* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Další hry
Author Message
PostPosted: Mon May 11, 2009 4:50 pm

Skučil

Online: 230:34:40
Status: active
Reg. players: 0
zdravim, na tuto hru slysim samou chvalu, absence poplatku zni lakave na druhou stranu to neni tradicni mmorpg

rad bych slysel nazor nekoho kdo tam neco nahral, ne reklamni balast z webu

tak jaky to je?
jak je to s datadiskama? musim jich mit 3 prdele abych si rozumne zahral?
da se tam nejak bavit po projiti kampane (vyjma pvp)?
jake je tam pvp?
a co pvm?
a vuubec vsechno :)

predem diky kazdymu 8)

popripade doporucte jinou onlinovku ;)

Profile  

Ads
PostPosted: Mon May 11, 2009 5:36 pm

Master
Master

Online: 00:07:53
GW jsem kdysi hraval s pirozkem a kotel jsme si tu hru uzili :) Nedavno jsem ji znovu nainstaloval.

Takze: Kampane jsou docela zajimave, nejakou chvili to zabere, nez ji clovek dojde. Bohuzel GW uz ted nehraje tolik lidi jako kdysi, takze vetsinou si PvE (Player versus Enviroment - obdoba endorskeho PvM) si musi hrac vysolovat. Po dohrani kampane jsou ruzne harvester oblasti, kde clovek muze farmit bud rare craftovaci material, ze ktereho mu potom mocne NPC vykova jeste mocnejsi armor, nebo farmi prachy a v neposledni rade unique itemy. Taky je tam kotel vedlejsich questu. Co je na GW hezky tak ze byvaji takove ty akce, (helloween, vanoce) kdy se vyzdobi mesta prijde velke npc a dava hadanky, hraji se multiplayer hry jako zavody brouku a souboje s žužu... Po dokonceni hry navic s postavou muzes honit nejruznejsi tituly (za 100% objevenou mapu, za hustyho pvpera, za plneni questu na hard mode... fakt kotel titulu)

Hra se sklada ze zakladni hry (Prophecies) a trech datadisku - Factions, Nightfall a Eye of the North. Factions jsou v asijskem prostredi, Nightfall se odehrava v tropicke pousti a Eye of the north navazuje na kampan prophecies v horskych prostredich. Co se tyce Prophecies, tam je od kazdeho neco. Zakladni povolani jsou Monk (healer), Necro, Warrior, Ranger, Elementalist (mag) a Mesmer (typek co rozkurvi uplne vsechno :)). Ve Factions jsou pak Asassin a Ritualist. Co se tyce Nightfallu, tam je Dervish a Paragon. Co se tyce EotN, tam zadny novy povolani nejsou. Hru muzes bez problemu hrat bez datadisku, stejne tak jako kterykoliv datadisk bez puvodni hry. Co tu ale prinasi problem je fakt, ze pokud clovek nema vice titulu (aspon 2), je v obrovsky nevyhode v PvP i v PvE, ponevadz kazdy datadisk prinasi nove a dost potrebne skilly.

GW je hlavne o PVP. Hraji se souboje guild (na zebricek), team areny, hero areny a Heroes' Ascent (majty ultra arena :)) Pak jeste jakesi dobyvani mesta ve Factions, ty bohuzel nemam. Kouzlo v PvP v GW je v tom, ze hra je perfektne vyvazena a clovek musi opravdu peclive sestavovat jak svoji postavu, tak i celou partu. Jsou stovky moznych vyuzivanych kombinaci, ktere maji obrovske vyhody, ale samozrejme i slabiny. Je to proste o mysleni, strategii a sehranosti teamu. Kam se hrabe UO :) EDIT: Jo, jeste jsem nerekl, ze nemusis expit postavu, jestli chces hrat pvp. Staci zalozit PvP-only postavu, ktera muze byt jen v pvp oblasti, ma max. lvl a i nektere skilly. Vyhravanim v PvP soubojich pak ziskavas Factiony - body, za ktere si dalsi skilly kupujes.

Uz jsem se zminil, ze ve hre jsou kvanta skillu. Ovsem podstatny detail je, ze postava muze mit 'vybavenych' jen 8 skillu do sveho 'buildu'. Techto 8 skillu pak pouziva v PvE, nebo PvP. Skilly si samozrejme muze kdykoliv vymenit, nebo pozmenit, kdykoliv kdyz je ve meste (coz je opravdu kazdou chvili). Navic postava ma sice svoje primarni povolani, ale taky sekundarni povolani, ze kteryho taky cerpa skilly. Diky tomu se ti klidne muze stat, ze k tobe pribehne monk, ktery do tebe zacne busit palici a bez problemu se u toho jeste bude lecit. :D

Kazdopadne, GW maji zajimavy poutavy pribehy, clovek si to rad zahraje i nekolikrat a PvP je opravdu zazivny. Ovsem pokud hledas hru, kde 'si budes hrat', neco jako v ultime, tak GW asi neni to pravy. Vsechno je tam dost primocary. Zadny crafteni (crafti jenom craft NPC), zadny NPC, zadny PK v prirode. Ono ostatne ani nikoho v prirode nikoho nahodne potkat nemuzes. Funguje to totiz na tom principu, ze ve meste sezenes partu (nebo taky pujdes sam) a vyjdes branou do 'explorable area'. Procemz sice stale jsi pripojenej k GW serveru, ale nahle se vsechno zacne odehravat oddelene od ostatniho sveta. To znamena ze na jednom jedinym miste muze byt 2000 lidi najednou, ale kazdy pritom bude na tom miste sam/s partou.

Ja osobne mam z GW zakladni hru a datac Nightfall. Minulej tyden mi ale prisel mail z X-zone, ze factions a EotN jsou za 400 a 500 (driv stala JEDNA hra 1000kč), takze uvazuju ze si je koupim.

Joo, jeste jsem zapomel. V Prophecies dostanes 4 sloty na postavy. V kazdym dataci jsou 2 sloty, pricemz sloty se scitaji. Sloty se daji i dokoupit. Pokud bys chtel hru i pro brachu, budes mu muset koupit novou hru. Leda ze by hral postavu na jednom z tvych slotu, ale musel by s tebou byt v guilde, protoze guilda je na cely account.

Dalsi otazky rad zodpovim :)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon May 11, 2009 6:43 pm

Master
Master

Online: 00:00:00
Reg. players: 1
Guild Wars parádní hra ... no prostě viz. posts hore ;-)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon May 11, 2009 8:27 pm

Ancient
Ancient

Online: 1669:24:00
a preto ste skoncili na endore =)

Profile ICQ  

PostPosted: Mon May 11, 2009 8:39 pm

Adept
Adept

Online: 291:28:46
dobře ty :D

Staflik 25+ level
Nat 20+ level

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 12, 2009 7:03 am

Master
Master

uhlyk wrote:
a preto ste skoncili na endore =)

na endoru jsem hral uz predtim... prestalo me to bavit -> odesel jsem za pirohem na GW... po roce intenzivniho hrani uz zkratka to zacinal byt stereotyp -> zkusil jsem z hecu nainstalovat endor a zase me to chytlo. I na piroha to nejak prislo :). No a nedavno uz jsem to chtel proste zapnout znova, abych si vzpomel na ten jeden rok, co jsem byl s tou super bandou lidi v guilde :)

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 12, 2009 8:50 am

Adept
Adept

Škoda že neny nějakej free server :(

Staflik 25+ level
Nat 20+ level

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 12, 2009 10:29 am

Master
Master

Online: 00:00:00
Reg. players: 1
acer wrote:
Škoda že neny nějakej free server :(

piráte ! 8)

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 12, 2009 11:26 am

Adept
Adept

Np, já sice sám nechápu lidi co si nezaplatí za zábavu když jeto baví, ale sám to nedělám, protože přece nebudu dávat do hry 300kč měsíčně když mto za nějaou dobu přestane bavit a to vim že přestane u hry vydržim maximálně měsíc :)

to mě naučila UO heč!

Staflik 25+ level
Nat 20+ level

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 12, 2009 12:14 pm

Master
Master

vsak prave GW je zadarmo, tyve :P Jediny co platis je krabice s hrou a account klicem... pricemz dnesni cena 400kc je oproti puvodnim 1000 uplne kralovska :)

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 12, 2009 2:53 pm

Demigod
Demigod

Online: 2405:38:21
mno nic moc, zezacatku pecka ale pak nic jinyho. bez poradny party znamejch je to nuda..

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy

Profile WWW ICQ YIM  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 11 posts ] 

Board index » Další hry
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum