* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 9:59 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Jul 13, 2003 9:02 pm
Posts: 77
Location: Kutna Hora
Online: 01:13:36
Status: active
Reg. players: 0
Takze pokud mate nekdo problemy s portem 5000 zkuste sem psat postupy, jak ruznym firewallum toto vysvetlit. Jenom pro informaci Tenhle klient z novinek, se od puvodniho Endor klienta lisi JENOM a pouze tou odebranou enkrypci. Takze to jeste neni zadny AOS.


Valibuk poslal navod, jak presvedcit sygate firewall aby se mu klient libil.
tady je
http://members.chello.sk/ulicny/sygate_navod.jpg


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 11:27 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 12:34 am
Posts: 1184
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
http://silentes.iglu.cz/nocryptclient/navod.html


Dekujeme hrobari!
je to pro lidi co chcou rozchodit Inject s clientem.

_________________
Big Boss of Inquisition
Nezacinej valku kterou nemuzes vyhrat.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 1:57 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Jul 13, 2003 9:02 pm
Posts: 77
Location: Kutna Hora
Online: 01:13:36
Status: active
Reg. players: 0
Asi se z woken picnu. port 5000 wokna pouzivaj pro sluzbu UPNP. Nedokumentovane jak jinak. Vypnete si tuhle zbytecnou a nebezpecnou sluzbu a melo by byt radostneji


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Oct 04, 2005 3:36 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 12:34 am
Posts: 1184
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
linky na Razora
http://www.runuo.com/forum/showthread.php?t=22682 tohle musis nainstalit jako prvni.
A tady je primo na razora link http://www.runuo.com/downloads/index.ph ... load&id=32

_________________
Big Boss of Inquisition
Nezacinej valku kterou nemuzes vyhrat.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2005 5:01 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Wed Oct 20, 2004 6:51 pm
Posts: 1
Location: daugast pod spodni bankou
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
nejde mi anist nevite co mam udelat aby se mi rozjel.Pomoste mi negdo prosim. :D" title="Very Happy

_________________
Nemam rad HK/RK.


Last edited by Metlos on Sun Oct 16, 2005 10:24 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2005 5:14 pm
 
Scout
Scout

Joined: Wed Mar 02, 2005 1:10 am
Posts: 25
Location: Za Sedmero Horami
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Saukendar wrote:
linky na Razora
http://www... nainstalit jako prvni.
A tady je primo na razora link http://www...

No ono, linky pekne, ale nepovedlo se mi zfunkcnit. Teda, rozjede se, ale pri recordu makra nechce nahravat mluvene slovo... chm :(" title="Sad Ma to tak byt?

_________________
Slon se postavi na zadni nohy... Dokaze toto Vas jogurt?
Kdyby nas tu zivot nechtel, ihned by nas zabil. ==No Suicides!==


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2005 6:19 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 10:14 am
Posts: 792
Location: Where dead angels lie
Online: 1905:31:52
Status: banned
Reg. players: 0
on ten razor funguje tak z polovicky, vsechny makra se say nefungujou, je to kvuli unicodespeech

_________________

...wait, what?



Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Oct 06, 2005 6:24 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 12:34 am
Posts: 1184
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Ano to vime a delame na tom,.....

_________________
Big Boss of Inquisition
Nezacinej valku kterou nemuzes vyhrat.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 5:23 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 1:17 pm
Posts: 116
Location: Hodonin
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Saukendar wrote:
Ano to vime a delame na tom,.....


To je dobre, par beznych cinnosti kde je potreba opakovane pouzivat .say nebo nejake zarikani se neda pouzivat protoze interni UO makra nereaguji na prikaz delay.


A druha vec. Kdyz piju jakoukoli fasku pres Razora shodi me to zbran a zase ji nasadi. Coz je v PvP i PvM celkem problem.

_________________

Neptejte se co muze udelat Endor pro vas,
ptejte se co muzete udelat Vy pro Endor.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:38 pm
 
Newbie

Joined: Mon Oct 04, 2004 12:41 pm
Posts: 10
Location: Slovakia
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ahoj all mam takyto problem: Ide mi normal spustit clienta, ale ked chcem lognut cez Yoka, tak mi zmeni login.cfg v hlavnom adresari na port 5003 a uz nejde vobec lognut kym to neprepisem naspet na 5000. A dalsia zaujimavost je to, ze doteraz mi to islo v pohode, len od vcera to nejak blbne. V Yoku mam nastaveny port (na tej uvodnej obrazovke) na 5000 a aj client na nocrypt, a firewall uz je vypnuty, neviete mi poradit ci neje este nejaka malickost na nastavenie aby to spustalo na porte 5000 a aby neprepisovalo ten login? Diq


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:54 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 4:52 pm
Posts: 90
Location: Planeta Zeme
Online: 32:21:47
Status: active
Reg. players: 0
chtel bych se zeptat jestli se planuje sprovozneni portu 5003 jak to bylo pred restartem diky predem za odpoved...

_________________
Seraphim: "zacli me spamovat at jim udelam "kaminek".Dostali tedy murderer stone:)"
Qick: "Este chvili tady v tomo dungu budem, tak z toho brnka mam teplaky"
Kathrin: "jooo, koupim dva motorove cluny, jeden bez motoru, druhej bez clunu"


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 12:20 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Tue Sep 27, 2005 4:52 pm
Posts: 90
Location: Planeta Zeme
Online: 32:21:47
Status: active
Reg. players: 0
Pro vsechny co jim nejde uo a maji blokovany port 5000 ci jim z nejakeho duvodu nejde skuste port 2593, ktery funguje normalne.

Jeste jednou diky chosenovi za radu a i za ostatni, kterym to pomuze.

_________________
Seraphim: "zacli me spamovat at jim udelam "kaminek".Dostali tedy murderer stone:)"
Qick: "Este chvili tady v tomo dungu budem, tak z toho brnka mam teplaky"
Kathrin: "jooo, koupim dva motorove cluny, jeden bez motoru, druhej bez clunu"


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 11:04 pm
 
Newbie

Joined: Mon Oct 04, 2004 12:41 pm
Posts: 10
Location: Slovakia
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
mno ja si stale nemozem pomoct, razor ide, klient ide ale yoko mi nejde, stale mi to vsade hodi port 5003 uz netusim co a jak...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 11:10 pm
 
Admin
Admin
User avatar

Joined: Thu Sep 11, 2003 11:07 pm
Posts: 451
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Panther wrote:
mno ja si stale nemozem pomoct, razor ide, klient ide ale yoko mi nejde, stale mi to vsade hodi port 5003 uz netusim co a jak...

Lidem jako jsi ty presne INJ nepatri do ruky, kdyz v ni neumis nastavit ani login parametry a ulozit je. A predpokladam ze vsechny src jsou...nejsou tvoje.

_________________
Today is born the seventh one, born of woman the seventh son.
< Massage for me by ICQ >


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 11:51 pm
 
Newbie

Joined: Mon Oct 04, 2004 12:41 pm
Posts: 10
Location: Slovakia
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Yacob wrote:
Panther wrote:
mno ja si stale nemozem pomoct, razor ide, klient ide ale yoko mi nejde, stale mi to vsade hodi port 5003 uz netusim co a jak...

Lidem jako jsi ty presne INJ nepatri do ruky, kdyz v ni neumis nastavit ani login parametry a ulozit je. A predpokladam ze vsechny src jsou...nejsou tvoje.

mas pravdu, nesu moje, hlavne nie tie zlozite a co? vsetky ostatne som si spravil sam, btw, uz to ide, a keby ste aspon hodili info ze sa nieco menilo tak nepoviem ani slovo! nikto nic nepovie ani neporadi pytal som sa dema, nevedel mi poradit, ze mam napisat sem tak som napisal a nikto nic, tak wocogou? ako vzdy clovek si musi poradit sam stale ked nieco pomenite ale v poho, uz to ide... a dakujem vsetkym za radu, uz to mozes kludne zmazat, aj tak to nema cenu sem pisat a vyjadrovat sa k tomu. (len pre zaujimavost, nehram uo od vcera nesom zasran tak si odpust tie narazky dakujem a prajem prijemny den)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 12:13 am
 
Admin
Admin
User avatar

Joined: Thu Sep 11, 2003 11:07 pm
Posts: 451
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ne neodpustim, lidem jako ty INJ jednoduse nepatri proste do ruky, to je holej fakt a pravda. Navic INJ je "oficialne nepodporovany" SW, takze si pis na vyvesku, po ICQ. Ale o sve neschopnosti jak si nastavit launchera nas neinformuj, hlavne ne v casti BETA! O tom co jsi a nejsi svedci na co se ptas...

_________________
Today is born the seventh one, born of woman the seventh son.
< Massage for me by ICQ >


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Nov 13, 2005 3:00 am
 
Newbie

Joined: Mon Oct 04, 2004 12:41 pm
Posts: 10
Location: Slovakia
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Yacob wrote:
O tom co jsi a nejsi svedci na co se ptas...

sa nad sebou zamysli a neurazaj ma laskavo a ked sa ti to nepaci tak to zmaz, lockni, proste to ignoruj a ked nevies poradit tak neodpovedaj a je to


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 7:29 pm
 
Newbie

Joined: Tue Jul 12, 2005 2:14 pm
Posts: 8
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
nevim jiste jestli to patri sem,ale vznikl mi problem s injectem, pres injecta nemuzu uo rozjet,normalne mi to slape a kdyz to spustim pres ilaunch tak v tom startovacim okynku hodi error na tom poslednim overovani u patching client.udelala se nejaka zmena nebo je problem v necem jinem,prosim o radu


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 10:50 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Pouzivej razor, nikoliv inject.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 8:05 am
 
Newbie

Joined: Tue Jul 12, 2005 2:14 pm
Posts: 8
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Demostenes wrote:
Pouzivej razor, nikoliv inject.

to je sice dobra rada,ale ja bych prece jen radsi ten inject,uz sem si na nej zvykl :(" title="Sad


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 10:50 am
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
TemnyProrok wrote:
Demostenes wrote:
Pouzivej razor, nikoliv inject.

to je sice dobra rada,ale ja bych prece jen radsi ten inject,uz sem si na nej zvykl :(" title="Sad
¨

Endor podporuje razor. Cokoliv jinyho je na vlastni riziko a ET fakt nebude resit, ze to nekomu nefunguje.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 28, 2006 5:54 pm
 
Newbie

Joined: Sat May 27, 2006 7:09 am
Posts: 1
Online: 126:23:23
Status: active
Reg. players: 0
kURVA JEDNA KRAVA KDYZ SEM SE OZIVIL PORAD GUARDS A PORAD MNE ZABIJI TOHLE ZRUSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun May 28, 2006 6:32 pm
 
Admin
Admin
User avatar

Joined: Thu Sep 11, 2003 11:07 pm
Posts: 451
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
hovadecinko wrote:
kURVA JEDNA KRAVA KDYZ SEM SE OZIVIL PORAD GUARDS A PORAD MNE ZABIJI TOHLE ZRUSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jakej NICK, takove vyjadrovani. Kdyz se neumi chovat na foru kde se maji davat reporty, tak tady nema co delat.

BAN

_________________
Today is born the seventh one, born of woman the seventh son.
< Massage for me by ICQ >


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jul 28, 2006 2:04 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Jul 14, 2005 11:13 pm
Posts: 133
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
stalo sa mi, ze som mal blokovane porty 5000 aj nahradny 2593 a nebol to problem so softwarovym firewallom.
ak by mal dakto podobny problem, tak skuste pouzit program Freecap (www.freecap.ru/files/freecap_nosetup_eng.zip) a supnut to cez SOCKS. nasledne si staci navolit aplikacie, ktore ma presmerovat na proxac (to snad zvladne kazdy) a pofachci to :wink:" title="Wink


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Nov 08, 2006 1:24 pm
 
Scout
Scout

Joined: Tue Oct 28, 2003 2:44 pm
Posts: 38
Location: Sokolov
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mohl bys prosimtě trochu víc popsat nastvení toho Proxy v tomhle programu ?? Jaký IP tam nastavit a podobně ? Díky ;-)" title="Wink

Jsem totiž na koleji a mam tu zakázaný porty kromě HTTP :(" title="Sad

Vždycky když zadam nějakou public Proxynu tak mi to u ní píše PING 9999 :)" title="Smile

_________________
Ace Stealman II - Priest 20


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 3
 [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek