* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 4:31 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Sepište sem vše, co s touto úpravou nejde/zlobí. Ať to není rozházené po různých tématech.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 4:35 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Dec 02, 2006 8:12 am
Posts: 76
Location: Brno
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
mohl by bejt ten prikaz co tu ptakovinu, u jednoho charu, vypne? :-)" title="Smile

drobnej report:
-nefunguje vypsani jmena pri kliknuti na hrace/NPC
-pri kliknuti na item se jmeno(pocet) itemu nezobrazi v jurnalu
-napis se zobrazuje jak se mu zachce a casto je prekryvan mysi
-u pulky veci to nefunguje vubec(forge/anvil/ruzny sutry a stromy)
-volba barev je naprosto silena
-zobrazuji se RW
-nezobrazuji se vlastnosti setu

_________________
Baltazar!!!
(ne, nejsem smoulinka ":P" )


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 4:42 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Dec 18, 2008 2:10 pm
Posts: 815
Online: 00:07:53
Status: active
Reg. players: 0
Rytmus wrote:
mohl by bejt ten prikaz co tu ptakovinu, u jednoho charu, vypne?

Neni nahodou napsano ve zmenach jak si tooltipy nastavit do stare podoby? :P" title="Razz

Rytmus wrote:
-u pulky veci to nefunguje vubec(forge/anvil/ruzny sutry a stromy)

Sutry a stromy jsou staticy, ne itemy. Forge a anvil jsou deedy coz je podovnej princip.

No, a jinak mam bone helmu s jednou dirou, ve ktere je gem, a pise mi to "a bone helm (medium socketed[1])" a pod tim "socketable".

_________________
Image
Pozn.: Serenu na Endoru jsem měl už asi od r. 2005, ale udělal jsem s ní maximálně tak 15 lvl, takže to nepočítám :)
Cube & Ravage: Heeding the Call (Guild Video)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 4:49 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Mar 18, 2004 12:38 pm
Posts: 905
Location: Shakallovo doupě temnoty
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Narduris set. Mam na sobe vsechny 3 casti a neukazuji co davaji dohromady. Pouze co dava kazda cast jednotlive.

_________________
Rain služebnice Shakalla


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 5:36 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Dec 18, 2008 2:10 pm
Posts: 815
Online: 00:07:53
Status: active
Reg. players: 0
Ve hre jsou logle 2 postavy, kazda nekde jinde.

Postava #1 ma na sobe magicky item.
Postava #1 prijde k postave #2. Postava #2 si chce prohlednout item druhe postavy, ale hle: ono to napise jako kdyby byl obycejny.

Jakmile si postava #1 item sunda a znova nasadi, uz to jde u postavy #2 zobrazit normalne.

_________________
Image
Pozn.: Serenu na Endoru jsem měl už asi od r. 2005, ale udělal jsem s ní maximálně tak 15 lvl, takže to nepočítám :)
Cube & Ravage: Heeding the Call (Guild Video)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 04, 2009 8:59 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Nov 18, 2003 11:55 pm
Posts: 441
Online: 825:05:23
Status: active
Reg. players: 0
kdyz se "podivam" kliknutim na (v tomto pripade zbran) magickou vec na jine postave - JINE POSTAVE - automaticky vidim co ta vec dela i s jakym bonusem....je to v poradku?

_________________
Vladd Ferenczy - druid

Krátké překladové cvičení:
Přeložte: Jea, nigga, lúk, vau, šit, wot e bič, fak, yeah, jú foko, jea. (překlad: Podívej, to je hezká holka)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 1:49 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun Feb 17, 2008 1:33 am
Posts: 259
Location: Senec, SK
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Unikát pre summonerov má tooltip nasledovný:

the Leader's Helm
unique
error { errortext ="Property Not Found" }

_________________
Ultima Offline...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Feb 05, 2009 7:39 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Jul 22, 2005 6:45 pm
Posts: 371
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
V důsledku změny těch tooltipů kontejnery nezobrazují stav z razoru (organizer, scavenger hot bag, atd)
Dále bych se chtěl zeptat ET jestli umožní přepínání tooltipů dík.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 12:33 am
 
Scout
Scout
User avatar

Joined: Wed Dec 13, 2006 4:13 pm
Posts: 20
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Melo by byt opraveno zobrazovani setu.
Po restartu:
Unikaty uz nebudou vypisovat tu chybu.
Runy u RW uz by meli byt ukryte a bude se spravne zobrazovat RW.

Ostani veci -
Kliknuti na hrace/NPC funguje, nepodarilo se mi zreprodukovat ze by to nefungovalo ( tooltipy u NPC/PC/Corpse nejsou naschval, je tam zachovane klikani, jelikoz pri prvnim spusteni tooltipu cca pred rokem a pul, kdy to bylo u vseho, to prave u hracu a npc nebylo prilis prehledne )

Nezobrazovani v journalu - tak je to naschval, neda se to ovlivnit.

Napis se zobrazuje vlevo dole od mysi, ale zalezi taky jaky mod zobrazvani je nastaven ( viz navod v novinkach ), takze by mysi byt prekryvan nemel, pokud na nej potom nenajedes ;)" title="Wink

U statickych veci to nefunguje a tak to i ma byt(stromy, ... ) - ty itemy nemaji promenlive jmeno a neposilaji se ze serveru.

Nad barvama se da polemizovat, ale nerekl bych ze jsou silena, kazdopadne muzete poslat lepsi navrhy.


Co se tyce prepinani tooltipu/normalni zobrazeni tak to neni tak jednoduchy. Jakmile ma server zapnuty AOS features, tak je pomerne tezke rozdelit tooltipy a klikani a muselo by se to resit pres jine packety s cimz by byla dalsi prace navic. Prozatim zustanou jedinou moznosti tooltipy, pokud by se to do nejakeho casu opravdu neuchytilo, a vetsine lidi by to nevyhovovalo, tak se nad tim da uvazovat.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 2:05 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun Feb 17, 2008 1:33 am
Posts: 259
Location: Senec, SK
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
U summonov vidieť zbytočný príkaz Drop, Add Friend a Transfer. U jazdítok je ponuka rovnaká, preto transfer asi netreba zmeniť. nevidím využitie medzi Stop a Stay. Nefunguje ako pri All Follow Me a All Come. Oba prikazy summona zastavia a nieje medzi nimi vidite¾ný rozodiel.

_________________
Ultima Offline...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 6:21 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Jul 22, 2005 6:45 pm
Posts: 371
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
U setu mi trošku vadí ta barvička mohli by jste zkusit najít nějakou zelenou podobné té staré? Tahle vypadá jak zubní pasta:)
Ale nejradši bych byl, kdyby se to vrátilo celé :cry:" title="Crying or Very sad


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 7:51 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sun May 21, 2006 5:00 pm
Posts: 313
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Report: mám v backpacku 114 GH najedu na ně myší a správně ukazuje 114, pak naberu do kegu 100 potionu a v backpacku jich zůstane 14, ale když najedu myší stále to zobrazuje 114. Po přelití toho kegu a "nabrání" těch zůstavších GH je v kegu správně 14 GH. Stačí i jen jejich přetáhnutí aby se zobrazil správný počet. Spíš jen kosmetická vada, ale i tak....


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 10:43 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Mar 20, 2007 5:13 pm
Posts: 293
Location: Jezero Bodom
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Polar bear na tiketu Without Briddle ,nevím zda je to kůli tooltipu nebo to tak dělalo i dřív.

_________________
http://www.bodomcraft.wbs.cz/
Image
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sat Feb 07, 2009 3:22 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Apr 03, 2004 2:25 pm
Posts: 256
Location: Daugas 2963/2123
Online: 00:06:18
Status: active
Reg. players: 0
- delsi doba sejvu
- neprehlednost nekterych veci
- nezalamuji se dlouhe texty, tak se stava ze se nemusi vejit pres obrazovku


Jakou maj tooltipy vlastne vyhodu, oproti staremu zobrazovani, ze se opet zapinaj?


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 12:05 am
 
Newbie

Joined: Mon May 31, 2004 10:37 am
Posts: 10
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Set 10+ druida neukazuje bonusy

_________________
Nikdy nerikej ze to nejde kdyz to jde!
Druid Shagruk 28 ukraden (Red)- ukraden
Dada Patrasova rogue 22(Red)
Tulpas heretic 26 lvl (Blue)
Klarovojt paladin 24 lvl (blue)
Araeniel rogue 13lvl (blue)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 8:12 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Aug 01, 2003 10:25 am
Posts: 480
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Dlhsi save nema nic spolocne s tooltipmi :)" title="Smile


Top
 Profile WWW  
 
PostPosted: Thu Feb 12, 2009 9:56 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Kdyz najedu na soketovanej item, tak to pise ze je socetable, i kdyz uz v nem zadne volne diry nejsou, cili soketable uz davno neni. Protoze ve vsech dirach uz nejale runy nebo gemy jsou.

Socetable by to melo psat jen u takovych itemu, kde jeste nejaka volna dira v itemu zbyva.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 10:11 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Dec 02, 2006 8:12 am
Posts: 76
Location: Brno
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
kdyz uz se to nebude vypinat... opravte aspon zobrazeni Jmena a flagu, pri kliknuti na hrace... (starym spusobem - aby se zobrazoval v jurnalu)

_________________
Baltazar!!!
(ne, nejsem smoulinka ":P" )


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 1:57 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Oct 10, 2008 9:15 am
Posts: 139
Location: Nekde v realu
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
A já stále nevidím nad svou postavou flag RP aj kdyz ho mam!!


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 2:07 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Apr 19, 2008 1:56 pm
Posts: 82
Location: Sherwood
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Presne tak, taky sem se chtel zeptat jak ted zobrazit jmena hracu i s flagama (crim, agressor..) protoze ctrl+shift zobrazi jen jmena... dvojklik jen zalozku a paperdoll...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 2:38 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Dec 02, 2006 8:12 am
Posts: 76
Location: Brno
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Miracz wrote:
Presne tak, taky sem se chtel zeptat jak ted zobrazit jmena hracu i s flagama (crim, agressor..) protoze ctrl+shift zobrazi jen jmena... dvojklik jen zalozku a paperdoll...


staci pouzit all names
tuto fci najdes v:
razoru: Hot Keys => Misc => All names
clientu: macros => All names

Ale jak rikam... docela rad bych aby fungovalo aspon todle...
---
A mozna by este nebylo tak spatny kdyby se ty dlouhy nazvy zobrazilovaly ve vice radcich... nezlobte se na me ale kdyz kliknu na item a me se zobrazi napis prez 3 obrazovky... no je to hold uplne k nicemu ;)" title="Wink

_________________
Baltazar!!!
(ne, nejsem smoulinka ":P" )


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 2:57 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2006 3:15 pm
Posts: 696
Location: Vsetín
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Rytmus wrote:
...


Allmanes ovsem toto vubec neresi, toto makro ukazuje pouze jmena lidi kolem sebe a ne tvoje samotne. Takze stejne nevidis jestli jsi agressor, criminal nebo zmastrovany atp.. :roll:" title="Rolling Eyes

_________________
Image
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 3:26 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Dec 02, 2006 8:12 am
Posts: 76
Location: Brno
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ecclesiastic wrote:
...

on se neptal konkretne na svoje jmeno :-)" title="Smile

_________________
Baltazar!!!
(ne, nejsem smoulinka ":P" )


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 3:59 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Apr 19, 2008 1:56 pm
Posts: 82
Location: Sherwood
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ano mas pravdu zapomel jsem se zeptat i na sebe :D" title="Very Happy
To ze jsem crim nebo agresor je pak poznat bud jen podle razoru (odpocitavani) nebo podle vlastni sedive zalozky... Ten flag primo nad hlavou byl lespi :)" title="Smile
S All names jsem v razzoru nejak laboroval, ale myslim ze bez vysledku... Zobrazovalo mi to, tak jak driv, pouze postavy na okraji mapy(nove prichozi..)
No vecer to jeste vyzkousim primo v tom klientovi..
Tak zatim diky


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Feb 13, 2009 4:43 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Dec 23, 2008 11:42 pm
Posts: 160
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
pri namireni na hrace/npc se tooltip zobrazuje, sice v nem nic neni napsany ale ta tabulka seda se zobrazi-nevim jestli ste si toho jen nevsimli nebo to jen proste nejde resit... jen informuju..

nez na me nekdo neco napise... nehraju, bracha je jen linej to sem postovat.


Top
 Profile  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 3
 [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek