* Register   * Advanced search 
Search for:

Post new topic Reply to topic Board index » Další hry
Author Message
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 8:57 pm

Master
Master

Online: 351:54:04
Status: active
Reg. players: 0
Tak co? Kto vsetko pobieha po Agone ?

V:nesucitit s modrakmi, alebo hrajem tu hru preto aby som sa bavil ja!

Zerk

Profile WWW ICQ YIM  

Ads
PostPosted: Wed Jan 13, 2010 9:12 pm

Demigod
Demigod

Online: 2355:14:30
JA ne, pokud by bylo vic lidi mozna bych zkusil :] Hod neakej popis z tvojeho pohledu :p

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 9:56 am

Adept
Adept

Online: 00:00:00
Reg. players: 4
Já jsem si to koupil hned po vydání, ale nechytl mě ten FPS styl boje. Kdyby to bylo standartně na last target tak tam možná sedím do dnes. Další věcí byl špatně nastavený skill cap, aktivnější hráči měli archery,melee i magery na stovce, takže do tebe praží magii, když přiběhnou sekaj a když utíkáš tak střílejí lukem, to všechno se stovkovým skillem. Možná už to ale opravili. Třetí a poslední věc co mi tam vadila na začátku bylo málo spawnů. Po releasu naběhly do hry tisíce hráčů, ale spawnů bylo málo. Hledal jsem alternativy, ale dál od měst byly těžší moby, takže nezbylo než čekat na spawnu pěti potvor v pěti lidech a snažit se to dorazit a polootit.

Profile  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 10:48 am

Demigod
Demigod

Tanaros wrote:
Já jsem si to koupil hned po vydání, ale nechytl mě ten FPS styl boje. Kdyby to bylo standartně na last target tak tam možná sedím do dnes. Další věcí byl špatně nastavený skill cap, aktivnější hráči měli archery,melee i magery na stovce, takže do tebe praží magii, když přiběhnou sekaj a když utíkáš tak střílejí lukem, to všechno se stovkovým skillem. Možná už to ale opravili. Třetí a poslední věc co mi tam vadila na začátku bylo málo spawnů. Po releasu naběhly do hry tisíce hráčů, ale spawnů bylo málo. Hledal jsem alternativy, ale dál od měst byly těžší moby, takže nezbylo než čekat na spawnu pěti potvor v pěti lidech a snažit se to dorazit a polootit.

Ja hlavne co jsem koukal tak pak ty ldii jak rychle nebehli tak rychle opadali :]

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:03 am

Adept
Adept

Tak to je dneska skoro standart, víc hypu než odvedené práce. Většinou to hře uškodí a efekt je přesně opačnej než chtěli. Servery nestíhají nápor hráčů a odrazují tím i ty, co by to hráli i bez hypu.

Profile  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:25 am

Master
Master

Tak. Ja tam hrajem asi 2 tyzdne. FPS styl boja je super narozdiel od last targetu. Pri last targetu ti staci jeden dobry klik. Pri aimovani musis proste mat tie kliky stale. Tym sa ten boj krasne predlzuje.
Co sa jedna skill capu. To bude asi tym, ze tam ziaden nie je. :P Ved ty mozes mat tak isto vsetko na 100 a vyuzivat vsetky druhy boja. Nie si LEN mag alebo LEN archer. Pekne mozes vsetko a to je na tom to krasne.
S tymi spawnami suhlasim. Na zaciatku mas zabijat goblinov ktorych je zalostne malo. Ale uz to kompenzuju pk resp. hraci inej frakcie co to tam chodia kosit kvoli aligment. :P
No povedzte, co je krajsie ako ked sa traja nahanate na jednom spawne, dojde tipek, vsetkych vas pokosi a polooti.

Zerk

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:35 am

Adept
Adept

Mluvím o soft skill capu, vzhledem k tomu, že všechny chary můžou mít všechno, tak to mají blbě nastavené. Skilly mají rychle padat při velkých číslech. Současným nastavením ochudili hru o diferenciaci postav (řekněme hráči vytvořená povolání). FPS má určitě něco do sebe, ale nesedne každému, potřebuješ na to hlavně lepší stroj.

Profile  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 11:50 am

Master
Master

Co ta vedie k tvrdeniu "vzhledem k tomu, že všechny chary můžou mít všechno, tak to mají blbě nastavené" ? Ty budes asi dost close minded nie ? Tu ide o PvP hru, kde ma mat kazdy rovnake moznosti. A ako sa dosiahnu rovnake moznosti ? Ze nebudes hracov obmedzovat! Od zaciatku bolo deklarovane, ze kazdy moze trenovat vsetko. Tym krasne vylucili moznosti altov ktory su na velke ... a staci ti jeden char.
Co sa jedna toho, ze ochudobnili hru o rozne povolania. Ano, ale na co by boli povolania ktore nie su v PvP pouzitelne. Nemusime chodit daleko na priklady o nepouzitelnych charoch v pvp ala melee chary na endore (vlastna skusenost).

Zerk

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 12:50 pm

Adept
Adept

Když vyjdu z tvého názoru, tak můžou skilly rovnou zrušit a je z toho střílečka s equipem.

Profile  

PostPosted: Thu Jan 14, 2010 1:21 pm

Demigod
Demigod

Srovnam s OSI. Tam muze mit taky akzdy vsechny skilly, ale musi se vejit do skillcapu 700a pozdejc dale.. To je o skillu, umeet si udelat postavu, an ten svuj template si sehnat itemy.. Kdyz muzes mit vse na 100 tka ej to lehce nuda :/ A prave jak ty rikas PVP. Tak zrovna tohle tvori velky rozdily mezi novyma hracema a starejma...

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Fri Jan 15, 2010 6:24 pm

Endor manager
Endor manager

Rahzel wrote:
Srovnam s OSI. Tam muze mit taky akzdy vsechny skilly, ale musi se vejit do skillcapu 700a pozdejc dale.. To je o skillu, umeet si udelat postavu, an ten svuj template si sehnat itemy...

Problem je, ze stejne v takovem systemu existuje pomerne maly pocet templatu, ktere se daji dobre hrat. Cili ve chvili, kdy mas rozumny pocet povolani, je to jedno.

http://www.sosariantales.com/Tale%2004% ... 20pker.htm

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Jan 15, 2010 6:41 pm

Demigod
Demigod

Demostenes wrote:
Rahzel wrote:
Srovnam s OSI. Tam muze mit taky akzdy vsechny skilly, ale musi se vejit do skillcapu 700a pozdejc dale.. To je o skillu, umeet si udelat postavu, an ten svuj template si sehnat itemy...

Problem je, ze stejne v takovem systemu existuje pomerne maly pocet templatu, ktere se daji dobre hrat. Cili ve chvili, kdy mas rozumny pocet povolani, je to jedno.

No pozdejsi AOS+- bylo hratelnych templatu uz slusna sbirka.. Pak pridali mraky novejch skillu a pro me to ztratilo halvu a patu :]

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Fri Jan 15, 2010 7:50 pm

Ancient
Ancient

Online: 1669:24:00
tak povolanie sa da definovat aj inak ako skillmi... mas tu staty a equip... inak neviem o co viac je tazke dobre si spravit skill pri skillcape ako dobre si rozhadzat equip pri danom pocte slotov...
toz spravit si postavicku je vo vacsine mmorpg to jednoduchsie... hlavne par mesiacov po vydani hry uz mas tisice guildov ako nato... ale najdolezitejsie je hrat staru hru a buchat sa po hrudi aky si oldschooler...

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Feb 05, 2010 6:58 pm

Endor manager
Endor manager

Feroslav wrote:

Co sa jedna skill capu. To bude asi tym, ze tam ziaden nie je.

Uz jen tato informace mi staci k tomu, abych se o takovy trash nezajimal. Zadny skill cap je prvnich asi tak 5 dnu vetsi zabava, po case zacne universalni superman nudit, protoze hra nema absolutne zadnou pestrost, nutnost vhodne kombinovat povolani.....
Zajimave je, ze ani po 12 letech online her se spousta tvurcu nepouci a snazi se prorazit s timhle nesmyslnym konceptem. A samozrejme neprorazi.

http://www.sosariantales.com/Tale%2004% ... 20pker.htm

Profile ICQ  

PostPosted: Fri Feb 05, 2010 11:17 pm

Demigod
Demigod

Demostenes wrote:
Feroslav wrote:

Co sa jedna skill capu. To bude asi tym, ze tam ziaden nie je.

Uz jen tato informace mi staci k tomu, abych se o takovy trash nezajimal. Zadny skill cap je prvnich asi tak 5 dnu vetsi zabava, po case zacne universalni superman nudit, protoze hra nema absolutne zadnou pestrost, nutnost vhodne kombinovat povolani.....
Zajimave je, ze ani po 12 letech online her se spousta tvurcu nepouci a snazi se prorazit s timhle nesmyslnym konceptem. A samozrejme neprorazi.

tod otazka, hodne mmorpg na tom jede a funguje.. znam i lidi co hrali na osi nekolik, let a vyhovovalo jim to... Ale to je stara vec.... MMORPG neni o hre ale o lidech... V dobry parte jsou lidi schopny hrat cokoliv

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy

Profile WWW ICQ YIM  

PostPosted: Wed May 19, 2010 9:21 am

Adept
Adept

Status:
Koukám, že Tanaros viděl tuto hru velmi krátce, minimálně jsi nebyl v hlavním městě. Není pravda, že můžeš mít uplně všechny skilly na max. Prostě uplně všechny ne. Některé skilly, který si zakoupíš "locknou" jiné skilly, které si prostě už nekoupíš, většinou se to týká toho, že jsi buďto uber melér a nebo uber mág.

Za další, tato hra nepodporuje, respektive ani neumožnuje mít více postav na serveru na jednom acc, můžeš mít jenom jednu, nebo si kup další acc. To souvisí se skillama v podstatě, buď u kompu trilion hodin a máš gm skilly. Btw chci Vás vidět jak sekáte stromy a iron na šípy, když jsme u toho na GM achery, regy nevyjímaje.

Spawn goblinů, a tak nějak spawn obecně; nějak jsem nepocítil výrazněji, že by mi někdo kradl moby, naopak jsem byl někdy rád, že na spawnu nejsem sám. Z velice prostého důvodu, spawn má 2 minuty, agrro je v podstatě instantní na cirka 100 +- metrů (což je velmi dobře) dokonce si i mobové snad "říkaj" že tam někdo je, takže na Tebe nakonec naběhnou všichni. Abych nechodil kolem, horké kaše, nestihneš vybít spawn, poskinnovat, vylotit, prostě to nedáš, z tohodle pohledu je vše v pořádku.

Systém boje je nádherný, konečně něco musíš dělat, a ne že Ti to dělá autoatack, jsem fakt rád, že neexistuje last target. Šípy nelítají rovně musíš dávat náměr, paráda.
Nikdo Tě nesejme na jednu ránu, prostě nikdy nikdo ani kdyby se zbláznil. Osobně jsem zdrhal PK párkrát s newbie postavou, asi za mnou stáli všichni bohové ale prostě mne nedostal, kličkování mezi stromy, šutry, křovím funguje skvěle, následné potopení do vody atd atd.
Je naprosto výborný, že se nemůžeš koukat přez rameno, jen na mountovi se můžeš kouknout, což je také velmi výborné, je to prostě jako v reálu, když zdrháš, tak se nemůžeš moc koukat za sebe co se Ti děje za zádama.

Asi se dál nebudu rozepisovat, je to spíše PvP hra (všichni jsou proti všem v podstatě), PvE je okrajové (koho taky baví repetativně chodit jednu instanci, viz extrém wow, )
Je to hra zaměřená na jinou skupinu lidí co musí něco mačkat, a ne že to za ně dělá někdo jiný, započítal bych i addony, prostě addony/scripta/externí programy nemůžeš mít (zakázané).
Přiznám se, že používám externí nějaké prográmky, například na nahození zbraní, magické hole + kouzlo, ale to je domácí provenience, v podsatě ten program za mne zmáčkne po stisknutí "F1" - "1" tabulátor (war mode) nebo prostě něco jiného, ušetří mi to 2x bouchnutí do klávesnice.

Jde to aplikovat i na trénování skillu magie, dáte si nějakou plovoucí mezeru mezi kouzlením a máte vystaráno, ale nedoporučuji, todle si fakt hlídaj.

Výborné co mi scházelo ve wowku je, že pokud umřete zbyde Vám jenom newbie zbraň(nedá se s ní trénovat skill) Takže tam jste potom jen v trenýrkách :)

Je to prostě 3D Ultima, můžete vyrobit všechno, baráky, zdi, schrnu do jednoho - můžete udělat města, vesnice, lodě, dobývací stroje ve velmi HC atmosféře.

K té náročnosti hw bych podotkl snad jen jedno, když se přešlo na Endoru na ten novej systém bez Yoka atp. Tak jsem musel uprgadovat kvůli tomu počítač, přitom UO je 15 let stará hra, která běhala na 50x horších strojích než jsou teďka. Takže nechápu proč do toho někdo plete "náročnost hw" to je kec sorry. Beztak dneska pořídíš herní stanici za pár šupů.

Normálně hraju darkfall na noťasu a je to uplně normální plynulé, detail dostačující, krásné.
No abysme zase spadli z té višně zpět na zem, tak už od hráčského mládí stahuju grafiku na minimum, je to kvůli tomu, že mne nezajímají nějaký stíny, křoviny, tráva, kouř, výbuchy, grafiky kouzel a jiný kokotiny, chci vidět moba, chci vidět hráče který se ke mne plíží, a ne že tam vidím jenom dokolečka grafiku kouzla kvůli kterému to zabere půlku monitoru, díky nechci :)
To je zvyk z CODů ;) Dooma po síti jsem taky hrál na černobílim monitoru bez zvuku a šlo to.

Když si udělám jednoho supermana, tak dám věci kámošovi, smažu toho supermana a udělám jiného, mam celkem 6 ras, mam teda co dělat abych 6x udělal toho supermana zase. Co si budeme povídat, nehodlám v této hře nechat mládí, půl roku zahraju a přejdu na něco jinýho, upíchnout se u jedné hry do zblbnutí neee :)
Na endoru se to taky zaseklo na 40 levelu a nějak není coby dál :)

K systému boje, že na krátkou vzálenost sekám třeba vidlema to je jedno, pak když začne zdrhat, tak do něj šípama, co se komu nelíbí ? Je zaprvé blbost, že se někdo k Tobě otočí zády(má postih na defense) ale je to logické vyustění bojů, magie se používá na doplňení staminy, kterou btw potřebuješ uplně na všechno. Pokud tedy nejsi jenom mág kterej to kosí pěkně z dálky.
A hlavně pokud si newbik tak nesmíš předpokládat, že za týden budeš "superman" :-)))

Tato hra je spíše o tom, jak je kdo líný/akční mačkat klávesnici/myš, není to hra pro lidi co chtěj spát u hry a nic nedělat :) prostě je promne prozatím super. Rozhodně lepší jak WoWko pro děti.

Profile ICQ  

PostPosted: Tue May 03, 2011 7:47 am

Skilled
Skilled

Online: 288:39:32
Status: banned
Tak ako? Vyskusal niekto Darkfall? V akom clane sa nachadzate?

Profile ICQ  

PostPosted: Thu May 05, 2011 8:31 am

Skilled
Skilled

Online: 288:39:32
Status: banned
Keby niekoho zaujimalo ako vyzera pvp a komunikacia v Darkfalle:

http://www.youtube.com/watch?v=_H73NKqIX3E&hd=1

Profile ICQ  

PostPosted: Sat Nov 12, 2011 4:18 pm

Newbie

Online: 06:20:45
Existuje tam nějaká pořádná česká komunita ?

Profile  

Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 19 posts ] 

Board index » Další hry
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex