* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic Reply to topic Board index » Archiv
Author Message
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 2:44 am
 
Scout
Scout
User avatar

Joined: Wed Dec 13, 2006 4:13 pm
Posts: 20
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Opraven .pguild a trochu upravena parta:

1) Kdyz spadne clen party, parta se dal chova jako by tam byl - zalozka jen zesedne. Pokud se do 2 minut nenapoji zpatky pak ho teprve system vyhodi a spadne i zalozka. Samozrejme ho muze vyhodit primo leader behem tech dvou minut, kdyby ho uz v parte nechteli.

2) Kdyz spadne leader, chova se to stejne - ceka se 2 minuty, do te doby neni leader nikdo - resp je to porad ten offline clovek, pokud nenaloguje do dvou minut a parta ma vic jak 2 cleny, pregeneruje se nova parta a leader bude 2. clovek v poradi.


Top
 Profile  
 
Ads
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 9:29 pm
 
Scout
Scout
User avatar

Joined: Wed Dec 13, 2006 4:13 pm
Posts: 20
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Sem muzete hlasit pripadne problemy s party systemem.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 08, 2008 11:32 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Oct 31, 2005 2:51 pm
Posts: 655
Location: Most
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 6
Popisu problem priestu u nas v guilde (samotnymu se mi to nikdy nestalo):
"Nevim jak to presne popsat, ale kdyz mam rozlozene zalozky podle sveho a do party joine nejaka nova postava, tak se zalozky vzajemne prekreji a nejdou rozlozit"

ja k tomu pouzivam levy Alt a cuknu za zalozku .. tim se mi rozpoji a muzu s ni opet pracovat

_________________
[Master] Mis Safety - Priest - 40 lvl
[Veteran] Mhu - Druid - 24 lvl
*****************************************
Zapůjčené
[Master] Solo - Druid - 37 lvl
Aelin - Priest - 30 lvl (te doby v [Hrabství Kůže])
*****************************************
oupisovo stránky


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 12:01 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Sep 19, 2003 10:50 am
Posts: 354
Location: Lios
Online: 00:00:00
Status:
Reg. players: 0
Zkusil bych ještě ctrl+shift


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 12:16 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Oct 31, 2005 2:51 pm
Posts: 655
Location: Most
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 6
Switch!the!god wrote:
Zkusil bych ještě ctrl+shift


to je rovnou muzes zavrit a vytahat nove .. to neni ucel opravy ;)" title="Wink

_________________
[Master] Mis Safety - Priest - 40 lvl
[Veteran] Mhu - Druid - 24 lvl
*****************************************
Zapůjčené
[Master] Solo - Druid - 37 lvl
Aelin - Priest - 30 lvl (te doby v [Hrabství Kůže])
*****************************************
oupisovo stránky


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 12:34 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Tue Jun 07, 2005 10:07 am
Posts: 819
Location: Shadow Ruined city
Online: 00:08:21
Status: active
Reg. players: 1
já osobně záložky nespojuju. Dávám mezi ně mezeru, je to sice náročné na místo, ale pak se nestane že se záložky nahrnou na sebe.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 12:55 pm
 
Developer
Developer
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 9:59 am
Posts: 659
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Staci mit 2 sloupce a kdzy se spoji tak jeden od¨tahnes pryc a mas to ;)" title="Wink.

_________________
Pokud si myslíte, že to existuje, tak to neexistuje...
Pokud si myslíte, že to neexistuje, pak to stále neexistuje...
To je pravda...

Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 2:49 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun Jun 01, 2003 12:40 am
Posts: 645
Online: 1586:38:40
Status: active
Reg. players: 0
taky pouzivam v nouzi alt+tazeni a nemam s tim problem

_________________
Potrebuju odstranit ty monsteri ktery jsou na mem lode. Mohl by jste prijit a zabit ...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 09, 2008 6:48 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Mar 03, 2007 1:57 am
Posts: 206
Location: pořád v práci
Online: 1739:47:39
Status: banned
Reg. players: 0
davam si zalozky do 2 sloupcu a nikdy se mi to nespojilo... Max. kdyz driv nez byly opravene zalozky tak kdyz jsem si vytahoval znova neci zalozku kdo padl a hodil ji omylem na zalozku ktera uz byla vytazena...
alt+ tahani jsem se dozvedel nedavno :D" title="Very Happy nastesti jsem to nikdy nepotreboval

_________________
Nic netrvá věčně

Jsem snob > běhám v HG, nosím GMR


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 25, 2008 9:32 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jun 02, 2003 2:42 pm
Posts: 464
Location: Praha
Online: 00:25:47
Status: active
Reg. players: 0
chtel bych se zeptat z jakyho duvodu uz nefunguje prikaz .pstatus(nebo jestli je neco na ten zbusob o kterym nevim). tedka je krajne neprijemny sbirat zalozky vsech clenu party. dal bych se chtel zeptat jestli je mozny neco udelat s tim, ze kdyz mam vsech 10 zalozek tak to dost neprijemne laguje. Jinak kazdopadne uz je videt pokrok. uz to neni tak tragicky jako driv...

_________________
3 nejvetsi lzi cechu:
1)Jdeme na jedno
2)Dopiju a zaplatim
3)Zejtra nechlastam
Kosmickej vagus


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 25, 2008 10:09 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
.pstatus nefunguje kvoli prechodu na novy pol/novy client

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun May 25, 2008 11:03 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Jako vase lenost uz vazne nezna mezi, uz nejste schopni sami natahat ani zalozky. Kdyz vas to hrani tak obtezuje, proc to vubec hrajete? Nicmene misto .pstatusu se zavedlo to, ze zalozky by nemely z party mizet prakticky nikdy, takze by nemel byt potreba, napr. ani po disconnectu postavy (cca 2 minuty) vam jeji zalozka nezmizi - takze kdyz clovek nalogne vcas je vse OK, dale u hidnutejch postav nemizi atd, takze by melo stacit je nabrat jednou, coz snad neni takovej problem. Pokud to nefunguje, tak to chce report.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 3:09 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Wed Oct 24, 2007 6:01 am
Posts: 76
Location: Sau Paulo
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Oni si mozna budou stezovat ti co spousti client pres 2 minuty, ja ho spoustim pod 20 sekund , ti co to maj nad dve minuty musej mit nehorazne zaplnenej hd (buhvi cim) :lol:" title="Laughing

_________________
Equinox
Miki


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 3:41 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Aug 20, 2005 6:23 pm
Posts: 335
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
mne se pouští 5 minut a nijak si nestěžuju... jooo ale kdyz se mi dostane potěšení cc :D" title="Very Happy


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 4:22 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jun 02, 2003 2:42 pm
Posts: 464
Location: Praha
Online: 00:25:47
Status: active
Reg. players: 0
Demostenes wrote:
Jako vase lenost uz vazne nezna mezi, uz nejste schopni sami natahat ani zalozky. Kdyz vas to hrani tak obtezuje, proc to vubec hrajete? Nicmene misto .pstatusu se zavedlo to, ze zalozky by nemely z party mizet prakticky nikdy, takze by nemel byt potreba, napr. ani po disconnectu postavy (cca 2 minuty) vam jeji zalozka nezmizi - takze kdyz clovek nalogne vcas je vse OK, dale u hidnutejch postav nemizi atd, takze by melo stacit je nabrat jednou, coz snad neni takovej problem. Pokud to nefunguje, tak to chce report.

no praveze to ma par ale. ono totiz staci, kdyz jednou popotahnu kurzorem z postavy, kterou uz nekde vytazenou mam a ty zalozky se nesmyslne prehazej pres sebe. takze to kolikrat delam na 4x nez mam vsechny zalozky vytazeny. Taky se mi uz stalo, ze jsem v parte 9ti lidi. mam vsecko pekne srovnany a jedem, prisel 10tej clovek (zrovna sem byl party leader). tak sem ho pridal party normalni prikazem "/add" a bum. zase vsecky zalozky rozhazeny vsude ruzne pres sebe apod. a to nemluvim o tom, ze obcas se taky muze stat, ze proste na tu skupinku tech zalozek si proste omylem kliknu pravym mysitkem a vsecky mi zmizej(nikdo neni neomylnej), coz pri rozjetym fajtu je opravdu neprijemny
a jeste bych teda rad vedel, jestli nekdo znate nejakej figl jak omezit ty lagy se tema zalozkama, mam stroj starej cca 3 roky 512 RAM

_________________
3 nejvetsi lzi cechu:
1)Jdeme na jedno
2)Dopiju a zaplatim
3)Zejtra nechlastam
Kosmickej vagus


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 4:30 pm
 
Adept
Adept

Joined: Fri Feb 15, 2008 9:23 pm
Posts: 313
Online: 2382:29:24
Status: banned
Reg. players: 0
Klient potrebuje 768 MB, takze jsi jen pro klienta 256MB v minusu.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 4:51 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Thu Dec 21, 2006 4:27 pm
Posts: 220
Online: 507:21:23
Status: active
Reg. players: 0
To jak skáčou záložky na sebe se stává, ovšem pomoc je poměrně snadná. Když držíš ALT a klikneš na tu slepenou záložku můžeš ji potom normálně přesouvat.
Že si to zavřeš už je věc jiná :)" title="Smile
A té paměti je fakt málo. Osobně jsem upgradnul z 512 na 1,5gb a kromě naprosto plynulé hry jako bonus startuje klient místo nějakých 40+sekund asi 15.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 5:15 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Dec 20, 2004 7:48 pm
Posts: 325
Online: 132:01:47
Status: banned
Reg. players: 0
Faolan wrote:
Klient potrebuje 768 MB, takze jsi jen pro klienta 256MB v minusu.


sry,za offtopic ale ja mam 512MB RAMek..Mam pusteneho clienta,mapu,qipa,firefoxy,divam na video pomoci windows prehravace,kompl mi bezi,vzdycky minimalne den-dva v kuse a v pohode beham bez lagu a nejak si nestezuji,akorat mi client stratuje 2-5min ale tohle nejak neresim


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 5:34 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
trek70 wrote:
...


Zkus si vypnout v options "Use new targeting system". Mám dojem, že by to mělo odstraňovat splácání záložek dohromady.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 6:10 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun Jul 23, 2006 9:52 pm
Posts: 875
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 1
nák to vtom options nemuzu najit..

_________________
Neverminde wrote:
Ja se snad vztekam? Ne jen se vztekam nad vasi demenci


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 6:20 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Tak je to "Disable new targeting system" v záložce s myší.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 7:52 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jun 02, 2003 2:42 pm
Posts: 464
Location: Praha
Online: 00:25:47
Status: active
Reg. players: 0
diky

_________________
3 nejvetsi lzi cechu:
1)Jdeme na jedno
2)Dopiju a zaplatim
3)Zejtra nechlastam
Kosmickej vagus


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon May 26, 2008 8:01 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Deiotaros wrote:
Osobně jsem upgradnul z 512 na 1,5gb a kromě naprosto plynulé hry jako bonus startuje klient místo nějakých 40+sekund asi 15.


Tak tak, ta plynulost za to stoji.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue May 27, 2008 6:00 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Wed Jan 28, 2004 12:04 am
Posts: 362
Location: Vyškov
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Demostenes wrote:
Jako vase lenost uz vazne nezna mezi, uz nejste schopni sami natahat ani zalozky. Kdyz vas to hrani tak obtezuje, proc to vubec hrajete? Nicmene misto .pstatusu se zavedlo to, ze zalozky by nemely z party mizet prakticky nikdy, takze by nemel byt potreba, napr. ani po disconnectu postavy (cca 2 minuty) vam jeji zalozka nezmizi - takze kdyz clovek nalogne vcas je vse OK, dale u hidnutejch postav nemizi atd, takze by melo stacit je nabrat jednou, coz snad neni takovej problem. Pokud to nefunguje, tak to chce report.


Problem nastava pokud to CC dostane priest. ten totiz ty zalozky tahat musi. Takze sem si poridil spesl klavesnici a mam nastaveny svy staly spoluhrace na nadstavbovych klavesak, kterych ma tri banky po 18 :D" title="Very Happy
Ale na druhou stranu ti co maji zajem abych tu jejich zalozku mel si radi postoji a pockaji si az ji mam ;)" title="Wink

_________________
Hraju abych se bavil, hadam se abych si mohl hral. Smidla

http://ruze.smidla.eu/ - jedna z mala pohodovych gild na endoru.

Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
Ads
Post new topic Reply to topic  Page 1 of 1
 [ 24 posts ] 

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek