* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 10:36 am
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Nový server určitě přinese několik chyb. Nejčastěji čekám chyby s grafikou. Pakliže uvidíte nebo spíš nevidíte něco, co by mělo či nemělo být vidět, tak pište. To samé s chybama ve funkci předmětů. Hlašte i chyby, co na starem serveru byly, ale považovali se za normální př: studded rukavice nebyly vidět na postave ve hře.


Last edited by Mahdi on Tue Sep 04, 2007 8:54 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Tue Aug 28, 2007 11:57 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Seznam řešených věci:
-npc útočí přes zdi - jakmile se vyřeši lagy tak se zacne resit nove chovani npc a s tim i nový typ střílení/kouzleni
-nefunguje .pstatus - zvykajte si, asi to ani nepojde...
-ruleta pokladání peněz - padne vždy na 7
-iconbook, spellbook

Přečtěte si nejdříve tento seznam než budete psát to, co už tu je!!!


Last edited by Mahdi on Sat Feb 09, 2008 5:14 pm, edited 29 times in total.

Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Apr 12, 2008 9:37 am
 
Skilled
Skilled

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:27 pm
Posts: 187
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Když vezmu do ruky harfu (harp), tak mám v ruce kladivo co vypadá jako sledge hammer. :D" title="Very Happy

_________________
Sranda musí být, i kdyby trakaře padaly.


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Jul 06, 2008 6:36 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Oct 31, 2005 2:51 pm
Posts: 655
Location: Most
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 6
chtel bych se zeptat, jestli je mozny neco udelat s tim, ze kdyz odlogne leader party, tak spadnou zalozky a nove se tvari jakoby zbytek nebyl v parte (i kdyz staci relog a vse je v poradku)?

_________________
[Master] Mis Safety - Priest - 40 lvl
[Veteran] Mhu - Druid - 24 lvl
*****************************************
Zapůjčené
[Master] Solo - Druid - 37 lvl
Aelin - Priest - 30 lvl (te doby v [Hrabství Kůže])
*****************************************
oupisovo stránky


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 10:07 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Oct 24, 2007 4:00 pm
Posts: 528
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Nefunkuje quest na wywerní vejce..

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 10:23 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Saura_delgurth wrote:
Nefunkuje quest na wywerní vejce..

Podrobnosti??


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 12:28 am
 
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Oct 24, 2007 4:00 pm
Posts: 528
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Mahdi wrote:
Saura_delgurth wrote:
Nefunkuje quest na wywerní vejce..

Podrobnosti??

Wyverní vejce ve Snake Cultech nejde z barrelu přesunout do baglu.

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 2:01 am
 
Adept
Adept

Joined: Fri Feb 15, 2008 9:23 pm
Posts: 313
Online: 2382:29:24
Status: banned
Reg. players: 0
Taky nema jit vyndat, to spravny vejce vypadne z NPC, ktere tam stoji po splneni jeho casti questu, v barelu je to je pro ilustraci.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 8:31 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu May 15, 2008 6:52 pm
Posts: 126
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Asi jste to spatne popsali.

Chyba v questu s wywernimi vejci je nasledovna:
Po zabiti NPC dojdes k tomu manikovy v snake kultech a on ti da VEJCE.
Jenze s tim vejcem nejde hybat a neni newbie.
To znamena,ze kdyz umres, tak ti vejce zustane v mrtvole,ale porad snim nejde hybat.

Jak je to s jinymi vejci opravdu netusim.

PS: Mam narok na nahradu vejce? Kdyz mi jedno zmizelo prave kvuli tomu,ze snim neslo hybat?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 4:11 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Oct 24, 2007 4:00 pm
Posts: 528
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Já sem u toho maníka žadný vejce nedostal ,akorád na mě pošle ty snake culty

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 5:01 pm
 
Adept
Adept

Joined: Fri Feb 15, 2008 9:23 pm
Posts: 313
Online: 2382:29:24
Status: banned
Reg. players: 0
Pote, co posle ty guardy, s nim musis promluvit a on to vejce vyda. To ze s nim nekomu neslo hybat, se bohuzel obcas stane, je to stejny problem jako s castmi na morf draka, nebo hlavice na nekrowandu. Pokud se to stane je treba poslat page. Pokud uz to vejce zmizelo diky smrti a tomu ze zustalo v tele, je to trochu problem, ale ne neresitelny. Zkus mi napsat, uvidime, co se da delat. Nezarucuju ale ze to bude hned.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Jul 12, 2008 10:55 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Wed Oct 24, 2007 4:00 pm
Posts: 528
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Faolan wrote:
Pote, co posle ty guardy, s nim musis promluvit a on to vejce vyda.

Jo měl jsi pravdu, dík moc.

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 12:43 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Sat Aug 02, 2008 7:34 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
jsem tu nová a sotva začnu hrát tak mě to vyhodí v Medei a můj hráč je nahý a nemá nic u sebe....co to jako má nýt:D:D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 12:54 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sat Aug 25, 2007 7:58 pm
Posts: 504
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Sunshine wrote:
jsem tu nová a sotva začnu hrát tak mě to vyhodí v Medei a můj hráč je nahý a nemá nic u sebe....co to jako má nýt:D:D

To má být tvoje výbava 8)" title="Cool

edit: už jsem si to přečetl 5x po sobě, takže ehm : Vítej ve světě Endoru, poutníče!

_________________
\m/
Image


Last edited by Misel on Sat Aug 02, 2008 3:06 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 3:00 pm
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
misele prestan spamovat a precti si to, napsala ze je naha a nic nema :roll:" title="Rolling Eyes


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 9:08 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Sat Aug 02, 2008 7:34 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
a nejsem naha jenom ja ale vsichni:D je to nějaká chyba v grafice, neustále se propadám uprostřed mostu atd...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 9:18 pm
 
Adept
Adept

Joined: Tue Jun 06, 2006 4:27 pm
Posts: 487
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
tak to asi reinstal updateru a stahnout znova soubory :wink:" title="Wink


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 9:20 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Sat Aug 02, 2008 7:34 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Pavlajs wrote:
tak to asi reinstal updateru a stahnout znova soubory :wink:" title="Wink


jestli dobre rozumim tak stahnout z toho updateru...jo a jak se spousti klient pres razor? nejak jsem tomu neporozumela


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 9:24 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Jan 20, 2007 3:45 pm
Posts: 397
Online: 1575:24:20
Status: active
Reg. players: 0
Sunshine wrote:
Pavlajs wrote:
tak to asi reinstal updateru a stahnout znova soubory :wink:" title="Wink


jestli dobre rozumim tak stahnout z toho updateru...jo a jak se spousti klient pres razor? nejak jsem tomu neporozumela


Nespouští se client přes razor, ale razor přes client.
Dej si vlastnosti clienta (endor.exe) a za cestu připiš 1
Př: "C:/Program Files/EA GAMES/Ultima Online Mondain's Legacy/endor.exe" 1

_________________
"Zmizíš z tohohle města, Butchi! A když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizím já!"

Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Aug 02, 2008 10:03 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Sat Aug 02, 2008 7:34 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
dík moc už to jede všechno jak má :wink:" title="Wink


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 03, 2008 5:25 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Sat Aug 02, 2008 7:34 am
Posts: 5
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
známemu přestal pracovat klient endoru, co s tim prosim???


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 04, 2008 2:33 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
asi ma vyhlasenu stavku, nech si skusi najat iny client ktory bude pracovat ^^
alebo nech to skusi niako rozbehat...

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 1:04 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jun 23, 2005 7:52 pm
Posts: 889
Location: Zlín
Online: 00:14:54
Status: active
Reg. players: 0
pri kazdem novem nalognuti me vyskoci tabulka s upozornenim ze nemam povolene negotiate features with server a dostanu CC. pritom to povolene mam. pomuze znova prokliknuti a pak nove nalognuti. Neslo by to nejak opravit? dekuji

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 2:44 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
kraftas wrote:
pri kazdem novem nalognuti me vyskoci tabulka s upozornenim ze nemam povolene negotiate features with server a dostanu CC. pritom to povolene mam. pomuze znova prokliknuti a pak nove nalognuti. Neslo by to nejak opravit? dekuji


Jina verze razoru?


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Aug 08, 2008 3:20 pm
 
Adept
Adept

Joined: Thu Dec 22, 2005 11:26 am
Posts: 209
Online: 00:02:24
Status: active
Reg. players: 0
Me to dela taky... Mam nejnovejsi verzi razora...
Ale stava se mi to jenom u dvou postav...

_________________
------------------------
Due to the global crisis the light at the end of the tunnel will be switched off.
Sincerely yours,God


MOST RUN, a few chase...


Top
 Profile  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 2
 [ 45 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek