho okoli. Takze mne uz nejaky ten patek nemel kdo sundat. Naposledy loni v lete v Castlu PK ze 17. Stalo mne to slusny equip, ktery jsem pak nahrazoval hodne dlouho - a videli jste mne, nebo nekoho od nas vyveskove PvPerit? Maximalne jsme se jich na icq zeptali, co z tech veci jsou nam ochotni prodat zpet a to bylo vse.

Jenze ja se tu nebavil o pojizdeni NAS, ba kupodivu ani tech newbieku - ale o tom co nasleduje. Popravde to, ze vase koupena PK at uz husaku, nebo dalsich nekoho sundaji na spawnu - je to blbe, ale deje se to od pocatku Endoru, jen levely se zvedly. To, co, me osobne vadi, je to, v cem se nakonec prece jen shodneme s onim doomsdayem:
"ze obcas umrit na pk se ma, netvrdim ze ti za to pk dam hk, fulla a jeste 10rk, proste zabit, kdyz vidim lepsiho mounta, tak ti ho sjedu - tak to proste funguje a lotit jen veci, co maj vylozene smysl.. "

A o to jde, to je i temi newby akceptovatelne - alespon vetsinou. Ale pokud pokazde, kdyz jen vystrci prdel z GZ, tak dostanou krom pojezdu jeste HK, full a onech 10RK, tak jdou proste pryc. Na to se vas snazim upozornit. Ale prave jen upozornit, nic s tim nehodlam delat, to musite vy sami. Ja jsem tady jednim z predstavitelu systemu, ktery musi dbat na to, jak je nastaveny, starat se pokud mozno o to, aby to bylo dodrzeno a zustat neutralni, jak to je jen v lidskych silach.

Jedine, co muzu udelat, je upozornit vas na zjevnou souvislost mezi tim, proc tu newbieci casto nezustanou, i kdyz je hra jinak bavi a mezi vasim chovanim, ktere mne sralo uz na vojne. Spousta kluku jela podle pravidla: "nas dusili nasi mazaci, my budem dusit nase zobaky". To bylo heslo mnohych bezmozku - jenze tam onen "zobak" nemel volbu - nemohl rict, "seru na vas, jdu pryc". A stezovat si nemelo cenu, protoze by se mu to vratilo jak bumerang.

Jenze tady, vazeni "mazaci", vasi "zobaci" MAJI na vyber - mohou odejit. A odchazeji.

A jak jsem rekl drive - to, co nebylo az takovy problem u statusu online 150-200 hracu, je problemem u 60-70. Takze volba je na vas. Nikdo nerika ze nemate hrat PK. Ale ani PK nemusi byt *censored*.

A nakonec - 2Hadrak:

To, o cem mluvis, vam kdysi vyneslo respekt PRAVE i u PK. Ani Time nebyli PK, kteri by byli nejak idealni. Ale dokazali uznat, kdyz nekdo se choval jako vy. Tedy bojovali cestne, odvazne a spolu. Nekteri z nich to i kvitovali na vyvesce. Mozna to bylo prave tim, kdo TEHDY u vas byl - a ted se podivej na stav dnes. A zamysli se nad tim, jak to cele zacalo. Postupne ste se nechali nahlodat typy jako je/byl Krutibrko a dalsi. Tech jste se sice jeste zbavili, ale prisla dalsi varka... a dalsi a dalsi ... - a dnes? Uz jen Kalasek mezi vama je jasny obraz .....

I ja vas kdysi hodne uznaval, uz jen proto, ze na Endoru neni mnoho part, ktere si dlouhodobe zachovaji cisty stit. Temi v minulosti byvali SL, Husite, Pytlici + nektere zbytky jiz temer zapomenutych gild. Fenix se taky znazi, aby si zachoval svou doufam cistou povest, mozna se to ne vzdy dari vyborne, ale prece ... Nicmene o vas se to uz davno rict neda. Dojeli ste na dve veci - PvP vzdy pritahuje pozornost a PK PvP obzvlast. A i kdyz to spousta lidi dela, tak nikdo nijak extra nema rad nakupovani postav. Pridej k tomu rozhodnuti ve stylu Legionu, kteri meli moto,jez jsme nekde zahledl - "Legion neprasi, Legion jen oplaci" A tak oplacite ... a doplacite svou povesti. Nic na tom nezmeni tva osobni aktivita, kdy se mozna snazis chovat ciste, pokud ostatni na to pecou. Cisty stit zachovas jen s neustalym a tezkym usilim, protoze kazde hovno, ktere leti kolem se snadno prilepi. A to plati mnohonasobne o skupine lidi, protoze ta je vzdy posuzovana posle nejhorsich z nich, ti jsou totiz vzdy nejvic videt. Pak se snadno ztrati i to, ze jeden, ci dva se chovaji stale cestne.

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jun 24, 2011 10:10 am

Newbie

Fenix taky nejsou žádní svatoušci....

Profile  

PostPosted: Fri Jun 24, 2011 12:00 pm

GM
GM

pepca159 wrote:
Fenix taky nejsou žádní svatoušci....

Ach jo, Demo ma pravdu, kdyz pise o zdejsim publiku se znacnym despektem. Vsiml sis poradne, o cem jsem psal? Ucelem toho celyho spamu nebyl porovnani ktera gilda ma vetsi nebo cistsi penis. To za prve. A kdyz uz to pises, tak sis jiste vsiml vety:

Faolan wrote:
Fenix se taky snazi, aby si zachoval svou doufam cistou povest, mozna se to ne vzdy dari vyborne, ale prece ...

Jeste jednou opakuji pro ty, jimz cini problemy cist a nebo dostatecne chapat pismena a slova: SNAZI - to slovo nenamena, ze tomu tak vzdy je. A dal - ze se to ne vzdy treba dari dobre. Nicmene v jedine z vyse uvedenych gild vcetne Fenixu, nenajdes mezi cleny bugery, vykradace, podrazaky, proste prasata. A to kdysi platilo i o Husitech.

Vcera navecer jsem na vyvesce zahledl post nejakych hracu, s pozitivnim vyznenim prave pro PK Husitu. Pokud to nebylo nahrane a byla to skutecna kladna reakce, pak snad tyto prehrsle textu mely nejaky smysl a aspon v necem pomohly.

Ale jinak vazeny "Pepco" i vy ostatni, si opravdu zkuste uvedomit, ze jsem to tu nepsal kvuli nejakym husitum, fenixum, ruzim nebo kvuli komukoliv konkretnimu. Psal jsem to kvuli tomu, abyste si uvedomili, ze nejen vami neustale kritizovane vysoke levely hracu, staty, nektere questy atd. jsou pricinou toho, ze sem novi lide neprichazi. Je to prave to vyse uvedene chovani vas, hracu, ktere je na rane v prvni rade. Protoze s cim se potka newbiek nejdriv? S problemem vsokych levelu? To je spis motivace. Staty? To je pro newba zatim jen nejake cislo z tabulky, ktere se ho netyka. Co se jho ale tyka a co ho rychle demotivuje aby tu uz nehral, je prave pojezdy a HK od nudicich se dementu v bance - a to vcetne nekterych PK stealticich do Daugu a pak zneuzivajicich nastaveni cechu roguu, ktere opravdu nebylo zamysleno jako ukryt pk corek (a nejak jsme si nevsiml, ze by se tu nekde nebo na PM/ICQ nekoho z GM objevilo upozorneni od tech co to zneuzivaji, na to, ze to jde). Chovani nekterych ve stokach, je dalsi stupen a ve finale zminovany pobyt mimo GZ.

Tohle vse je pouze na vas. Bavi-li vas hrat se stale stejnou a casem se zmensujici skupinou lidi, pak prosim, ale bez nove krve pocitejte s tim, ze to uz nebude mit pres veskerou snahu GM a nekterych z vas dlouhe trvani.

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jun 24, 2011 12:40 pm

Newbie

Riki myslis si, že když budeš psát dlohosáhlé slohovky na forku, tak něco změníš?

Profile  

PostPosted: Fri Jun 24, 2011 1:11 pm

GM
GM

Dotaz: Pane uciteli, myslite, ze kdyz jim budete neco neustale opakovat, ze to nauci?
Odpoved: Asi ne, ale doufat muzu, ze?

Staci?

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jun 24, 2011 3:30 pm

Adept
Adept

Online: 1755:44:27
Teda mistre Faolan, citim se dotcen, nezaradit Ruzi mezi ty slusne.
Ja su presvedcene, ze pokud budu neco dostatecne dlouho opakovat, minimalne v me pritomnosti, pokud budu mit aspon nejakou moznost to postihovat, se lidi podle toho zacnou chovat. Muzou s tim sebe vic nesouhlasit, muze jim to pripadat smesne, ale zacnou to respektovat.
Proto su presvedcene, ze to co se tu rozebira ma smysl a kdyby to melo zmenit mysleni byt jedineho hrace, urcite to budu hodnotit kladne. Beznadejne pripady uz nemusi cist dal...
Je potreba si uvedomit jednu zasadni vec, k tomu abyste se mohli bavit, zabavou tu ted myslime PvP, musite mit protivnika. Vcera jsme potkali Krizaky. Meli jsme dve moznosti, vypadnout, nebo bojovat. Zvolili jsme vypadnout. Bohuzel, to podelal mag, protoze to spatne zazdil. tak ti co meli neco cenneho se skovali dozadu a my, co jsme na sobe meli obycejny spotrebak jsme sli dopredu. Moc jsme toho nepredvedli, ale priste to bude urcite lepsi. ;) To ze mi vzali nejaky slabsi itemy, to je samozrejmost. To ze mi vzali spotrebak, s tim se pocita, ale to ze jsem dostal HK nemelo absolutne zadny vyznam. Jedine co mi to prineslo byla financni ztrata. Tak proc to to PK udelalo? Proto abych se nemohl zapojit do boje? Ale kdepak, nez bych se resnul a pribehl zpatky, byly by desetkrat pryc. Proto aby si uzili PvP? No to nejspis ne, pac v tom okamzku uz to bylo PvM. Udelali to proto aby mi nejak uskodili? Ano, vznila mi financni ztrata.
Pokud tohle provedete cloveku, ktery si na toho kone treba mesic setril, tak ho to nastve. ne proto ze by si nebyl schopny nasetrit na noveho, ale proto, ze je to jen proto aby mu PK uskodilo. A stejne to vnima i hrac ktery si muze koni dovolit mraky, jen to pro nej neni tak citelna ztrata (ted nemluvime o deseti HK denne v lize).

(neberte tento text jako breceni nad mrtvym konem, samo sebou si muzu dovolit koni stovky. je to jen priklad)

http://ruze.smidla.eu/ - jedna z mala pohodovych gild na endoru.

Image

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Mon Jun 27, 2011 1:02 pm

Scout
Scout

Online: 125:22:12
Bylo by dobré, kdyby se tu offtopic SMIDLA a spol uzavřel, a přestaly se řešit blbosti a začlo řešit opravdu PVP. Tyhle řeči jak šmidlo, tak Gotcha patří do pokecu a ne sem.