* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Herní témata Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
PostPosted: Fri Dec 17, 2010 9:35 pm

Adept
Adept

Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zippade wrote:
Existuje NPC, ktore zadava ten quest, na ktory je potreba hlava assasina a 2 black spider hidy?. Byvalo to v Paladine, no sklep je premiestneny na panzer.

existuje...

Leshrack - mocný zvířecí přítel temna.

Profile ICQ  

Ads
PostPosted: Thu Mar 31, 2011 5:11 pm

Adept
Adept

Online: 240:17:13
navrhujem zmenu npc questu s knihou,kteru treba z hrbitova pri hc (zadava mag v hc)
- moznost otvorit truhlu az po zabiti npc (ten liche,co tam je)
a zmenit award (aby sa to oplatilo pre vyssi lvl)

Ten kto sa hra zadarmo nema pravo ziadat, moze len navrhnut,alebo poprosit o zmenu.

Profile ICQ  

PostPosted: Thu Mar 31, 2011 9:33 pm

GM
GM

Online: 2380:32:03
Neni nejmensi duvod menit award - je to quest mineny pro levely odpovidajici presne tem NPC, ktere na hrbitove jsou. Cili lowbie ... vyssi levely maji jine moznosti na jinych mistech. To se zabitim, se jeste zvazi - drive to tak nebylo, protoze ten lich rozhazoval vsemi oblibene kouzlo halucination

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 04, 2011 2:43 pm

Adept
Adept

no ono hlavne si neviem predstavit,ako by ho zabila postava na nizsom lvl (pekne sa heali)
ak to ma zostat pre low lvl, mohlo by sa potom vymenit to npc (trebars za mummy)

Ten kto sa hra zadarmo nema pravo ziadat, moze len navrhnut,alebo poprosit o zmenu.

Profile ICQ  

PostPosted: Mon Apr 04, 2011 3:20 pm

Adept
Adept

Online: 2581:08:06
Ke knize se dostaneš i když nemáš zabitého licha.

Profile  

PostPosted: Thu Apr 07, 2011 2:58 pm

Adept
Adept

Mono
preto navrhujem: moznost otvorit truhlu az po zabiti npc
a dat tam slabsie npc

teraz je Q robeny stylom - kamarat s vyssim lvl parni mi licha a dalsi kamarat odomkni mi bednu (pripadne ak ma clovek roguna, 2. kamarat odpada), alebo kamarat vezmi mi na neho agro a ja si opnem/necham opnut truhlu

alebo nie?

Este ma prave napadol navrh na quest (to uz je na tvorcoch,ci sa oplati,alebo im pride zaujimavy):
miesto,kde sa Q kona : Daugas, hrad, ork cave
popis: stratil sa hradny kuchar, nachadza sa uvazneny v ork cave (bud v klietke, pri pavukoch,alwbo v poslednej miestnosti,ci niekde inde - ak bude pri stole,moze mat frazu,ze musel varit ich bossovi)
riesenie questu - bud zada niekto na hrade (najdi kuchara, pripadne moze byt este nejaky svedok,ktory videl,ze ho vzali),alebo proste len v orku najde parta kuchara
ci to bude s klucmi,ako pri zenskej u lupicov,to uz je jedno, odovzdanie na hrade,kde bude odmena (napr. xp a hg panvica)

vyhody questu: nejde o Q s itemom,ktory si moze clovek kupit, do orku mozu len urcite lvl,cize ten Q si nikto neurobi s vyssou postavou,pripadne vyexpenym kamaratom, teda ide o Q,ktory musi clovek naozaj urobit s danou postavou,aby dostal odmenu (co mi pri niektorych Q chyba a nepride velmi koser,ked si hrac len kupi itemy a odovzda), ozivenie dungu
nevyhody: zatial ma napada len to,ze to treba urobit (a nadstavit,aby npc neinteragovalo s ostatnymi npc,atd.)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon May 16, 2011 7:44 pm

Scout
Scout

Online: 00:00:00
Medejský quest z hospody Valeuv případ nemá konec(expově jo, ale ne dejově). Nyní poslední ncp řekne, že mu mám já říct, že se sejdou tam a tehdy, ale Vale už se mnou mluvit nechce.

Profile ICQ  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 5 of 5
 [ 107 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

Board index » Herní témata
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex