* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Next
Author Message
PostPosted: Mon Oct 27, 2008 11:51 am
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Report bugu.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
PostPosted: Mon Nov 03, 2008 11:37 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Jul 22, 2005 6:45 pm
Posts: 371
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Házení kostkama v poslední době (dřive to nedělalo) když hodím první číslo 4 nebo 6 v journalu se neobjeví pokud hodím 1 2 3 5 tak ano jedná se o první číslo a nezobrazení v JOURNALU, in game ho vidím.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Nov 20, 2008 2:05 pm
 
Newbie

Joined: Mon May 31, 2004 10:37 am
Posts: 10
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Dobry den objevil jsem bug nevi mjestl ito tak ma byt nebo ne ale dkyz nekdo umre a odlogne a pak nalogne tak je sedivej ale nema robu a kdyz se ressne tak shrouda kteoru by mel mit na sobe je v batohu.

_________________
Nikdy nerikej ze to nejde kdyz to jde!
Druid Shagruk 28 ukraden (Red)- ukraden
Dada Patrasova rogue 22(Red)
Tulpas heretic 26 lvl (Blue)
Klarovojt paladin 24 lvl (blue)
Araeniel rogue 13lvl (blue)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Nov 20, 2008 4:01 pm
 
Newbie

Joined: Sat Jun 10, 2006 11:12 pm
Posts: 17
Online: 120:00:54
Status: banned
Reg. players: 0
neviem ci to tu uz bolo ale kupoval som v brite u vendora chainmail set aj platovy a vzdy ked som dal kupit vsetky cast tak mi hodilo miesto chestu ramena alebo ruky.. takze som mal dvakrat ten isty item hoci som dal kupit iny....


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 22, 2008 10:30 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jun 23, 2005 7:52 pm
Posts: 889
Location: Zlín
Online: 00:14:54
Status: active
Reg. players: 0
Když si do hlavního baťůžku vložíte víc jak 60K tak to vypisuje špatné hodnoty a nevíte kolik u sebe máte peněz a musíte to počítat. Což je ale velmi náročné :)" title="Smile

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 22, 2008 11:13 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat May 13, 2006 3:39 pm
Posts: 135
Online: 195:45:27
Status: active
Reg. players: 0
kraftas wrote:
Když si do hlavního baťůžku vložíte víc jak 60K tak to vypisuje špatné hodnoty a nevíte kolik u sebe máte peněz a musíte to počítat. Což je ale velmi náročné :)" title="Smile
A nemas nahodou v razoru zaple pouzivani stareho statusu?:p

_________________
Image
Život je, jako když tě uštkne had. Chvilku se trápíš a pak chcípneš...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Nov 22, 2008 11:33 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jun 23, 2005 7:52 pm
Posts: 889
Location: Zlín
Online: 00:14:54
Status: active
Reg. players: 0
Jo mam je to pro me prehlednejsi a nezabira to tolik mista :)" title="Smile

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 3:17 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Apr 19, 2008 1:56 pm
Posts: 82
Location: Sherwood
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
U druidu v bance se nejak podivne objevuji Swamp monstra, jednou tam bylo jedno a sejmulo me, po druhe jich tam ale uz jsou mraky.. Nastesti se obuli do bankere :)" title="Smile
viz: http://img526.imageshack.us/my.php?imag ... 572nj7.jpg

Sli normalne sguardnout...

Je to bug nebo neni to novej quest? nejakej specialni treba :)" title="Smile


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 2:16 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Oct 31, 2005 2:51 pm
Posts: 655
Location: Most
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 6
kraftas wrote:
Jo mam je to pro me prehlednejsi a nezabira to tolik mista :)" title="Smile


GP: {gold}
.. toto si vloz do Razora v kolonce Zobrazeni/Pocitadla

_________________
[Master] Mis Safety - Priest - 40 lvl
[Veteran] Mhu - Druid - 24 lvl
*****************************************
Zapůjčené
[Master] Solo - Druid - 37 lvl
Aelin - Priest - 30 lvl (te doby v [Hrabství Kůže])
*****************************************
oupisovo stránky


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Nov 23, 2008 5:14 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Jun 23, 2005 7:52 pm
Posts: 889
Location: Zlín
Online: 00:14:54
Status: active
Reg. players: 0
tohle tak uz mam vyresene, jen me t oproste stve ze se to nezobrazuje, je to strasne deprimujici

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 9:08 pm
 
Adept
Adept

Joined: Wed Mar 15, 2006 9:34 am
Posts: 420
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Když v daugase zabiju beggara tak se mě neukáže level zabitého npc a nedostanu ani expy.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 25, 2008 9:11 pm
 
Newbie
User avatar

Joined: Mon Sep 29, 2008 12:16 pm
Posts: 8
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mono wrote:
Když v daugase zabiju beggara tak se mě neukáže level zabitého npc a nedostanu ani expy.


za begáče nejsou expy


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 10:23 am
 
Skilled
Skilled

Joined: Sun Apr 18, 2004 5:18 pm
Posts: 55
Location: Olomouc
Online: 00:00:53
Status: active
Reg. players: 0
Tak jsem si chtel zkusit umichat novy lektvar.....

Vsechny stare recepty jsou rozbite ("This recipe is damaged and indecipherable") a zadna znama kombinace mi najednou nejde namichat ( mam alch 100%, vcera bylo vse jeste ok ).

_________________
Zag Zag, berserk, sveho casu hrdy clen guildy Sands of Time

Pisky casu odval vitr...


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 11:04 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Apr 10, 2008 12:55 pm
Posts: 188
Location: Bratislava
Online: 288:39:32
Status: banned
Reg. players: 0
Dakujeme za oznamenie. Uz sa otom vie a riesi sa to.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 10:32 pm
 
Newbie

Joined: Wed Sep 17, 2008 3:31 pm
Posts: 1
Location: Praha 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ahoj. Ja hraju za priesta. Nejde mi vycarovat Mind blast. Kdyz napisu .cast Mind Blast, napise mi to "Your character class can't handle this spell.", a nejde to, ani kdyz napisu .cast Por Corp Wis. Kdyz ale napisu .cast 301, tak najednou Mind Blast jde.

Treba pro Night Sight - fungujou vsechny tri zpusoby:
.cast Night Sight
.cast In Lor
.cast 106

_________________
--
drkokr


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 11:56 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2007 2:14 pm
Posts: 782
Location: Daug ;)
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Ahoj, je to zpusobene tim, ze je vice verzi por corp wisu. Heretikuv, nekruv a priestuv. Takze ti bude fungovat jen cislo, protoze kdyz napises jen .cast pcw tak se system pokousi kouzlit napriklad nekracky pcw


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 1:31 pm
 
Adept
Adept

Joined: Wed Mar 15, 2006 9:34 am
Posts: 420
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Včera mě zabili pk, a pote co sem došel resnutý k tělu, sem dostal reskill od Kohena s ligařem (pk už byli mrtvé) a vyskočila na mě tabulka, jestli nechcu těm pk připsat kill za smrt, na které se vubec nepodíleli (zabil mě ligař v rámci ligy). Němělo by se to připisování killů po smrti resetovat?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 12, 2008 2:31 am
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Sat Dec 02, 2006 8:12 am
Posts: 76
Location: Brno
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Mono wrote:
Včera mě zabili pk, a pote co sem došel resnutý k tělu, sem dostal reskill od Kohena s ligařem (pk už byli mrtvé) a vyskočila na mě tabulka, jestli nechcu těm pk připsat kill za smrt, na které se vubec nepodíleli (zabil mě ligař v rámci ligy). Němělo by se to připisování killů po smrti resetovat?

stalo se mi neco podobneho, dostal jsem kill od pk a objevila se mi tabulka s pripsanim killu. pote jsem se resnul a na miste kde jsem mel telo(kde me to pk sundalo) jsem dostal kill od npc :oops:" title="Embarassed a o5 se mi objevila tabulka s pripsanim killu tomu pk....

_________________
Baltazar!!!
(ne, nejsem smoulinka ":P" )


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Dec 16, 2008 10:50 pm
 
Adept
Adept

Joined: Mon Feb 20, 2006 7:42 pm
Posts: 277
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
ehm ... u male banky jsem vykouzlil skeletal avengera a gurdokuv vojak ho ataknul ... kdyz ho trefil napadl ho avenger a ze me byl crim ...


Doufam ze tohle je bug...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 5:41 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Nov 18, 2003 11:55 pm
Posts: 441
Online: 825:05:23
Status: active
Reg. players: 0
toto ani tak neni bug jako pripad k reseni ale nenasel jsem vhodnejsi topic kam to zapsat: po letech se chci vratit na endor, muj herni ucet je predpokladam smazany a nevim tedy, jak se dstat do hry. O stare postavy atd. mi vubec nejde, ale jelikoz je muj ucet na foru aktivni, mel by fungovat i ve hre, ovsem pri pokusu o prihlaseni vyskoci tabulka o tom ze to zkratka nejde .... co mam udelat abych mohl zase do hry?
Diky za odpoved

_________________
Vladd Ferenczy - druid

Krátké překladové cvičení:
Přeložte: Jea, nigga, lúk, vau, šit, wot e bič, fak, yeah, jú foko, jea. (překlad: Podívej, to je hezká holka)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 5:45 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Aug 01, 2003 10:25 am
Posts: 480
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Endor sa za ten cas zmenil, pozri si http://www.endor.cz/instalace.php ohladom instalovania...

Co sa tyka tovjho acc tak nie je iste ci este existuje. Robili sa nejake poriadky a kde tu sa aj nieco mazalo... V tom lepsom pripade tvoj acc existuje ale prazdny. V tom horsom uz ani account nemas a musis si zalozit novy...


Top
 Profile WWW  
 
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 5:49 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Nov 18, 2003 11:55 pm
Posts: 441
Online: 825:05:23
Status: active
Reg. players: 0
Diky za odpovedi - jestli to chapu spravne, musim se znova registrovat na Endor foru? a nebudou s tim problemy? prece jen na foru ucet mam a celou dobu aktivni( v popisu instalace je, ze ucet na foru = ucet ve hre)
a ze se endor zmenil? je k nepoznani :-)" title="Smile a je to dobre

_________________
Vladd Ferenczy - druid

Krátké překladové cvičení:
Přeložte: Jea, nigga, lúk, vau, šit, wot e bič, fak, yeah, jú foko, jea. (překlad: Podívej, to je hezká holka)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 6:05 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
dracik skor myslel ze ta instalacia endoru uz nie je to co byvala... musis stiahnut endor updater a tak dalej a tak dalej ;)" title="Wink

_________________
every light carry a shadow


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 6:20 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Nov 18, 2003 11:55 pm
Posts: 441
Online: 825:05:23
Status: active
Reg. players: 0
uhlyk wrote:
dracik skor myslel ze ta instalacia endoru uz nie je to co byvala... musis stiahnut endor updater a tak dalej a tak dalej ;)" title="Wink


tak to kazdopadne - ale i co jsem procital topicy k povolanim - dost zmen. nicmene novy ucet zalozen, funguje. diky za radu

_________________
Vladd Ferenczy - druid

Krátké překladové cvičení:
Přeložte: Jea, nigga, lúk, vau, šit, wot e bič, fak, yeah, jú foko, jea. (překlad: Podívej, to je hezká holka)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 25, 2008 6:52 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Apr 03, 2004 2:25 pm
Posts: 256
Location: Daugas 2963/2123
Online: 00:06:18
Status: active
Reg. players: 0
Narazil sem na jednu nedokonalost. Byl sem prejmenovan GM abych splnoval povoleny nick v momente kdy pouziju kouzlo incognito tak po vyprchan kouzla semi nevrati soucasny, ale puvodni jmeno.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 33
 [ 804 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek