* Register   * Advanced search 
Search for:


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies. Board index » Archiv Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Sun Jun 12, 2011 6:56 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Archiv pro vyresene bugy.

Zpátky do tématu: Bugy (aktuální topic pro hlášení bugu).

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
Ads
PostPosted: Thu Jun 30, 2011 11:08 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Meneith wrote:
Nad Harbour city, jsem dostal VUS od pk NPC, kterej kouzlili na sebe, kdyz jsem probihal kolem.

FLP: Tohle se stava i v Urut-hai nad sheinarem. A nedavaji je zrovna male.

Honya: fixed.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Aug 02, 2011 11:38 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Ewellyn wrote:
Hlásím bug s vykopaným pokladem z mapky na lokaci 2159:2652. I po vybití všech strážců nešlo poklad otevřít. Hláška oznamovala, že poklad nelze vidět. Přilehlou lokaci jsme detailně prohledali, zda se nám někde nějaká příšerka neschovává (podotýkám, že jsme projeli i okolní moře, pro případ, že by něco uteklo po vodě). I tak by se případná zapomenutá příšerka portla zpět k bedně. Nikde však nic zašito nebylo.

Poklad byl vykopán přibližně ve 22:30 a nezmizel až do 23:57, kdy ho smazal GM Sampo, který přišel na page, rovněž nikde žádnou zapomenutou příšeru nenašel. Následně zjistil, že byla bedna stále blokována mapfixem a doporučil nahlásit bug zde na foru, aby se lokace zkontrolovala a případně opravila. Tak se prosím na to podívejte, až na to přijde řada.
Děkuji.


Pah: danou lokaci jsem prohlidl, stejne tak pozoroval obvykle vykopani mapky, vsechno probehlo v poradku - spis slo o nahodu (tedy ze se dany mapfix neodstranil, kdyz mel). opakovat by se to nemelo

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Oct 16, 2011 1:01 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
herkas555 wrote:
Zdravim...

Nejde mi s necrem vycastit sumon (ani otevrit okno se summonama). Restartoval jsem klienta i Pocitac ale stale nic. pise me to jako bych mel okno se sumakama uz otevrene (Its already opened Cancel!) ale zadne okno otevrene nemam. Toto se mi stalo po tom co jsem mel lagg a odlogl jsem... kdyz jsem znova logl bug byl na svete... prosim pomoc (necro lvl 24 Zeldius)


tohle opravi bud GM ve hre, ci restart serveru.

SMIDLA: Zkousel jsi zakladni veci jako je smazat desktop primo v adresari s ultimou, nebo prikaz na zavreni vsech gumpu? Sice si ho z hlavy nepamatuju, ale najdes ho v helpu.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Oct 16, 2011 1:05 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Zippade wrote:
1. Rozsirena cast mapy (suradnice x>6140) ma oblasti kde by sa nemalo dat trackovat a da sa. (napr 6461, 195), niektore dungy.


Fixed.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Oct 16, 2011 1:07 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
And wrote:
2. Včera (28.3.) během TWčka o Daugas , nešlo ve vesnici Hoggard přejet s Lojzou na druhý břeh , pač probíhalo TWčko..

Protoze prevoznik nerpevazi po dobu TW ligare.

And wrote:
1. Při sekání třísek se mi do batohu vleze jen tolik , kolik unesu (logické) ...ale pak stále skáče hláška , že seká dál a třísky padají do batohu --> nepadají ani do batohu , ani pod postavu - tzn. sékám dál , ale třísky nepřibývají .[/b]

Fixed.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Oct 16, 2011 1:13 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
cAH wrote:
4) assassini a master assassini nedavaji pri utoku poison

Fixed.

cAH wrote:
3) Prosim o provereni knockovani hrace v platemail kompletu+stitu
Drive bylo nekde na foru napsano, ze na knocknuti hrace, ktery ma arite plate je potreba minimalne cavalery crossbow s pruraznosti Ebenu a vetsi.
Pri vcerejsim pvp byl knock z miraculous cavalery crossbow(ktera by mela mit pruraz jako morid?) vyblokovan aritem(s skillem 117 parry) jen obcas.
V prubehu dne udelam test s vice typy cavalery crossbow do aritu a reportnu.
Kazdopadne je tam nekde bug a nebo mam spatne info, informujte mne prosim editnutim tohoto auditka predem, at nedelam test zbytecne(pokud by byla moje domnenka mylna).

To co tu pises je jen tva domnenka, minimalni pruraznost na knok hrace neni zadna.

cAH wrote:
1) Priestovo kouzlo Concentration zakouzleno na cil, rusi jemu meditation a nebo zazranou mineralku.Zrejme bude rusit i zazrany HP regen ci Stamina regen zradlo, ovsem tyto dve jsem nezkousel

Bud se jedna o cisty bug ktery je treba opravit uplne a nebo je na snade mirna uprava, aby dany spell zakouzleny na cil nepocital odznova Anti-PvP timer na zazrani jidla a nerusil meditaci.

Urcite jde vymyslet jiny zpusob, aby veteran davajici boosty masterovi, se stal take masterem a nynejsi pvp flag pro Concentration script vypustit, aby nenarusoval PvM.[/size]

Bug to neni.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Oct 25, 2011 9:06 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
2009 wrote:
kdyz za maga dam .cast mark (mag nema mark) , tak se vlevo napise, at vyberu runu nebo emergency scroll , kterej chci marknout a hned na to mi vyskoci hlaska, ktera tvrdi, ze muj class to kouzlo nema..

misto toho, aby mi to rovnou napsalo, ze muj class to kouzlo nema..

Fixed.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Thu Nov 03, 2011 8:38 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
GaNjAsTyLe wrote:
Nevím jestli je to záměr ale Postavy Rogue můžou mít stejné jména pokud jej mají od silka či silkena


Fixed.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Nov 13, 2011 9:56 am
 
Adept
Adept

Joined: Sun Apr 02, 2006 6:35 pm
Posts: 399
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
troubles with Summon Commanding
Když mám na sobě nějaké věci na sc, vycástím horora a 2x bone mága je vše v pořádu. Pokud ale první vyvolám bone mágy a pak horora, hlásí mi to problems with control. Asi bude někde chyba :D

Jo chyba je na 0.0XXX miste, takze zanedbatelna (v tvym pripade to dela rozdil 0.021358).
Aspon si muzete zkouset jaka kombinace summonu se nejlepe udrzi na urcitem lvl a s itemama.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 14, 2011 6:03 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
2009 wrote:
3. ty fialovy sekery v lagru sou bugnuty.. nahodim do ruky novou, targetnu strom a hned se znici (uz se mi to stalo tak 10x a to sem nasekal jen 15k dreva)

Pah: karma... ;)

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Dec 06, 2011 1:39 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
SerenaVallariel wrote:
Když člověk v domovní zóně použije .housing lock a .housing unlock na svůj batoh v paperdollu tak mu zmizí.



PAH: Opraveno. Snad nemusim podotykat, ze pokud si nekdo od nynejska backpack opet shodi, bude to brano jako umysl a podle toho se bude odvijet trest.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Dec 06, 2011 1:41 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
4154 wrote:
3071 2168 Dum na leve strane ma branku do druheho patra, ale tomu na prave strane chybi.


Opraveno Mitget

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Tue Dec 06, 2011 2:48 pm
 
Newbie

Joined: Tue Apr 13, 2010 2:47 pm
Posts: 13
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Připadá mi torchu nenormální, jak může 24 berk s frenzy a GS misnout 12 ran z 15ti při pokusu dát HK priestovi.

uhlyk: random faktor

2009: todle nepatri do Bugu, ale do Smuly.. 24lvl neni nic extra a i kdyby si mel diky statum a skilum sanci 95% na to, abys toho kone trefil, tak to porad muze znamenat to, ze 10x po sobe missnes..

wilda: Takhle missnul i berk level 40 asi 8 ran z 10


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Dec 08, 2011 12:06 am
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
externalBuyer wrote:
Zdravím,
přišli jsme na jeden problem. Padla nam Giant axe +10%hp leech +10%hp leech, ale "neleechuje". Je to zamerne?

edit:
zkoušeno s ubranymi hp na půlku za berserka, mlaceni do
Hrace
Summona
Monstewra


EDIT by externalBuyer:
Vyřešeno s Honyou ingame

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 8:38 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Naruby wrote:
1. Dneska se mi stala nepříjemná věc v Pevnosti. Hned na začátku dungu na nás naběhli pk. Jakmile najížděli bránou dovnitř pevnosti, proplouvající pk loď mě stáhla sebou (stál jsem na mostě nad vjezdem). A když jsem se pohl, spadl jsem na palubu. Výsledek pobytu na lodi s PK je jasný :)
Tak si myslím, že je to chyba, ale netuším jestli se to dá nějak opravit.

WILDA: Stejně tak na loď padají npc. Již delší dobu.
NARUBY: No je to škoda, řekl bych že je to docela závažná chyba. Poprvé sme je sjeli a pak při druhém příchodu pk sme dva skončili na lodi, takže ze mě stáhli věci. Nemám to růžakům zazlé, určitě nepočítali stím, že mě stáhnou na loď, ale zamrzí to když to bylo chybou ve hře


Zag: Neplecha v klientovi, s tim moc nenadelame.

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Sun Jan 01, 2012 8:53 pm
 
Hero
Hero
User avatar

Joined: Tue Sep 09, 2003 1:42 pm
Posts: 1004
Location: Praha
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
wilda wrote:
Je možné toto?
Opravoval jsem item z agruable condition medium irkem. Po opravdě mi to stále píše agruable condition. Vždy jsem měl za to, že medium irko opravuje item o půlku, takže by to minimálně o kondicic poskočilo. Nebo tam je nějaký bug? díky za odpověď.



PAH: Kdysi tady Chevalka letmo popisovala, jak princip opravy funguje - nejde o silu magie itemu, ale o jeho typ, jelikoz irka opravuji hitpointy itemu, kterych ma treba plate hrud opravdu podstatne vic, nez plain dress. A skrz armslore se ukaze procentualni stav itemu.

ADOROAR: post212009.html?hilit=Kazdy%20item%20na%20endoru#p212009

_________________
From pure zeros we became heroes. -= guild Cube =-


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Mon Jan 16, 2012 7:20 pm
 
Skilled
Skilled
User avatar

Joined: Mon Sep 26, 2005 8:00 pm
Posts: 55
Online: 00:05:07
Status: active
Reg. players: 0
Písek lze kopat ve měste v GZ. (Alcaringue)

Je to dobře?
Jelikoz lze ziskat jen pisek na pousti, tak je to v poradku.

_________________
Akordia - Necromancer


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 1:29 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Sat Aug 20, 2005 6:23 pm
Posts: 335
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 1
Closed a platemail helm dávají stejný armor. Closed ale bere víc dexy a potřebuje víc ingotů na kovnutí. Špatně nastavené?
Jsou dobre nastavene, jsou mezi nima rozdily ve statech, ale ty nejsou na prvni pohled hned videt.

Zkoušel jsem je samostatně i v kompletu a iron a gorinit varianty.

_________________
Image


Top
 Profile WWW ICQ  
 
PostPosted: Wed Feb 01, 2012 11:56 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Sun Feb 13, 2011 11:33 pm
Posts: 89
Online: 02:49:55
Status: active
Reg. players: 0
Uz nekolikrat jsem nato upozornoval pres page, 2lidi z guildy (nejakej damager a prist), damager je agresor - Prist bandi agresora pred guardy ci branejicim a sam neni agresor... Bug? Zneuzivani ? Nekolikrat Ravage, Banani... Page? Nikdo neresi, tak snad seto bude resit aspon tady

Maemi: To by me zajimalo kdy jsi takovou page psal, protoze za celej mesic sem nic takoveho nevidel.

Korbedda: Opraveno.


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Thu Feb 02, 2012 2:34 pm
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Fri Apr 29, 2011 4:04 pm
Posts: 276
Location: Zase v Otrokovicích :D
Online: 01:53:32
Status: banned
Reg. players: 0
Spíš se*e.. páč když někdo dává jakože duel v partě a zdechne tak člověk 2 attackne koně, lefte partu tak se na nej stanu agro a může mi vybrat tělo.. Taky sem to testoval s GM (Maemi) a ni z toho nebylo.

Maemi: Tohle bylo ohlaseno. Dal nevim co se stim stalo. Navic, pokud neznam danou osobu a nevim co udela, tak si s ni duel/partu nedavam.

Korbedda: Opraveno.

_________________
\m/ (>_<) \m/ - Oh, listen to them. The children of the night. What sweet music they make. [1][2]
Image
Demostenes wrote:
Prirucka GM strana 5, prvni odstavec: Kdyz nevite koho zavrit do lagru, zavrete Zrnce, neudelate chybu ;) ->


Top
 Profile ICQ  
 
PostPosted: Mon Mar 05, 2012 3:56 pm
 
Master
Master
User avatar

Joined: Sun Jul 23, 2006 9:52 pm
Posts: 870
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 1
Chtel bych nahlasit ze stale jde hlidat dungy pres macra.

Kdyz si nahraju macro .stare na nejaka NPC (napr. klicnici v dungeonu) a potom macro pustim kdyz klicnik zije tak
to vypisuje hlasku: "That is not within your line of sight". Pokud je NPC mrtve a pustim stejne macro na .stare tak to vypisuje hlasku: "What you selected does not seem to exist."

Korbedda: Opraveno.

_________________
Neverminde wrote:
Ja se snad vztekam? Ne jen se vztekam nad vasi demenci


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 05, 2012 4:31 pm
 
Skilled
Skilled

Joined: Sat Oct 22, 2011 4:40 pm
Posts: 175
Online: 00:00:00
Status: active
Reg. players: 0
Stejným způsobem jdou vyrábět macra do PvP na absolutní cíl, člověk nemusí starovat, pustí si macro. Zdá se mi to poněkud nežádoucí, starování je věc, co má člověk zvládat snad sám, ne? :| Ale zároveň dost pochybuji, že by se s tím dalo/chtělo něco dělat..

Korbedda: S tím bohužel nic nenaděláme.

_________________
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!
Quote:
SmudlinkaIII
Dostane tohle stvoreni uz konecne nakej trest za neustale urasky?

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Mar 24, 2012 11:47 am
 
Adept
Adept
User avatar

Joined: Tue Aug 10, 2004 4:02 pm
Posts: 207
Online: 328:39:33
Status: banned
Reg. players: 0
v baraku mi nejde zamknout zelezna bedna v ktere jsou sos bedny... bug or feature? (lock pozice mam)

Korbedda: Vyřešeno.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Apr 28, 2012 5:08 pm
 
Newbie

Joined: Mon Jul 20, 2009 1:44 pm
Posts: 2
Online: 00:00:00
Status: banned
Reg. players: 0
Zdravím,
V guard zóně v daugeském lese kolem stok jdou ze stromů těžit cenné logy.. Pokud vím, tak by neměli jít těžit cenné logy v gztkách, stejně tak jako nejdou v gztkách těžit cenné kovy.. Jak se k tomu craftovi má dostat pk? Zkoušel jsem na tom místě markovat runu a s pk na ní portnout, ale nejde to, protože to píše, že se jedná o gurad zónu.. Nezmiňovaný craft, už tohoto bugu zneužívá nějakou dobu, tak to prosím opravte.. Předem díky
souřadnice: x:3305 y: 2280 a okolí

Opraveno: V GZ uz sekat nejde.


Top
 Profile ICQ  
 
Ads
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  Page 1 of 3
 [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Board index » Archiv
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

cron
SitemapIndex SitemapIndex
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Highly modified by Pirozek