* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Herní témata Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
Author Message
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:23 pm

Developer team leader
Developer team leader

Online: 354:08:47
Status: banned
Reg. players: 0
Adoroar wrote:
... nic proti, ale nechteli by jste paladinovi přidat třeba ještě summona???

Presne vystizeno.

bet in mani: jestli se vam to kouzlo nelibi, muzeme ho paladinovi zrusit.
inskriptujici paladin: brrr ....

Profile  

Ads
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:38 pm

Hero
Hero

Online: 1560:49:28
Status: active
Chevale nejde o to, naboostit paladina. Jde o to, dobrousit kouzla.

Bet in many, je kouzlo bez konceptu. To je holy fakt.
Ja pro nej hledam koncept...

Sila cehokoli zavysi na nastaveni, ne natom jak famozne to zni. Pritom tu ani nepadla zminka o sile kouzla a zacinaji se vytahovat summonovaci kone. Smesny.

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:48 pm

Skilled
Skilled

Online: 2427:58:10
Paladin možnost inskripce má. Základ má sice 0, ale pokud se nakoupí itemy na 70+ inskripce tak může psát. Tudíž by to chtělo jiné vyjádření než jen "Brrr..." :roll:

Je to tedy kostlivec ve skříni nebo se s tím něco plánuje?

------------------------
(/_/) - This is Bunny.
(O.o) - Copy Bunny into your signature to help him
(> <) - on his quest for world domination.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 5:45 pm

Scout
Scout

Online: 639:32:52
Zdravíčko, chci se zeptat na setovou helmu u paladina, viděl jsem tedy zatím jen helmu 10+, ovšem se mě vůbec nelíbí. Dle mě by měl paladin nosit closed helm.

Profile  

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 5:47 pm

Adept
Adept

Online: 00:00:00
bascinet, bascinet! :twisted:

Soul Reavers shall never perish!

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Aug 23, 2010 7:19 pm

Adept
Adept

Mudrc wrote:
Zdravíčko, chci se zeptat na setovou helmu u paladina, viděl jsem tedy zatím jen helmu 10+, ovšem se mě vůbec nelíbí. Dle mě by měl paladin nosit closed helm.

To, že se to nelíbí tobě nemusí znamenat, že se to nelíbilo i nějakému gm. Jinak closed helmu ma uz mercek v setu, takže se toho nedočkáš, jelikož to má být rozlišené. Armorově jsou na tom úplně stejně.

Leshrack - mocný zvířecí přítel temna.

Profile ICQ  

PostPosted: Tue Nov 30, 2010 12:23 pm

Newbie

Online: 510:53:47
mne u paladina chyba iba jedna malickost.... volakedy, velmy davno ked u paladina ani kuzla neboli prerobene aby mohol blesnut mec/stit v ruke, tak ked mal blesnuty mec a utocil na npc alebo aj hraca, sa vypisovala hlaska nieco ako "your blessed weapon has burning the evil one" u pvp to mozno ani tak nechyba, ale kedze cervene kuzlo sa prerobilo, a nepridava bonus u kazdej npc do ktoreho mlatim, uvital by som tu hlasku u npc ktorim to fakt ublizuje.

a tak isto aj naopak, napr ze ten bless zrovna nema efect by sa to mohlo nejak hlasit.

Profile  

PostPosted: Tue Nov 30, 2010 12:52 pm

Skilled
Skilled

Online: 3321:16:48
Arnold wrote:
mne u paladina chyba iba jedna malickost.... volakedy, velmy davno ked u paladina ani kuzla neboli prerobene aby mohol blesnut mec/stit v ruke, tak ked mal blesnuty mec a utocil na npc alebo aj hraca, sa vypisovala hlaska nieco ako "your blessed weapon has burning the evil one" u pvp to mozno ani tak nechyba, ale kedze cervene kuzlo sa prerobilo, a nepridava bonus u kazdej npc do ktoreho mlatim, uvital by som tu hlasku u npc ktorim to fakt ublizuje.

a tak isto aj naopak, napr ze ten bless zrovna nema efect by sa to mohlo nejak hlasit.

Však můžeš do NPC mlátit s blessem i bez blessu a sám si porovnat rozdíl. Nebuď línej :wink:

http://husite.saveboard.com/

Profile ICQ  

PostPosted: Wed Dec 01, 2010 1:20 pm

Newbie

to nejsem, ale troska tu ide aj o princip, napr druid dostal hlasenie o tom ze presne na jaky cas da boost na zvierata, dokonca aj padnutie boostu ukazuje animacia... to co navrhujem urcite neprevisuje tieto veci.

Profile  

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:21 am

Skilled
Skilled

Online: 328:39:33
S tou hlaskou u blessu se mohu stotoznit ne ze by mi to tolik vadilo ale bylo by to zprijemneni... Nicmene tu mam otazecku na ostatni paladiny jake maji zkusenosti s bolovanim a prosim aby odpovidali jen humanove(jakozto teoreticky nejlepsi rasa pro toho povolani) muj 38 paladin ma s bolovanim dost velke problemy a shodi neco rekneme spise jen uplnou nahodou i kdyz ma boosty(je mi jasne ze ork bude bolovat uplne jinak nicmene mi to prijde stejne jako kdybych si mel udelat misto maga drowa treba humana)... dostat pri pvp neco nazem je prakticky nemozne takze uz je to jen souboj linek kdo ji ma rychlejsi.... dokonce sem kdysi zkousel pouzivat i halu ale s tak malym skillem se tez neosvedcila... mam stou bolou problemy jen ja nebo i ostatni a pripadne neslo by se na to nejak podivat prece jen bola je pro wara dost zasadni ale zas nevim jak se na to koukaji gmka v tomto pripade u paladina :?:

Profile  

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 6:57 pm

Scout
Scout

Nevim kde jsi prisel na to ze human je nejlepsi na paladina, ale necham te v tom. Ja mam paladina 40+ (orka) a s bolovanim mam taky docela problemy. Castery schodim v pohode, ale u dexovych charu a charu s hodne str je to docela problem, nicmene tohle bylo za orka, verim ze human na tom musi byt o neco hur...
Bola by se stejne mela upravit, jak rychlost tak presnost. Trosku mi nejde do hlavy ze wandrak toci bolu stejne rychle jako berk 40.
Vzdycky kdyz jsem hral pvp proti corce (co to aspon trosku ovladala) tak jsem ji nebolnul, protoze kdyz jsem mel zaplej war aby mi nehidla tak si prezemne v klidu prebehla a bolu mi zrusila, naopak kdyz jsem war vypnul tak mi v klidu hidla :-)

Jo a nechteli byste paladinovi pridat abilitu (neco jak ma mercek pikeman), aby mohl mit (jako jediny char na endoru) 100 spears, kdyby se k tomu jeste pridal nejaky piercing hit (samozrejme jen v pvm) tak si myslim ze by se speary zacali mozna trosku vic v dungu vyuzivat.

To rozliseni spell wordu u blessu by urcite na skodu nebylo...

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 7:15 pm

Skilled
Skilled

Kde sem prisel na to ze human je nejlepsi? Rikal sem teoreticky samozrejme ze pri dnesnim endorskem nastaveni je furt papirove nejlepsi ork... Nicmene vychazim z toho ze i aury sou nastaveny jako nejucinejsi na humana... nicmene chtelo by to to vyjadreni gmek jestli to ma byt tak zamerne ze paladin ma bejt znevyhodnenej stou bolou:)

Profile  

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 9:34 pm

Adept
Adept

Online: 4946:16:57
Ja teda do toho uplne nevidim, ale nestačí vám, že endor pvp není laděno na 1v1? 8)

Profile WWW ICQ  

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 10:55 pm

Skilled
Skilled

nooo to ja samozrejme vim ze endorske pvp neni ladene na 1v1 :o ja bych rad jen moznost zbavit se gangu za zadkem.... a bez tech bol to jaksi moc nejde

Profile  

PostPosted: Mon Jan 31, 2011 11:28 pm

Skučil

Online: 1063:41:20
Snad necakas ze paladin bude bolovat ako berk nema ani taku str ani moznost frenzy na ukor toho ma dobre liecenie stit a spelly, ja osobne si myslim ze Paladin by mal byt human ci uz je nastavenie ake je(ktore tomu i nasvedcuje), nikdy neda paladin taky dmg ako berk takze sa my zda ze je zbitocne si robit paladina potom ak mate orka. Este som ale nevidel ze by tie aury u nas nejaky paladin pouzival podla mna to ma pouzitie.

Radsej keby sa zaujimali o Merce ktory nema okrem staminy do pvp ani jednu z abilit. Pikeman do pvm uplne k hovnu, spellbreak 3-4x pouzity za dung

Profile ICQ  

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 12:32 pm

Skilled
Skilled

Tak to stou bolou beru zpet po zralem zvazeni... Nicmene mohlo by se teda zavest to s tema blessama ze by to psalo na co to ma efekt a na co ne? Vyjardreni nekoho odpovedneho ..... :?:

Profile  

PostPosted: Tue Feb 01, 2011 1:38 pm

Adept
Adept

Online: 412:09:36
nemohlo! pred pul rokem napsali "ritualy by byly spravne nastavene kdyby ste to vyzkouseli a reportunuli" , hned dalsi den sem to udelal a uprava neprobehla, zapomen na paladina, nemas narok! :D :lol:

Profile  

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 11:48 am

Skilled
Skilled

Online: 1613:26:39
jak ork tak human maji neco do sebe...

u humana jde do pvp predevsim o moznost nahazet si nechutne moc zrcatek cimz pr. na TW ze sebe dela paradniho tanka
u orka jde o dmg... - claymor, u humana - scimak

jinak... bola, trefis netrefis...kazdopadne je lepsi mit s sebou rangu :)

Profile  

PostPosted: Wed Feb 09, 2011 9:54 pm

Newbie

bolu by som tiez neriesil. na tei blesy odpoved stale nic. ale stim tridentom a skilom by som tiez nieco urobil, skusal som unho hlabertu a mam stim viac dmg jak s tridentom! a to ratam s konom proti koniarovy! merkener ma nahodo velmy dobre to ze tam ma critikal hit! clovek sa tak potesi ked to tam uvidi :) ale u placha ten trident je fakt nanic, podla mna ajkeby bol A skill je to nejak malo oproti halberte.

a este jeded poznatok zo starej doby... ten bless stit ma vraciat vsetok utok na sesilitela taky co leti vzduchom... teda u maga je to ort, lanca, sipka a tieto. to funguje normalne, ale pametam si ze davnejsie to vracalo Des Corp Por od heretica, a teraz to nerobi, tusim sa to zmenilo vtedy ked sa herke pridavala abilita kuzlenie s zbranou vruke, a podla mna to nebol zamer, alebo ano?

Profile  

PostPosted: Tue Feb 15, 2011 10:46 am

Master
Master

Online: 4099:01:01
Mno on ten paladinuv stit vraci vsechno letici (sipka, lanca, dcp, wrath), ale neni 100% jak mas psano v helpu. Takze se muze stat ze to odrazi na sesilatele, nebo ze to odrazi nekam do kelu a nebo ze to neodrazil. Aspon takovehle tri moznosti se mi stavali pred mesicem.

Profile ICQ  

PostPosted: Wed Feb 16, 2011 11:40 pm

Skilled
Skilled

kazdopadne DCPcko by to vracet melo :)

Profile  

PostPosted: Mon Feb 21, 2011 1:24 pm

Skilled
Skilled

proc se vzala paladinovi moznost mit vice shieldu v baglu, ktere mely zrcko??...
melo to urcity timer, takze pala mohl predblessnout max 3 shieldy dopredu aby to stihl vyuzit v pvp a vymenovat... nic strasneho a navic jeho pomalu jedina vyhoda v pvp ... tedka kdyz si hodim zrcko na shield a spadne mi do baglu tak se zrcko zrusi a a pri zpetnem nahozeni ho musim castit znovu... podle me je to nehorazna kravina. Doufam, ze jde jenom o nejakou chybu, protoze zrovna palu zhorsovat v pvpku je trosku divne :)

Profile  

PostPosted: Tue Feb 22, 2011 10:34 am

Newbie

tak som to skusil tiez. A paladin vazne uz nemoze mat viac stitov naraz blessnutyh, ale stale ma moznost blesnut si stit v baglu a potom ked je treba tak si ho zobrat do ruky, a bless tam stale bude... sice treba makro na bless stitu v baglu alebo makro na zhodenie stitu dole z ruk, ale da sa to furt uhrat...

a ktomu postu o jedno vyssie zase odkazujem ze ked to neskusas poriadne tak sem nepis :) ono to na 100 percent vracia dmg casterovy ked ten caster zakuzlil kulzo co leti vzduchom, teda napriklad ort abo lancu ci len sipku... ostatne kuzla iba zrusi napriklad kvf alebo blesk atd. jedine paraliza prechadza cez bless jak keby ani nebol. ale DCP je pokazene malo by sa vraciat jak aj napr cp od necra, ale nerobi to...

Profile  

PostPosted: Tue Feb 22, 2011 3:39 pm

Skilled
Skilled

jenom sem prisel na to, ze po roce nehrani se udelal uprava u plecha, takze sem sem napsal post.. to ze sem si nezkousel udelat makro abych to vyuzil podobne nebylo kvuli tomu, ze bych byl liny, ale proto, ze sem tuhle zmenu povazoval za moznou nechtenou chybu...

Profile  

PostPosted: Tue Feb 22, 2011 5:14 pm

Scout
Scout

Jak pise Militant, nevim proc takhle oslabujete paladina, který už je slabej i tak. Takhle je to zrcatko vyuzitelne maximálně v dungu, protože v pvp si nikdo lancu neotočí, možná tak nějaký blb. Takze je to vyuzitelne na defend, ale to je skoda many, lepsi je bola.
Byl v tom krasný moment překvapení a fungovalo to tak nevim jak dlouho, tak jestli by mohlo nějaké GM napsat nějaký důvod proč se to tak upravilo???

Profile ICQ  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 17 of 18
 [ 446 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next

Board index » Herní témata
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex