* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Wed Nov 08, 2006 7:24 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Nov 09, 2004 3:19 pm
Posts: 393
Location: Sherwood (ten u hlavaku)
Online: 2798:37:42
Status: active
Reg. players: 0
Stealman wrote:
Mohl bys prosimtě trochu víc popsat nastvení toho Proxy v tomhle programu ?? Jaký IP tam nastavit a podobně ? Díky ;-)" title="Wink

Jsem totiž na koleji a mam tu zakázaný porty kromě HTTP :(" title="Sad

Vždycky když zadam nějakou public Proxynu tak mi to u ní píše PING 9999 :)" title="Smile


zkus se domluvit se spravcema ty site.. ja taky jedu z koleji ale nastesti byl bloklej jen ten 5000

_________________
Odmitam vasi realitu, mam svou vlastni.
______________________________________
Slirm Mackenzee <-----> pvp a pvm looser
Pan Craft <--------------> staricky neschopny craft

v duchodu.. momentalne na Thunderhornu =)


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 7:19 pm
 
Newbie

Joined: Mon Apr 09, 2007 9:11 pm
Posts: 1
Location: Liberec
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
nějak nemohu rozchodit razor....hází to chybu knihovny...... error code: NO_MEMCOPY


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 1:05 pm
 
Newbie

Joined: Tue Sep 25, 2007 8:41 am
Posts: 2
Location: Praha
Online: 50:22:08
Status: active
Reg. players: 0
Prosím Vás mam menší vědší problém. jsem na internátě kde sice zapojili internet do pokojů, ale zakázali skoro všechny porty ( krom těch základních samozřejmě). avšak zařídil jsem si že mi povolí určitý porty, když budu vědět jaký potřebuju...

tak se ptám, který porty potřebuji na to abych mohl hrát endor. prosím o urychlenou odpověd. Díky

Somkarin


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 1:28 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Oct 12, 2007 1:12 pm
Posts: 111
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Somkarin wrote:
Prosím Vás mam menší vědší problém. jsem na internátě kde sice zapojili internet do pokojů, ale zakázali skoro všechny porty ( krom těch základních samozřejmě). avšak zařídil jsem si že mi povolí určitý porty, když budu vědět jaký potřebuju...

tak se ptám, který porty potřebuji na to abych mohl hrát endor. prosím o urychlenou odpověd. Díky

Somkarin

.
zjisti si jake porty mas povolene.
Treba muzes pouzit ssh tunel ven na nejaky router a tam pak ip forward na endor server.

Pokud nemas povoleny ssh (port 22), tak muzes zkusit tunelovat prez http, ale zase budes potrebovat na druhe strane nejaky router, ktery to zase z toho tunelu vytahne a posle dal na endor.

Rozhodne zacni tim, ze zjistis, jake sluzby mas povolene.
.
Endor aktualne bezi na portu 5000, coz je bohuzel ale take sluzba UPNP u windows,, takze ji nekteri provideri blokuji.

_________________
Heru-ur [Horus]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 5:31 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Heru wrote:
Somkarin wrote:
Prosím Vás mam menší vědší problém. jsem na internátě kde sice zapojili internet do pokojů, ale zakázali skoro všechny porty ( krom těch základních samozřejmě). avšak zařídil jsem si že mi povolí určitý porty, když budu vědět jaký potřebuju...

tak se ptám, který porty potřebuji na to abych mohl hrát endor. prosím o urychlenou odpověd. Díky

Somkarin

.
zjisti si jake porty mas povolene.
Treba muzes pouzit ssh tunel ven na nejaky router a tam pak ip forward na endor server.

Pokud nemas povoleny ssh (port 22), tak muzes zkusit tunelovat prez http, ale zase budes potrebovat na druhe strane nejaky router, ktery to zase z toho tunelu vytahne a posle dal na endor.

Rozhodne zacni tim, ze zjistis, jake sluzby mas povolene.
.
Endor aktualne bezi na portu 5000, coz je bohuzel ale take sluzba UPNP u windows,, takze ji nekteri provideri blokuji.

Myslím, že na zjištění volných porů je příkaz netstat -a


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 5:50 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Oct 12, 2007 1:12 pm
Posts: 111
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
lada_alda wrote:
Heru wrote:
Somkarin wrote:
Prosím Vás mam menší vědší problém. jsem na internátě kde sice zapojili internet do pokojů, ale zakázali skoro všechny porty ( krom těch základních samozřejmě). avšak zařídil jsem si že mi povolí určitý porty, když budu vědět jaký potřebuju...

tak se ptám, který porty potřebuji na to abych mohl hrát endor. prosím o urychlenou odpověd. Díky

Somkarin

.
zjisti si jake porty mas povolene.
Treba muzes pouzit ssh tunel ven na nejaky router a tam pak ip forward na endor server.

Pokud nemas povoleny ssh (port 22), tak muzes zkusit tunelovat prez http, ale zase budes potrebovat na druhe strane nejaky router, ktery to zase z toho tunelu vytahne a posle dal na endor.

Rozhodne zacni tim, ze zjistis, jake sluzby mas povolene.
.
Endor aktualne bezi na portu 5000, coz je bohuzel ale take sluzba UPNP u windows,, takze ji nekteri provideri blokuji.

Myslím, že na zjištění volných porů je příkaz netstat -a

.
netstat -a mu pomuze ve vylistovani aktualne navazanych spojeni z jeho vlastniho kompu a to kamkoliv, ale nerekne mu nic o nastaveni jeho brany, proxy apod.
Dale mu to povi, jake porty ma otevrene, ale opet na jeho kompu a ne na gw.

_________________
Heru-ur [Horus]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 8:33 pm
 
Newbie

Joined: Tue Sep 25, 2007 8:41 am
Posts: 2
Location: Praha
Online: 50:22:08
Status: active
Reg. players: 0
lada_alda wrote:
Heru wrote:
Somkarin wrote:
Prosím Vás mam menší vědší problém. jsem na internátě kde sice zapojili internet do pokojů, ale zakázali skoro všechny porty ( krom těch základních samozřejmě). avšak zařídil jsem si že mi povolí určitý porty, když budu vědět jaký potřebuju...

tak se ptám, který porty potřebuji na to abych mohl hrát endor. prosím o urychlenou odpověd. Díky

Somkarin

.
zjisti si jake porty mas povolene.
Treba muzes pouzit ssh tunel ven na nejaky router a tam pak ip forward na endor server.

Pokud nemas povoleny ssh (port 22), tak muzes zkusit tunelovat prez http, ale zase budes potrebovat na druhe strane nejaky router, ktery to zase z toho tunelu vytahne a posle dal na endor.

Rozhodne zacni tim, ze zjistis, jake sluzby mas povolene.
.
Endor aktualne bezi na portu 5000, coz je bohuzel ale take sluzba UPNP u windows,, takze ji nekteri provideri blokuji.

Myslím, že na zjištění volných porů je příkaz netstat -a



no moc jich povolenejch právě neni...jenom 80, a pak náký drobný...

hned zejtra se na to mrknu.... myslíte že když povolí 5000 tak to pude?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 10, 2007 9:49 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Fri Oct 12, 2007 1:12 pm
Posts: 111
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Pokud ti povoli odochozi provoz na 5000, tak ti to urcite pujde.

_________________
Heru-ur [Horus]


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 8:01 pm
 
Newbie

Joined: Fri Feb 15, 2008 7:57 pm
Posts: 1
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Saukendar wrote:
linky na Razora
http://www.runuo.com/forum/showthread.php?t=22682 tohle musis nainstalit jako prvni.
A tady je primo na razora link http://www.runuo.com/downloads/index.ph ... load&id=32


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 01, 2008 12:39 pm
 
Newbie

Joined: Wed Sep 06, 2006 6:16 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Demostenes wrote:
Pouzivej razor, nikoliv inject.






Omlouvá mse, ale mám jeden dotaz a to že nemůžu hru spustit přes razor.Spustím jí normálně přes Endor.exe ,ale přes razor ani ťuk.
Děkuji za odpověď


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu May 01, 2008 12:43 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Jan 20, 2007 3:45 pm
Posts: 397
Online: 1575:24:20
Status: active
Reg. players: 0
dard wrote:
Demostenes wrote:
Pouzivej razor, nikoliv inject.






Omlouvá mse, ale mám jeden dotaz a to že nemůžu hru spustit přes razor.Spustím jí normálně přes Endor.exe ,ale přes razor ani ťuk.
Děkuji za odpověď


Hra se ma spoustet pres endor.exe. Jestli ji chces mit spustenou s razorem, musis do cesty zadat parametr 1 "...../endor.exe" 1

_________________
"Zmizíš z tohohle města, Butchi! A když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizím já!"

Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu May 01, 2008 12:43 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:11:33
Status: active
Reg. players: 0
Nestartuj endor.exe přes razor,ale razor přes endor.exe. Tj razor se spustí spolu se spuštěním endor.exe pomocí parametru 1 v cestě k ednor.exe.

viz: http://www.endor.cz/instalace.php

Code:
Endor pak vždy spouštejte pres endor.exe. Pro spuštění Razoru pak spouštějte endor.exe s parametrem 1, to lze nastavit v zástupci spustitelného souboru.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu May 01, 2008 1:49 pm
 
Newbie

Joined: Wed Sep 06, 2006 6:16 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mahdi wrote:
Nestartuj endor.exe přes razor,ale razor přes endor.exe. Tj razor se spustí spolu se spuštěním endor.exe pomocí parametru 1 v cestě k ednor.exe.

viz: http://www.endor.cz/instalace.php

Code:
Endor pak vždy spouštejte pres endor.exe. Pro spuštění Razoru pak spouštějte endor.exe s parametrem 1, to lze nastavit v zástupci spustitelného souboru.

Díky moc jste mi pomohli!
S pozdravem Dard


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 4:23 pm
 
Newbie

Joined: Sat Jun 07, 2008 11:18 am
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mensi problem, po nakliknuti ikony endor.exe se vubec nic nestane, takze nemuzu spustit hru....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 5:58 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Sun Jan 11, 2004 7:56 pm
Posts: 1188
Online: 49:10:37
Status: active
Reg. players: 0
Keltus wrote:
Mensi problem, po nakliknuti ikony endor.exe se vubec nic nestane, takze nemuzu spustit hru....


Vyzeras na netrpezliveho typka. Skus doubleclick na endor.exe a odist tak na 10 min prec od PC.
Ked sa vratis a nebude tam nic spustene tak si nieco spravil zle. Ale co to ti nepoviem, pretoze moznosti je prilis vela, kedze si nenapisal nic co by pomohlo identifikovat tvoj problem.

_________________
"Clovek je zivy dokaz, ze z opice moze vyrast svina." (c) Janovic


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 6:21 pm
 
Newbie

Joined: Sat Jun 07, 2008 11:18 am
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Lukmagic wrote:
Keltus wrote:
Mensi problem, po nakliknuti ikony endor.exe se vubec nic nestane, takze nemuzu spustit hru....


Vyzeras na netrpezliveho typka. Skus doubleclick na endor.exe a odist tak na 10 min prec od PC.
Ked sa vratis a nebude tam nic spustene tak si nieco spravil zle. Ale co to ti nepoviem, pretoze moznosti je prilis vela, kedze si nenapisal nic co by pomohlo identifikovat tvoj problem.

Nevim dle ceho jsi poznal, ze jsem netrpelivy, ale nevadi. Udelal jsem vse dle navodu, zadnou specifickou chybu krom "neaktivni" ikony nevidim....


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 7:04 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2004 2:33 pm
Posts: 337
Online: 2455:34:59
Status: active
Reg. players: 0
tim ze si netrpelivy nejspis myslel to, ze spousteni klienta trva na slabsich pc krutě dlouho ... a muze se zdát, že když poklikáš na ikonu tak se "zdánlivě" nic neděje ...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 8:27 pm
 
Newbie

Joined: Sat Jun 07, 2008 11:18 am
Posts: 3
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Gordon wrote:
tim ze si netrpelivy nejspis myslel to, ze spousteni klienta trva na slabsich pc krutě dlouho ... a muze se zdát, že když poklikáš na ikonu tak se "zdánlivě" nic neděje ...

Nemam nejhorsi stroj , avsak ani po 20 min. se nic nestalo, mozna to je tim, ze take v procesech se ke spusteni nemaji...
Pls nemohl by mi nekdo napsat na icq:233982856 a poradit? At zbytecene nespamuji?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 16, 2008 9:01 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Thu Jan 13, 2005 8:45 pm
Posts: 1059
Location: Kladno
Online: 00:00:00
Status: disabled
Reg. players: 0
Keltus wrote:
Mensi problem, po nakliknuti ikony endor.exe se vubec nic nestane, takze nemuzu spustit hru....



vsadim klobouk ze nemas nainstalovanej service pack 2

_________________
Saum: New shard na sphere 0.51a, huste. To ste technologicky pozadu len nieco okolo 9 rokov.

z azerothu? blbe, kopnout do uc, zepelinem do og odtamtud pres barens do tb.. jednoduchy slang


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Thu Sep 25, 2008 9:12 pm
 
Scout
Scout

Joined: Mon Jun 23, 2008 9:31 am
Posts: 44
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
dobry vecir prosim o radu ohledne problemu s padanim clienta pri startovani endoru..... spustim endor.exe a spadne to .. neodesilat.. a hodi to hlasku proces s identifikatorem 3632 neni spusten co s tim mam delat? UO mam v cajku nainstalovanou .. hodil sem ji kamosoj a jemu fakci.. endor soubory se mit aky bez problemu nahrali do slozky s ultacou... tak nevim:) naky tipy?:D


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 7:01 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Apr 10, 2008 12:55 pm
Posts: 188
Location: Bratislava
Online: 288:39:32
Status: banned
Reg. players: 0
Ked mas skopirovanu ultimu... Zapisal si aj registre?


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 8:12 am
 
Scout
Scout

Joined: Mon Jun 23, 2008 9:31 am
Posts: 44
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
jo jo:) ja ji normalne instaloval... akorat kamosoj sem ji kopcil a jemu to slape a me ne....


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 11:52 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Apr 10, 2008 12:55 pm
Posts: 188
Location: Bratislava
Online: 288:39:32
Status: banned
Reg. players: 0
Skus postupovat presne podla navodu... pokial to nepomoze daj vediet kde nastala chyba. Hlavne sa ju pokus co najpresnejsie opisat.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 11:55 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Jan 20, 2007 3:45 pm
Posts: 397
Online: 1575:24:20
Status: active
Reg. players: 0
mishmash wrote:
jo jo:) ja ji normalne instaloval... akorat kamosoj sem ji kopcil a jemu to slape a me ne....


A kopčil jsi ji kamošoj nebo kamošovi?

_________________
"Zmizíš z tohohle města, Butchi! A když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizím já!"

Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Sep 26, 2008 12:28 pm
 
Scout
Scout

Joined: Mon Jun 23, 2008 9:31 am
Posts: 44
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
prave ze me to pri instalaci nebo pri updatu nehodilo zadnou chybu.... vsechno se tvari v pohode.... akorat kdyz spustim toho cienta tak me spadne.... kopiroval sem to na flasku... pak sem ji dal kamosovi a ten si ji hodil do kompu, opatchoval a uz na endoru lita... zkusim reinstal..az se dostanu domu, ale vubec se mi prave do toho nechce.. tak sem se tady chtel optat jestli nekdo nahodou nevi co s tim.))


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 2 of 3
 [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek