Bloodline ChampionsMOBA - Multiplayer online battle arena
Online PvP arénovka dostupná od minulého roku.
Registrace a stažení hry zdeRecenze GameparkRecenze DoupěKomentář zakladatele:Dle mne naprosto bombastická pvp gameska, která může být jak nenáročná na čas, tak u ní můžete trávit klidně celé dny v kuse. Záleží jen navás, kolik času jí obětujete, ale oproti jiným hrám stačí klidně i 15 minut denně.
Máme kolem 20ti hrdinů z 4 různých class (melee dps, ranged dps, tank, healer) s tim, ze kazdy z hrdinu ma sve vlastni unikatni schopnosti a je jen na hracich, jaka kombinace jim bude nejlepe vyhovovat.
Hrac zde ziskava Grade(uroven pvp skillu), lvl(pocet zkusenosti hrace) a pokud hraje ladder,tak i body v jednom ze tri zebricku.
Zezacatku ma kazdy hrac otevrene 4 hrdiny, s tim, ze kazdy tyden se tito hrdinove meni. Hrdinove se daji unlocknout navzdy pomoci Bloodcoinu, ktere ziskavate za hrani a questy (stylu vyhraj 5 bodovanych zapasu v posobe atd....)
Dale se pomoci penez daji kupovat oblecky, zbrane, emote, avatary, podpisy, nic z toho vsak nema vliv na schopnosti postavy, jde jen i image. Coz vsak dela hodne. Klasickym prikladem je endorsky Nekromant na frenziedovi s ligarskou robou. Vypada to paradne, ovsem bonus to nedava zadny(hp mounta a bonus do staminy vynechavam, berme,ze je frenzied nedava).
Mame zde 3 mody.Arena - 1/1 az 5/5 s tim, vyhrava team, komu prezije jako poslednimu alespon jeden hrdina. Po 2 minutach(standartne) se zacne zmensovat mapa. Standartne se hraje na 3 vitezstvi, ale je mozne hrat i na 1 ci 7.
Conquest - cilem hry je zabirani uzemi, vyhraje ten team, ktery zabere zabere a udrzi kontrolni body po nejdelsi cas(prevazuji se misky vah, az jedna "pretece")
Capture the Artefakt - Cilem hry je prinest artefakt soupere z jeho baze na bazi vlastni a zaroven ubranit svuj artefakt. Pote, jakmile jsou oba dva na jedne bazi, je nutne ji ubranit po 10 sekund.
Da se hrat prez Singleplayer, Custom Game, Private Game a LadderSingleplayer - hrac ma moznost hrat vsechny hrdiny, a vsechny mody + zapnout vymozenosti jako 100procent energie po cely cas a vypnuti cold downs
Custom Game Zalozite hru a ta se ukaze vsem hracum, kteri hledaji zalozenou hru.
Je mozne omezit vstup jen na urcity GRADE.
Private Game - Stejne jako u custom game, ovsem zde vy sam pozvete vybrane hrace z vaseho friend listu ci clanu
Ladder - Bodovany zebricek pro ARENU, hraje se bud Solo(3/3), kdy hrajete s/proti hracum stejne urovne grade, system vas vsak pripojuje automaticky,takze si nemuzete vybrat s kym budete hrat.Dale 2s (2/2), kdy mate v tymu spoluhrace a tvorite tym, ktery ma urcity pocet bodu a grade, bojujete proti hracum podobneho poctu bodu.
3s neboli 3/3 je to same jako 2s,akorat mate v tymu 3 hrace. Tento typ hry je nejvice vyvazeny a nejlepe financne ohodnoceny.
http://www.youtube.com/watch?v=wZxR-8SkKFk