* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv
Author Message
PostPosted: Sun May 11, 2008 4:23 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
prominte doufam ze jsem zvolil dobré téma aby jste mi to tu nesmazali ale mám problémy s puštěním UO splňuju všechny požadavky na spuštění abych to trošku popsal :

všechno funguje opatchovani clienta i EndorUpdaterem akorat mě to hlasí chybu Out of memory a přitom mám Windows XP, service pack 2, 2GB ramek dá se to nějak vyřešit jinak už jsem to dřív hrál musel jsem to odinstalovat a tedka jsem chtěl začít hrát s kámošem a nejde mi to mužu poslat screen s konfiguraci počítítače děkuju za odpověď


Top
 Profile  
 
Ads
PostPosted: Mon May 12, 2008 10:26 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Oct 12, 2007 1:12 pm
Posts: 111
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
omanych1234 wrote:
prominte doufam ze jsem zvolil dobré téma aby jste mi to tu nesmazali ale mám problémy s puštěním UO splňuju všechny požadavky na spuštění abych to trošku popsal :

všechno funguje opatchovani clienta i EndorUpdaterem akorat mě to hlasí chybu Out of memory a přitom mám Windows XP, service pack 2, 2GB ramek dá se to nějak vyřešit jinak už jsem to dřív hrál musel jsem to odinstalovat a tedka jsem chtěl začít hrát s kámošem a nejde mi to mužu poslat screen s konfiguraci počítítače děkuju za odpověď

.
mrkni se kolik ti zbyva volneho mista na disku, kde mas soubor virtualni pameti a taky jak mas ten soubor nastaven.
Zkontroluj si taky mnozstvi obsazene pameti a procesy, ktere v pameti mas, zda tam neni nejake svinstvo, co ti pamet zere, pripadne spust nejakej mem test na provereni , zda mas pametove chipy v cajku.
Nic dalsiho me nenapada , snad jeste preinstalaci windows, to ale az jako posledni reseni.

_________________
Heru-ur [Horus]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 12:58 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
Heru wrote:
omanych1234 wrote:
prominte doufam ze jsem zvolil dobré téma aby jste mi to tu nesmazali ale mám problémy s puštěním UO splňuju všechny požadavky na spuštění abych to trošku popsal :

všechno funguje opatchovani clienta i EndorUpdaterem akorat mě to hlasí chybu Out of memory a přitom mám Windows XP, service pack 2, 2GB ramek dá se to nějak vyřešit jinak už jsem to dřív hrál musel jsem to odinstalovat a tedka jsem chtěl začít hrát s kámošem a nejde mi to mužu poslat screen s konfiguraci počítítače děkuju za odpověď

.
mrkni se kolik ti zbyva volneho mista na disku, kde mas soubor virtualni pameti a taky jak mas ten soubor nastaven.
Zkontroluj si taky mnozstvi obsazene pameti a procesy, ktere v pameti mas, zda tam neni nejake svinstvo, co ti pamet zere, pripadne spust nejakej mem test na provereni , zda mas pametove chipy v cajku.
Nic dalsiho me nenapada , snad jeste preinstalaci windows, to ale az jako posledni reseni.


mohl by jsi mi nějakej test doporučit ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 2:36 pm
 
Scout
Scout

Joined: Fri Feb 15, 2008 4:25 pm
Posts: 49
Online: 2857:01:02
Status: active
Reg. players: 0
http://www.goldmemory.cz/

Vyborny test. Stahni, vypal na CD, nastartuj z nej a jed. Dle me praxe jeden z nejlepsich testu vubec.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 2:44 pm
 
Demigod
Demigod
User avatar

Joined: Sat Aug 09, 2003 2:13 pm
Posts: 3418
Location: Barovy pult :oD
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
memtest86 x]
a nechat bezet 24+ hodinek

jinak mas problem jen s uo nebo i pri jine cinnosti na pc ?

_________________
+1©®

Check It!!

Crux RS Downloader

Tvoje mama neumi varit !
Image
Esy


Top
 Profile WWW ICQ YIM  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 3:36 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
zatim jenom s UO žádný jiné problémy jsem zatím neobjevil


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 3:52 pm
 
Scout
Scout

Joined: Fri Feb 15, 2008 4:25 pm
Posts: 49
Online: 2857:01:02
Status: active
Reg. players: 0
Pagefile mas staticky, nebo dynamicky?


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 4:12 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
pagefile tak ted jsi mě zaskočil protože vůbec nevím co to je :shock:" title="Shocked


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 4:53 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Oct 12, 2007 1:12 pm
Posts: 111
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
omanych1234 wrote:
pagefile tak ted jsi mě zaskočil protože vůbec nevím co to je :shock:" title="Shocked


soubor virtualni pameti

ten tester napriklad memtest86, startuje z diskety, ke stahnuti je bootovaci image, ktery hodis na disketu.
bezi to na orezanem linuxovem jadre a je to zatim jeden z nej testu co jsem videl.

ale pokud ti nic jineho nezlobi, nepada, nechova se divne, tak to asi vadna pamet nebude, kazdopadne to prokaze ten memtest.

_________________
Heru-ur [Horus]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 5:09 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
omanych1234 wrote:
pagefile tak ted jsi mě zaskočil protože vůbec nevím co to je :shock:" title="Shocked

Najeď na start (vlevo dole) nastaveni, ovládací panely, položka system, záložka upřesnit, u položky výkon klikni na nastavení, vyber záložku upřesnit a dole si přečteš kolik máš nastaveno virtuální paměti.
Mimochodem, už jsi někdy promazával temporary?

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 7:17 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
když mě to popíšeš tak ti to řeknu :)" title="Smile


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 7:51 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
omanych1234 wrote:
když mě to popíšeš tak ti to řeknu :)" title="Smile

Zmačkni současně ctrl+alt+del potom správce úloh, a záložka výkon. Vpravo dole se ti zobrazí využití paměti. hodnota/hodnota
Vyčistění disku uděláš takto: start, programy, příslušenství, systémové nástroje, vyčištění disku. Vybereš C: (systémový disk) a dáš vyčistit. Trvá to dost dlouho než systém všechno spočítá.

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 7:57 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
no tak to vyuziti pameti mam 447M/4965M to vyčištění disku udělám přes noc


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 8:09 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tak potom není důvod, aby ti to psalo nedostatek paměti. Jedině že by jsi měl nějaké viry, adwary a spywary :-)" title="Smile
Jak spouštíš ultimu? Spouští se endor.exe a musíš mít nainstalovanou UO Mondain's Legacy.

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon May 12, 2008 8:12 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 24, 2007 7:21 pm
Posts: 7
Online: 589:27:07
Status: banned
Reg. players: 0
pouštím to přes endor.exe a mám nainstalovanou UO mondain´s Legacy a v neděli jsem to nechal projet spyhunterem


Top
 Profile  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 1
 [ 15 posts ] 

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

cron
SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek