* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 10:26 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Sat Jun 04, 2005 4:17 pm
Posts: 5
Location: věčná zima a všude bílo, kde to je?
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tak nevim ale doufam ze verdata.mul a tiledata.mul obsahuji veskerou grafiku, dneska jsem si nechal poslat jiz vygenerovany verdata.mul a prepsal jsem soubor tiledata.mul a co nevidim. Nejaky je to cely spatny. V Liosu jsou stromy co vypadaji jako dvere nebo veze od kostela, a misto reservoir kegu vidim divne kosticky. Takze se mi ta hra zacina libit :D" title="Very Happy tak uz jenom ty reservoiry a ty stromy. a bude to snad v pohode. Telchar z Liosu.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
Ads
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 11:44 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Dec 09, 2005 9:43 pm
Posts: 293
Online: 4670:35:38
Status: active
Reg. players: 0
Knowhow wrote:
inspectah wrote:
Knowhow wrote:
Docela zásadní problém, když něco dávám do bedny (či batohu, sáčku) a přesáhne to jeho kapacitu, tak to nespadne do báglu jako dřív ale prostě to zmizí. Už jsem takhle přišel o hromady chunků.

Tak oprava, stockujou se jak sem zjistil, ale zase se stim bude blbe obchodovat, stockujou se jen nekdy a tedka se nepozna, kolik jich je v truhle, ukaze to jen pocet stocknutejch veci a bude se stim hodne blbe obchodovat :(" title="Sad


klikneš si na ty stocknuté a hned máš počet...nevidím důvod, proč by se s tím mělo špatně obchodovat


No sleduj, dřív sem otevřel truhlu a v yoku mě automaticky naskočil počet chunků. Ale te¡když se to stockuje naskočí samozřejmě menší. Kdyby se stockovali všechny chunky je to vpoho, ale stejnýho tipu se vzdycky stockne jen nějakej.


Proste je ich tolko druhov ak si si nevsimol... ja to vitam fakt nadsene, do bedni sa teraz mesti ovela viac chunkov... dik ET :wink:" title="Wink


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Mar 31, 2007 10:37 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Apr 03, 2004 2:25 pm
Posts: 255
Location: Daugas 2963/2123
Online: 817:51:38
Status: active
Reg. players: 0
Narazil sem na problem se stackovatelnosti pri alchemy pri prelejvani flasek prez keg do rezervoaru:

-mam 200 poitnu 100 dam do kegu a preleju je do rezervoaru, potom hned naleju zbylejch 100 poitnu do kegu a poitny i s flaskama zmizej :(" title="Sad

_________________
Chains of Misery
[CoM]
Đun

http://www.youtube.com/watch?v=MboQVZNWMsQ


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 12:41 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:11:33
Status: active
Reg. players: 0
Boly, chunky a bomby jsou opraveny. Na materiálu na kegy se intenzivně pracuje. Problém není v patchy ale ve scriptech, které nepočítají se stackem dané věci. Pokud nevzniknou jiné problémy, tak by mělo být vše opraveno do pondělí neli již dnes.

Počítám, že největší problém mají ti, co si soubory nepatchly, protože se jim věci stackují, ale nemohou je rozdělit. Pakliže si rozdělíte stack materiálu na kegy, tak keg vyrobíte.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 5:57 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2003 6:33 pm
Posts: 301
Online: 190:09:22
Status: active
Reg. players: 0
Mahdi wrote:
........


Když se mi neco nelíbí tak do GM šiju, když je místo k pochvale chválím, a to je právě tento případ.

_________________
Sám svobody kdo hoden svobodu zná vážiti každou Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 9:03 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Wed Aug 17, 2005 11:14 pm
Posts: 19
Online: 1433:09:38
Status: active
Reg. players: 0
ještě pls ty džbány, udělal jsem jich 50 a po naplnění je z nich pořád ještě jen jeden.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 9:04 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Wed Oct 11, 2006 9:37 pm
Posts: 11
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Jeste kdybyste byli tak hodni a mrkli na pitchery, pri plneni vodou mizi a to nejen me.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 11:41 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Apr 25, 2006 2:09 pm
Posts: 363
Location: Planeta zeme
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
opravene chunky => nejdou stockovat pokud je to ta oprava ok pokud ne tak je nekde chyba :)" title="Smile

_________________
Dont kill me please! I am your mother! ...
Endor mi zacina pripadat jako chlivek postaveny ze zlatych cihel, s krasnym kristalovym lustrem, ale porad s bandou prasat uvnitr ... inu "olÉ"


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 03, 2007 6:46 am
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:11:33
Status: active
Reg. players: 0
Chunky se stockují podle druhu a velkosti. Proto se ti stane že dva ametyst chunky se nestaknou (jeden je velký, druhý malý). Pokud se ti nestakuje chnuk stejného druhu i velikosti, tak to může být chyba.

Pitchery i keg material by měli být již vpořádku.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 03, 2007 12:49 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Apr 25, 2006 2:09 pm
Posts: 363
Location: Planeta zeme
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Mahdi wrote:
...


tak mas asi pravdu skoda, ze jde poznat jejich velikost snad jen itemID a ne pouhym kliknutim^^ skusim najit naky stejny velikosti a kdyz tak pridam report...

Edit.: tak sem nasel dva large citrony^^ a jde to tak fajn, diky za info a i peclivou opravu stockovatelnosti :)" title="Smile

_________________
Dont kill me please! I am your mother! ...
Endor mi zacina pripadat jako chlivek postaveny ze zlatych cihel, s krasnym kristalovym lustrem, ale porad s bandou prasat uvnitr ... inu "olÉ"


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 11:13 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:11:33
Status: active
Reg. players: 0
Bylo opraveno přelévání potionu do kegu.
Již se nebudou ztrácet potiony, když hodíte 200 potionu na keg.

Tímto by měly být hlavní chyby opraveny. Pokud se objeví něco nového reportujte. Pokud ne, užívejte si stackování.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 8:24 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Jul 14, 2005 11:13 pm
Posts: 133
Online: 01:08:21
Status: active
Reg. players: 0
len taka kozmeticka chybka "barrle hoopss" :)" title="Smile


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 4:07 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Nov 11, 2006 3:42 am
Posts: 61
Location: Endor - Medea, RL - Liverpool
Online: 1980:38:52
Status: active
Reg. players: 0
mam v ruke butcher's knife, v backpacku pekne nastockovanych 1030 raw fishs. DblClick na noz, klik na ryby - ryby zmiznu, ostane 1x fish heads, ziadne fishstejky

_________________
Image
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 8:21 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Sep 19, 2003 10:50 am
Posts: 354
Location: Lios
Online: 00:00:00
Status:
Reg. players: 0
Sammaelus wrote:
mam v ruke butcher's knife, v backpacku pekne nastockovanych 1030 raw fishs. DblClick na noz, klik na ryby - ryby zmiznu, ostane 1x fish heads, ziadne fishstejky


Asi si jich měl moc, ani se nedivím že Ti spadli někam do trenek.

řežu ryby odjakživa po 200-300 kusech, protože vím že zbytek zmizí.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 10:35 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Nov 11, 2006 3:42 am
Posts: 61
Location: Endor - Medea, RL - Liverpool
Online: 1980:38:52
Status: active
Reg. players: 0
Switch!the!god wrote:
Sammaelus wrote:
mam v ruke butcher's knife, v backpacku pekne nastockovanych 1030 raw fishs. DblClick na noz, klik na ryby - ryby zmiznu, ostane 1x fish heads, ziadne fishstejky


Asi si jich měl moc, ani se nedivím že Ti spadli někam do trenek.

řežu ryby odjakživa po 200-300 kusech, protože vím že zbytek zmizí.

ok budem ich teda rezat po 200-300, ale nie je to trosku nelogicke? myslim tym, aky je rozdiel ci kliknem na 300 ryb alebo 1000? pokial vysledna vaha stejkov prekroci moju nosnost mali by padnut na zem ako napr pri vyrobe ornament carvings...

_________________
Image
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 12:39 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 9:10 pm
Posts: 500
Online: 3953:22:41
Status: disabled
Reg. players: 0
tahle chyba uz tu je hodne dlouho, nekolikrat byla uz reportovana...takze si ju nahlasil znova a vice nema cenu se o tom bavit.

_________________
.Oo= Lopata a jeho sestricka Svadlenka =oO.

Nudite se v praci? Ve skole? Pri crafteni? podte si s nami zahrat travian!
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 12:59 pm
 
Adept
Adept

Joined: Wed Jan 25, 2006 10:14 pm
Posts: 201
Online: 222:00:35
Status: disabled
Reg. players: 0
A bola uz aj opravovana. Teraz som to skusal a ked sa stejky nezmestili do baglu, vytvorili sa pod nohami. Si si isty ze si to len neprehliadol?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Apr 10, 2007 6:58 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Nov 11, 2006 3:42 am
Posts: 61
Location: Endor - Medea, RL - Liverpool
Online: 1980:38:52
Status: active
Reg. players: 0
saum wrote:
A bola uz aj opravovana. Teraz som to skusal a ked sa stejky nezmestili do baglu, vytvorili sa pod nohami. Si si isty ze si to len neprehliadol?

prave lovim dalsiu varku ryb, ked ich bude okolo 1000 tak to skusim este raz, potom editnem post ze ako to dopadlo

EDIT: takze nakoniec bol problem uplne inde, fishstejky sa vytvaraju pod nohami ako pisal saum, problem bol v tom ze ja som vcera pri ich rezani stal v baracku na pentagrame a oni zapadli pod neho...

_________________
Image
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Apr 24, 2007 6:39 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2004 2:33 pm
Posts: 337
Online: 2455:34:59
Status: active
Reg. players: 0
patří to snad do bugu ale i sem ...

kdyz nalovite treba 2k ryb a mate je nahormade na lodi a pak je riznete tak se vam jich v baglu objevi jen tolik kolik unesete misto 2k ... zbytek zmizne a v baglu jich mate treba jen 800 ...


EDIT: ted to tady ctu asi to resite, ja to rezu na lodi a nikde je nevidim predpokladam ze zmizely ...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Apr 26, 2007 2:47 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Jan 11, 2004 7:56 pm
Posts: 1188
Online: 49:10:37
Status: active
Reg. players: 0
neviem ci to bolo spominane.

Hodena bola sa nestackuje s tymi ktore este neboli hodene... takze sa vytvaraju dve kopky... boly co boli hodene a boly co este neboli hodene.

_________________
"Clovek je zivy dokaz, ze z opice moze vyrast svina." (c) Janovic


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Apr 26, 2007 2:54 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jun 23, 2005 7:52 pm
Posts: 889
Location: Zlín
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Lukmagic wrote:
...


to same delaji prazdne lahve,,... ty ktere jiz byly pouzity nejdou spoji s nepouzitymi


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Apr 26, 2007 6:34 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Nov 13, 2004 9:10 pm
Posts: 500
Online: 3953:22:41
Status: disabled
Reg. players: 0
Gordon wrote:
... ja to rezu na lodi a nikde je nevidim predpokladam ze zmizely ...
Na lodi se pri rezani ztraceji vselijake veci. napriklad kdyz se tam kuchne nejake zviratko, tak tam nezustane kuze.

_________________
.Oo= Lopata a jeho sestricka Svadlenka =oO.

Nudite se v praci? Ve skole? Pri crafteni? podte si s nami zahrat travian!
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Fri Apr 27, 2007 12:40 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Jul 14, 2005 11:13 pm
Posts: 133
Online: 01:08:21
Status: active
Reg. players: 0
kraftas wrote:
...


tento problem s flasami bol davno pred prerabanim stackovania, tak isto ako s rybkami...

_________________
MGL forever!


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Apr 30, 2007 4:09 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Nov 11, 2006 3:42 am
Posts: 61
Location: Endor - Medea, RL - Liverpool
Online: 1980:38:52
Status: active
Reg. players: 0
shurikeny sa stackuju celkom haluzne:

vyrobim s craftom 1000 shurikenov (kopka1)...zamknem kopku1 na zem... o polhodinu vyrobim s tym istym kraftom (aj ked to by snad malo byt jedno aky kraft robi tie shurikeny) dalsich 1000 shurikenov (kopka2).

odomknem kopku1, polozim na nu kopku2, ale co sa nestane - kopka2 mi skoci naspat do backpacku... haluz je v tom, ze ked hociktoru kopku hodim do bedne a hodim do bedne aj druhu kopku tak sa bez problemov spoja... to ale znamena ze na jednej kopke mozem mat maximalne tolko shurikenov kolko sa vojde do bedne (co bude asi menej ako 60k)

update nainstalovany mam, vsetko ostatne sa stackuje ako ma (i ked boly, podstavce, chunky by sa mohli stackovat uz v backpacku/resp. pri vyrobe)

_________________
Image
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon Apr 30, 2007 7:51 am
 
Master
Master
User avatar

Joined: Tue Apr 04, 2006 3:15 pm
Posts: 696
Location: Vsetín
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Surikeny s rozsirenou stackovatelnosti vubec nesouvisi. Tendle problem je uz dlouho. Proste surikeny nejdou davat na sebe, jedine pres naky kontejner. :wink:" title="Wink

_________________
Image
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 2 of 4
 [ 99 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek