* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next
Author Message
PostPosted: Mon Dec 24, 2007 11:32 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Aug 01, 2003 10:25 am
Posts: 480
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Tu prosim hlaste bugy, ak tu uvidim iny post ako hlasenie bugu, tak automaticky sa postaram o smazanie postu + nedivte sa ak znicoho nic pridete o nejaku postavu...

Robi sa to preto ze v ostatnych topikoch zapadaju bugy v hromade spamu... Takze tu piste bugy, aby nezapadli...
Ak vam zmizne post tak to znamena ze to nie je bug, alebo si honite posty ostosest...


Top
 Profile WWW  
 
Ads
PostPosted: Mon Dec 24, 2007 11:49 pm
 
Scout
Scout

Joined: Thu Sep 08, 2005 2:46 pm
Posts: 44
Online: 231:16:53
Status: active
Reg. players: 0
Když třeba někdo stěhuje barák a ma v reservoar kegu 10k potionu tak když kopne a naklikne si to přijde do druheho baráku a tam jen klikne na prázdnej reservoar a přelije.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Dec 24, 2007 11:53 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Mar 18, 2004 12:38 pm
Posts: 905
Location: Shakallovo doupě temnoty
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Na vyhlasovani TW sem mel v batohu 10Kgp 200 platiny a 1gp samostatne. vyhlaseni mi vzalo jen ten 1gp a 200 platiny, tech 10K tam nechalo a TW probehlo

_________________
Rain služebnice Shakalla


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 2:57 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Sep 19, 2003 10:50 am
Posts: 354
Location: Lios
Online: 00:00:00
Status:
Reg. players: 0
Malá nesrovnalost.

Snad to vysvětlím dobře.

odlocknu si materiál (kupříkladu iron) začnu z něj vyrábět (zamknu hromádku ze které vyrábím) materiál uplně celý vypotřebuji nezbude ani jeden ingot, lock pozice zůstane jakoby zamknutá, tudíž příjdu o jednu lockpozici. Zkusil jsem a je to tak :/
.
mas dve moznosti, spracovavej odlocknute materialy a ne locknute - ten lock neni staveny na to aby se s materialem manipulovalo po locknuti, a nebo, cas od casu pozadej gm o re-nastaveni locku vdome. Muzes ovsem ocekavat, ze pokud to bude caste, dojde k trvalemu snizeni locku pro otraveni gm :twisted:" title="Twisted Evil


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 5:18 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Wed Feb 16, 2005 6:12 pm
Posts: 398
Location: Někde mezi E a Vyškovem...
Online: 1161:19:01
Status: banned
Reg. players: 0
Switch!the!god: je to to samy, jako kdyz si locknes na zem v baracku shink a ten po nastavene dobe zmizi => na zemi nevidis nic, ale lockpozice ti zmizi...

_________________
Ben A. Delat - mag
Serrat - ranger
Mappo - heretic

Mornie Innas - ukraden a smazan


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 8:34 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Thu Mar 18, 2004 12:38 pm
Posts: 905
Location: Shakallovo doupě temnoty
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Nekromancer

Abominace nejde hazet k sumonum, pocita se do summon capu (bylo mi receno ze to tak byt nema)

Death Ray nejde psat na svitky - neni v moznostech ubec uvedena

sumaci dostavaji bleeding od kouzel i od kritikal hitu (od skavenu,ororokovu)

Paladin

accuracy a mirror shield - pri kasteni spadne zbran/stit do batohu

_________________
Rain služebnice Shakalla


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Dec 28, 2007 3:13 pm
 
Adept
Adept

Joined: Mon Feb 20, 2006 7:42 pm
Posts: 277
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
abominace ma brat summon commanding - to je spravne, kdo ti rikal ze to tak nema byt? je to omezeny ze to utahnes tusim az na 19 nebo 20 lvl


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 14, 2008 8:31 am
 
Newbie
User avatar

Joined: Thu Jun 05, 2003 11:26 pm
Posts: 8
Online: 2378:40:15
Status: active
Reg. players: 0
Prazdny recept u vendora se jmenuje Rolled Map, po koupi uz se jmeno v baglu zobrazuje korektne a blank alchemy recipe.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 4:25 pm
 
Newbie

Joined: Mon Jan 08, 2007 3:13 pm
Posts: 4
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
ked robim lockpicki na craftovi tak mi ukaze ze som urobil okolo 90 a pri tom som urobil 20


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 4:27 pm
 
Newbie

Joined: Wed Nov 28, 2007 7:59 am
Posts: 13
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
mne to dela taky


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 22, 2008 4:34 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Sep 19, 2003 10:50 am
Posts: 354
Location: Lios
Online: 00:00:00
Status:
Reg. players: 0
Buďte v klidu je to jen proto, že již nějaké lockpicks máte v baťohu.
Uvedu příklad:

V baťůžku mám 13 paklíčů,
do bulky mám vyrobit 21 paklíčů,
zadám výrobu paklíčů,
vyrábím - vyrobím 20(vyrábí se po 20ti tuším)
do bulky se přidá jen 20,
ale těch 20 se sečte se 13 co mám v baťůžku,
takže v Journalu se objeví počet 33,
ale do bulky jde jen 20.

Je to tím, že locky se "jakoby" vyrobí, hodí se do baťohu, ale hned se hodí do bulky, ale script spočítá "vidí" i ty předtím vyrobené, ale sebere jen těch 20.

_________________
Image


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Jan 24, 2008 9:00 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Jul 14, 2005 11:13 pm
Posts: 133
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
nieje bug, ze u vendoraz sa predavaju ine necro regy za inu cenu? darkspawn su len za 1 gp, ostatne necro za 2, ma to tak byt ci nejaka chybicka?

_________________
MGL forever!


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Fri Jan 25, 2008 1:52 pm
 
Ancient
Ancient
User avatar

Joined: Wed Aug 24, 2005 11:15 am
Posts: 2776
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
necro regy maju stat 5gp

edit: aha sory, tak to som vobec nepochopil

_________________
every light carry a shadow


Last edited by uhlyk on Sat Jan 26, 2008 7:49 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 7:44 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Thu Jul 14, 2005 11:13 pm
Posts: 133
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
ked predavam ja -> "sell"

zle som to napisal, v hlave mi to davalo zmysel :roll:" title="Rolling Eyes

_________________
MGL forever!


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 1:19 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jan 26, 2004 7:38 pm
Posts: 364
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
prave se mi do domecku spawnul snow goliath ...mozna by nebylo zle zamezit tomu, aby se do domovni zony spawnovalo cokoliv. Je to celkem radost kdyz si tak v poklidu stojite a naraz zjistite ze vas neco zabiji....jedine stesti ze jsem zrovna na to koukala.

_________________
-Proboha, mlékaři Dane! Přejel jsi svým autem mou Fifinku! Zabil jsi ji! Zabil jsi ji!
-Uklidněte se madam. Jak vidíte, polovina vašeho psa stále žije.

poznejte svet mlekare Dana a jeho kamaradu!
RED MEAT


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 03, 2008 3:31 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Apr 03, 2004 2:25 pm
Posts: 256
Location: Daugas 2963/2123
Online: 00:06:18
Status: active
Reg. players: 0
Kolem teto lokality padl nekolikrat asi 5 lidem klient 2950,2899 (kolem 15.hodiny)

_________________
Chains of Misery
[CoM]
Đun

http://www.youtube.com/watch?v=MboQVZNWMsQ


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Feb 09, 2008 5:20 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Apr 03, 2004 2:25 pm
Posts: 256
Location: Daugas 2963/2123
Online: 00:06:18
Status: active
Reg. players: 0
Po posledni updatu:

- nejsou videt ve hre slozeny mirakl casti

- pokud vyrabite vice AR charmu a nedate posledni vyrobeny pryc z inventare tak pri vyrobe dalsiho uslysite zvuk, ze jste prave vyrobyl sice dalsi, ale ER charm se vam v inventari neobevi pritom material zmizne.

_________________
Chains of Misery
[CoM]
Đun

http://www.youtube.com/watch?v=MboQVZNWMsQ


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sat Feb 09, 2008 5:30 pm
 
GM team leader
GM team leader
User avatar

Joined: Sun Feb 11, 2007 2:25 pm
Posts: 510
Online: 00:10:13
Status: active
Reg. players: 0
Miraculy by se měli spravit jakmile bude dokončen přechod na novou verzi.

Charmy se stackují. Po restartu se to opraví. V batohu máte 2 charmy, ale vidět je pouze jeden.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Sun Feb 10, 2008 12:37 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Apr 03, 2004 2:25 pm
Posts: 256
Location: Daugas 2963/2123
Online: 00:06:18
Status: active
Reg. players: 0
Nejspis se nektery kouzla s novou grafikou nemaj moc v lasce castil jsem "insect swarm" nahodou kolem me probehl priest ktery si castil "Vus" a vysledkem je lag pro lidi z okoli a CL pro sesilate swarmu.

_________________
Chains of Misery
[CoM]
Đun

http://www.youtube.com/watch?v=MboQVZNWMsQ


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 1:49 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Dun wrote:
Nejspis se nektery kouzla s novou grafikou nemaj moc v lasce castil jsem "insect swarm" nahodou kolem me probehl priest ktery si castil "Vus" a vysledkem je lag pro lidi z okoli a CL pro sesilate swarmu.


To nedava moc smysl, protoze nova kouzla jsou delana uplne stejne jako kouzla stara. Neni jediny duvod, proc by to melo zlobit. Zkouseli jeste to jeste jednou?


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 1:55 pm
 
Adept
Adept

Joined: Thu Mar 22, 2007 9:24 pm
Posts: 234
Location: HC
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
pri porteni, kdyz uz ste ve viru nebo jak to mam popsat, proste uz v takove te modre trubce a uz mizite, kdyz nekdo vam da dmg, chytne cc... nevim jestli je to na 100% ale portilo mi pk a kdyz uz byl v te modre blbosti a uz mizel tak sem mu hodil shurika a chytl sem cc...

_________________
-[CoM]-
Marlock
(Banned)


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 1:59 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jan 26, 2004 7:38 pm
Posts: 364
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Penelopka wrote:
pri porteni, kdyz uz ste ve viru nebo jak to mam popsat, proste uz v takove te modre trubce a uz mizite, kdyz nekdo vam da dmg, chytne cc... nevim jestli je to na 100% ale portilo mi pk a kdyz uz byl v te modre blbosti a uz mizel tak sem mu hodil shurika a chytl sem cc...


celkem caste jsou crashe klienta kdyz se na postavicku rel porem portne npc (stejny efekt jako pri porteni) ...mohlo by to souviset ...? mam s tim opakovane zkusenosti u ruznych npc (phasing spider, phasing queen, daemon mumy)

_________________
-Proboha, mlékaři Dane! Přejel jsi svým autem mou Fifinku! Zabil jsi ji! Zabil jsi ji!
-Uklidněte se madam. Jak vidíte, polovina vašeho psa stále žije.

poznejte svet mlekare Dana a jeho kamaradu!
RED MEAT


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:08 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
milkman wrote:

celkem caste jsou crashe klienta kdyz se na postavicku rel porem portne npc (stejny efekt jako pri porteni) ...mohlo by to souviset ...? mam s tim opakovane zkusenosti u ruznych npc (phasing spider, phasing queen, daemon mumy)


To mi pripomina, ze jsem uz davno chtel pro rel por dat neco jineho nez tenhle kop efekt, vubec mi k tomu nesedi.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 2:48 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Jan 26, 2004 7:38 pm
Posts: 364
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Demostenes wrote:
To mi pripomina, ze jsem uz davno chtel pro rel por dat neco jineho nez tenhle kop efekt, vubec mi k tomu nesedi.


pokud by to nejakym zahadnym zpusobem pomohlo od prilezitostnych crashu co jsem popsala bude to uplne dokonale, tak 50% mych pvm smrti za posledni mesice bylo zpusobeno timto (docela dost soluju no)

_________________
-Proboha, mlékaři Dane! Přejel jsi svým autem mou Fifinku! Zabil jsi ji! Zabil jsi ji!
-Uklidněte se madam. Jak vidíte, polovina vašeho psa stále žije.

poznejte svet mlekare Dana a jeho kamaradu!
RED MEAT


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Feb 13, 2008 5:21 pm
 
Endor manager
Endor manager
User avatar

Joined: Tue Oct 28, 2008 3:31 pm
Posts: 4833
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
milkman wrote:
pokud by to nejakym zahadnym zpusobem pomohlo od prilezitostnych crashu co jsem popsala bude to uplne dokonale, tak 50% mych pvm smrti za posledni mesice bylo zpusobeno timto (docela dost soluju no)


Tak je to ve hre, muzete si to testnout. Ale nemyslim si, ze to pomuze. Neni jediny duvod, proc by melo.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 15
 [ 373 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek