* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Herní témata Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Next
Author Message
PostPosted: Mon May 07, 2007 9:10 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 5:10 pm
Posts: 357
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 4
Topik s tématem Povolani: Elemental mage

Než něco napíšete, přečtěte si pravidla:

http://forum.endor.cz/public/viewtopic.php?p=5622#5622

_________________
http://www.endor.cz/politicka-mapa-endoru


Top
 Profile  
 
Ads
PostPosted: Mon May 07, 2007 11:51 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Mar 13, 2005 12:32 am
Posts: 50
Location: Dlouha Loucka
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Uz jsem na to delsi dobu poukazoval. Airmag (nebo aspon muj) nemuze psat svitek na kouzlo Huricane. Misto toho pise nejakej Ice Swap ci co.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue May 08, 2007 1:09 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Sun Apr 10, 2005 5:59 pm
Posts: 88
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Kuzlo lance niekedy nezasiahne ciel aj ked sa uspesne vykuzli


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 14, 2007 8:26 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Sep 15, 2005 9:27 am
Posts: 53
Location: Forsaken Fortres
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Gotcha wrote:
Kuzlo lance niekedy nezasiahne ciel aj ked sa uspesne vykuzli

Pokud vim tak se lance ze svitku kouzli na souradnice, ne na hrace :-/ uz to nekolikrat driv postoval alkoholix, ale nic se s tim nedela. Do pvp sou tudiz lance svitky nanic

_________________
Neflamujte, panzerujte!!
Druid neco pres 10lvl
Zerk neco pres 5lvl
...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 14, 2007 9:45 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Jan 19, 2007 12:14 am
Posts: 100
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
No lance i na Pvm pokud to neni z hnedych svitku,stoji za nic.Ja osobne sem kouzla z obyc svitku nikdy nehazel,protoze ze to nejak bylo ucinne sem si nevsim.Narocnost je identicka kdyz hazes z hlavy a jeste te to zatezuje.
Maximalized lance dela stejny dmg jako obyc a quicken ti sezere asi kolem 70+- many takze taky nic moc.(pro mage ktery maji min nez 190+ many a nemuzou pit tmr )


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 14, 2007 12:52 pm
 
Newbie

Joined: Wed May 02, 2007 4:16 pm
Posts: 3
Online: 00:12:27
Status: active
Reg. players: 0
No lanca je za modreho maga vesmes nepouzitelna.... bud se kolem motaji modraci nebo sou tam modre NPC (modraci nejcastije kdyz se de na PK taky kolem ligaru se casto motaji.... modre NPC hrozi spis u te ligy ve mestech...) za PK je to kouzlo naprosto uzasne... 'kde nejsou hranice tam neni co prekrocit' me to tak vyhovuje :)" title="Smile a to PK maga uz nemam.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 17, 2007 10:44 am
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 9:10 pm
Posts: 500
Online: 3953:22:41
Status: disabled
Reg. players: 0
Proc prestalo fungovat kouzlo An Lor Xen - Invisibility na ostatni cile v okoli? Nema to byt prece kouzlitelne jen na sebe, to by pak vubec nemusel vyskakovat target!

Predpokladam, ze to nekdo zneuzival - uz se jednou resily afery se zcrimnutim v dome tim, ze se to zakazalo pouzivat. Neni jednodussi dat mu ban a nemenit kvuli tomu funkce kouzel? Nebo to zakazat pouzivat a cizi cile jen v baraku?

_________________
.Oo= Lopata a jeho sestricka Svadlenka =oO.

Nudite se v praci? Ve skole? Pri crafteni? podte si s nami zahrat travian!
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Thu May 17, 2007 10:58 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Thu Dec 02, 2004 5:10 pm
Posts: 357
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 4
Mně to normálně funguje, teď jsem to zkoušel na zelený char a nevím o tom, že bychom to měnili.

_________________
http://www.endor.cz/politicka-mapa-endoru


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 17, 2007 11:08 am
 
Demigod
Demigod
User avatar

Joined: Sat Aug 09, 2003 2:13 pm
Posts: 3418
Location: Barovy pult :oD
Online: 00:02:39
Status: active
Reg. players: 0
_Boss_ wrote:
Proc prestalo fungovat kouzlo An Lor Xen - Invisibility na ostatni cile v okoli? Nema to byt prece kouzlitelne jen na sebe, to by pak vubec nemusel vyskakovat target!

Predpokladam, ze to nekdo zneuzival - uz se jednou resily afery se zcrimnutim v dome tim, ze se to zakazalo pouzivat. Neni jednodussi dat mu ban a nemenit kvuli tomu funkce kouzel? Nebo to zakazat pouzivat a cizi cile jen v baraku?


Taky mi to parkrat neslo ale nekterejm lidem to dal funguje. Spis nez zmena neakej bug. Jinak to zcrimovani u baraku je velice osemetna vec. :p ale pritom zabavna:D

_________________
+1©®

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy


Top
 Profile WWW ICQ YIM  
 
PostPosted: Thu May 17, 2007 11:41 am
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 9:10 pm
Posts: 500
Online: 3953:22:41
Status: disabled
Reg. players: 0
Na page zrovna nikdo nereaguje takze mozna nekdy jindy... tohle sem potestoval:

modry obyc casti na modry veteran - no effect
modry master casti na modry veteran - no effect
modry master casti na cerveneho - can't do that, zesedne ale nezcrimne

modry master casti na modry obyc v parte - zmizi
modrozeleny master casti na zeleneho obyc - zmizi

Prijde mi hodne divne, ze nemuzu nechat zmizet pk i kdyz by me to melo zcrimnout... co to je za podivne zakazy? A proc nemuze modrak nechat zmizet jineho modraka aniz by s nim byl v parte taky nevim. Precejen to je modre kouzlo ktere se casti na targety (ne pouze na sebe)...

_________________
.Oo= Lopata a jeho sestricka Svadlenka =oO.

Nudite se v praci? Ve skole? Pri crafteni? podte si s nami zahrat travian!
Image


Last edited by _Boss_ on Fri May 18, 2007 10:12 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Fri May 18, 2007 3:48 am
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 12:40 am
Posts: 645
Online: 1586:38:40
Status: active
Reg. players: 0
taktez mi to u mych postav bez problemu funguje
zkus napsat page, aby jsi to nekomu z nas ukazal
diky

_________________
Potrebuju odstranit ty monsteri ktery jsou na mem lode. Mohl by jste prijit a zabit ...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri May 18, 2007 1:47 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Wed Dec 29, 2004 3:11 pm
Posts: 214
Location: X- 899 Y- 3201
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
_Boss_ wrote:
Na page zrovna nikdo nereaguje takze mozna nekdy jindy... tohle sem potestoval:

modry obyc casti na modry veteran - no effect
modry master casti na modry veteran - no effect
modry master casti na cerveneho - can't do that, zesedne ale nezcrimne

modry master casti na modry obyc v parte - zmizi
modrozeleny master casti na zeleneho obyc - zmizi

Prijde mi hodne divne, ze nemuzu nechat zmizet pk i kdyz by me to melo zcrimnout... co to je za podivne zakazy? A proc nemuze modrak nechat zmizet jineho modraka aniz by s nim byl v parte taky nevim. Precejen to je modre kouzlo ktere se casti na targety (ne pouze na sebe)...


U některých kouzel to máš nějaký divný s tím castemím modrýho kouzla modrakem na pk. Třeba u priesta nemůžu hodit pk boost, myslím tím .cast 224 225 a 226 . Ale třeba takovej VUS jde. Mnohem raději bych byl kdybych za to byl třeba crim, než že to nejde vůbec.. Myslím že to by si chtěl i ty s tou neviditelností. Aspoň by neuškodilo vysvětlení proč tomu tak je.

_________________
Adrienka


Top
 Profile ICQ YIM  
 
PostPosted: Fri May 18, 2007 7:15 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 9:10 pm
Posts: 500
Online: 3953:22:41
Status: disabled
Reg. players: 0
Daller wrote:
.. Myslím že to by si chtěl i ty s tou neviditelností. Aspoň by neuškodilo vysvětlení proč tomu tak je.
Jde mi ciste o princip, nemam to moc jak vyuzit to skovavani pk... ale trebas kdyz je potreba skovat nakeho modraka se kterym nemam z jakehokoliv duvodu partu (treba ze nereaguje, neprijma partu a proto je taky treba ho skovat).

_________________
.Oo= Lopata a jeho sestricka Svadlenka =oO.

Nudite se v praci? Ve skole? Pri crafteni? podte si s nami zahrat travian!
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 8:37 pm
 
Scout
Scout
User avatar

Joined: Tue Feb 14, 2006 8:31 pm
Posts: 29
Location: Velká Jesenice
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
No myslim ze by nebylo spatny kdyby elementalni mag mel nejakej resist na svuj element vym ze to us tu nekde bylo ale i tak se ptam.

_________________
Adriana - GM miner Craftwoman


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 9:56 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Jan 19, 2007 12:14 am
Posts: 100
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Vojtass wrote:
No myslim ze by nebylo spatny kdyby elementalni mag mel nejakej resist na svuj element vym ze to us tu nekde bylo ale i tak se ptam.
to by se pak dva mage stejne skoly magie by se nemohli skoro vubec zabit.Jedine ze by resisty platily v pvm


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 06, 2007 10:30 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 9:06 am
Posts: 257
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Atthidu wrote:
Vojtass wrote:
No myslim ze by nebylo spatny kdyby elementalni mag mel nejakej resist na svuj element vym ze to us tu nekde bylo ale i tak se ptam.
to by se pak dva mage stejne skoly magie by se nemohli skoro vubec zabit.Jedine ze by resisty platily v pvm


Ale mohli :)" title="Smile Stacili by napr. blesky. A navic si myslim, ze by to ten rezist tak razantne neovlivnil.

_________________
Emp - stavitel
Lady Dearbhail - slecna s povolenim okradat
Nepos - smolar


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 5:04 am
 
Newbie
User avatar

Joined: Fri Jun 01, 2007 5:43 am
Posts: 12
Location: Otrokovice
Online: 448:18:42
Status: active
Reg. players: 0
Chtel bych se zeptat, jestli je spravne, ze muzu vykouzlit jen jednu zed ze svitku...treba kdyz vykouzlim zed z cerveneho svitku(rychlejsi) tak nemuzu vykouzlit potom dalsi ze svitku..musim pockat az se ta prvni uplne rozpadne...mozna to tak ma byt jen bych to rad vedel..


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 7:21 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Jan 11, 2004 7:56 pm
Posts: 1188
Online: 20:55:46
Status: active
Reg. players: 0
Triinu wrote:
Chtel bych se zeptat, jestli je spravne, ze muzu vykouzlit jen jednu zed ze svitku...treba kdyz vykouzlim zed z cerveneho svitku(rychlejsi) tak nemuzu vykouzlit potom dalsi ze svitku..musim pockat az se ta prvni uplne rozpadne...mozna to tak ma byt jen bych to rad vedel..


nie. Len na dalsiu zed budes potrebovat dalsi cerveny zvitok. Akurat aby si vykuzlil dalsiu zed musis pockat kym vykuzlis tu prvu (nie cakat az kym sa rozpadne) ;)" title="Wink

_________________
"Clovek je zivy dokaz, ze z opice moze vyrast svina." (c) Janovic


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 3:57 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 30:52:49
Status: active
Reg. players: 0
cize ked kuzlis z Red zvitkou mozes pokracovat iba red? nemozes menit zvitky ?

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 4:47 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Fri Jun 01, 2007 5:43 am
Posts: 12
Location: Otrokovice
Online: 448:18:42
Status: active
Reg. players: 0
Lukmagic wrote:
...

prave ze kdyz uz mam jednu zed z cerveneho svitku vykouzlenou nemuzu vykouzlit dalsi z cerveneho svitku


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 4:49 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat May 13, 2006 3:39 pm
Posts: 135
Online: 195:45:27
Status: active
Reg. players: 0
Atthidu wrote:
Vojtass wrote:
No myslim ze by nebylo spatny kdyby elementalni mag mel nejakej resist na svuj element vym ze to us tu nekde bylo ale i tak se ptam.
to by se pak dva mage stejne skoly magie by se nemohli skoro vubec zabit.Jedine ze by resisty platily v pvm


Ten resist bych dal treba jen 10-20.

_________________
Image
Život je, jako když tě uštkne had. Chvilku se trápíš a pak chcípneš...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 5:06 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 9:06 am
Posts: 257
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Slim_ wrote:
Atthidu wrote:
Vojtass wrote:
No myslim ze by nebylo spatny kdyby elementalni mag mel nejakej resist na svuj element vym ze to us tu nekde bylo ale i tak se ptam.
to by se pak dva mage stejne skoly magie by se nemohli skoro vubec zabit.Jedine ze by resisty platily v pvm


Ten resist bych dal treba jen 10-20.


Ja si myslim ze by to takhle mohlo byt udelane, zadne zasadni zmeny by to neprineslo a precijen mag vyuzivajici dany element by na nej mel mit nejake rezisty.

_________________
Emp - stavitel
Lady Dearbhail - slecna s povolenim okradat
Nepos - smolar


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 5:43 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2007 2:14 pm
Posts: 780
Location: Daug ;)
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
To ze mag nema ability bych prekousl diky poctu jeho kouzel a jeho obrovske univrzalnosti a vyuzitelnosti ve vsech situacich, ale ten rezist by se fakt sikl.A pokud ne rezist k magovi, tak zrusit rezisty rangerum.On je mozna oslehanej vetrem a zvyklej na zimu a horko kdyz se pohybuje tou divocinou, ale mag s tim elementem primo pracuje.Je pak primo nelogicke ze nejakou takovou vec nema :?" title="Confused

_________________
Image <-Chcete se stat autorem?/Wanna be author?
Porn-Pie.com - Pirozkuv novy projekt


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 5:45 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 30:52:49
Status: active
Reg. players: 0
pride vam mag v pvm slaby? alebo ma moc male bonusy proti opacnej skole ?
pokial ste dva krat odpovedali ano, chodte na blizzard forum, tam pocuvaju taketo kecy a kazia hry
podkial ste dva krat odpovedali nie, tak neviem co riesite :P" title="Razz

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jun 07, 2007 5:47 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat May 15, 2004 8:22 am
Posts: 413
Location: Brno/Havířov
Online: 2269:24:29
Status: banned
Reg. players: 0
Triinu wrote:
Lukmagic wrote:
...

prave ze kdyz uz mam jednu zed z cerveneho svitku vykouzlenou nemuzu vykouzlit dalsi z cerveneho svitku

to je tím, že dokud ta zeď stojí, je ta kupa svitků už používaná... udělej si více kupek po menším počtu a jsi za vodou...

_________________
Ioma - Vrchní čaryfuk - v současné době chytla moribundus a mění se v divou zvěř.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 20
 [ 486 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Next

Board index » Herní témata
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek